יש לי יום הולדת

יש לי יום הולדת

שעות אחר הצהריים של יום שישי כמוהם כימי בראשית. החול מפנה מקומו אט אט לקדושת השבת שיורדת, עוטפת, מחבקת ואוהבת. יורדת ממרום, עוטפת כל אבן,פרח, שיח ועץ. מחבקת כל חי ואוהבת את כל מעשה בראשית. מחר יום הולדתי, את שעון הזמן לא ניתן לעצור. היום פקדתי את קבר אבי ז"ל. שכן מחר יום פטירתו. אבי הלך לבית עולמו לפני 22 שנים. ובשעות הקסומות האלה, עולים וצפים בי זכרונות של ימים רחוקים, זכרונות של בית אבא. ומבלי להתכוון לכך יורדת ומתגלגלת לה דמעה. ודמעה תורנית נוספת נצבת בזווית העין, מבקשת גם היא להשתפך . אכן שמחה מהולה בעצב. יודע אני שבחלוף השעות יחזרו החיים למסלולם הטבעי. והשמחה תלך ותגבר. לא תכננתי מאומה. אני מניח שאחגוג בחברת עצמי. ואולי אלך להתפנק על כוס בירה בחוף הים. שבת שלום, שבת שקטה עם המון אהבה.

עוף כנף

New member
מזל טוב, חפשי

יום ההולדת, בדרך כלל, נותן לנו מעין הזדמנות לעצור ולחשוב על העבר, על ההווה והעתיד. מאחלת לך, גם אם השמחה שזורה בעצב, ומתרפקים על העבר,- יום הולדת שמח ואחולים להגשמת המשאלות

../images/Emo49.gif

את שעון הזמן לא ניתן לעצור והדמעה שמתגלגלת לה טומנת בחובה הרבה זכרונות והשמחה מהולה במעט עצב וכך ימינו חולפים להם רק רציתי להגיד לך ש ...

חופשי יקר../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif

למה לא אמרתה לי הייתי באה לחגוג איתך אני בצפון הרחוק אז מאוחר מידי אבל ראיתי את הודעתך ולא יכולתי שלא לכתוב לך מזל טוב מכל הלב מוצאת

למה לא הזמנת אותנו????

יש לי גם הרבה עוגות בבית אחרי יום הולדת מחומש אצל ההורים שלי (שלושה אחים, הבת שלי, וגיסי....ברבעון האחרון....) יום הולדת לבד זה קצת עצוב... ובכל זאת, גם אם וירטואלי... יום הולדת שמח ולחיי עוד הרבה שנים שאושר בצידן וחיוך בלבבך..

העקשנית

New member
חופשי , חופשי-מזל טוב!!!!../images/Emo24.gif|גי

אתמול, כשקראתי אותך-נהיה לי עצוב. ניסיתי להגיב, והמחשב נתקע. אז עזבתי. הבוקר אני כאן, לכתוב לך, יום הולדת שמח! אצלך העצב מהול בשמחה. האזכרה לאביך שנופלת על יום הולדתך. זה קורה לפעמים-מעגל החיים. זה אולי מעיד על קשר חזק של הנשמות שלכם. כתבת ואתה כותב מאד יפה, מאד ציורי ושליו. אהבתי לקרוא את שורותיך. מקווה שלא תחגוג לבדך, ושלא תהיה עצוב ביום הולדתך. אנחנו גם הולכות לים היום. אז???? ואם תחגוג בכל זאת לבד היום- אז הצעה לי אליך-בפעם הבאה שאתה עם ילדיך-תעשה טובה ותחגוג איתם-בבית קפה, במסעדה. זה לא חייב להיות בדיוק על התאריך. שהם ידעו שאבא שלהם, חשוב לאבא, כי זה נותן תחושה טובה לילדים- מנסיון.

*יערית

New member
יום הולדת הכי שמח שיש../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif|ש

מצטערת שלא הייתי כאן בכדי לברך אותך ביום הולדתך, אך אני בדיעה שלעולם זה לא מאוחר לשום דבר(כמעט)
מקווה שנהנת,ובאמת הרגשת טוב ביום הולדת... חבל שבאמת לא בחרת מקום והזמנת כמה מהחברים לבוא להרים איתך כוסית .... אני למשל מתקשה לחגוג ימי הולדת לבד..למה שרק אני אשא בנטל הזיקנה?
שיהייו לך חיים מאושרים מהיום ואלך..... וכל מה שאני מאחלת לעצמי ..מאחלת גם לך

ophra

New member
יומולדת נפלא חופשי!!... ../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif|

נעדרתי מכאן יומיים-שלושה ויש לי הרבה להתעדכן... אבל רציתי להתחיל בברכות אליך... ערבוב של שמחה ועצב ההוא אחד הקוקטיילים הנפוצים ביותר בחיים, לא?? מקווה ששלך היה ספוג ביותר שמחה מעצב ביותר חיוכים מדמעות שחגגת שבילית לבד או אם אחרים ובעיקר - ששמחת על השנה שחלפה לה. מנהג שלי בימי הולדת בשנים האחרונות: להסתכל אחורה על השנה שחלפה ולשים לב לאיזה כיוונים התקדמתי בשנה שחלפה כמה "גדלתי" או יותר נכון "צמחתי" לא משנה כמה שנה קשה זו היתה - תמיד כיוון הצמיחה הוא חיובי (בתחושות שלי כמובן... ) בקיצור - מצטערת על האיחור, אבל.... עדיף .... וכו´... י ו מ ו ל ד ת ש מ ח !!!!

תודה והמון תודה

היי ידידיי תודה על הכל, תודה על האיחולים, תודה על שאפשתרם לי לחוש נוח לשתף אתכם, בשמחה ובעצב. מאחל לכולכם אושר והמון אהבה

בבקשה ו...תודה גם לך

על נוכחותך כאן בפורום על עצם היותך מי שאתה ועל כך ששיתפת אותנו

וכיון שהבחנתי ששכחנו לשיר לך...

ומה זה בא לי לשיר פתאום אז אשיר לך שיר יום הולדת (לא לצחוק בבקשה) יום הולדת יום הולדת יום הולדת הנה בא ואני שמחה רוקדת כי גדלתי בשנה הופ הופ טרללה גדלתי בשנה הופ הופ טרללה גדלתי בשנה..... השתדלתי מאוד לזכור את המילים והמזל שלכם שלא שומעים אותי.

למעלה