יש לי יום-הולדת!!!!!!13

שוקו15

New member
יש לי יום-הולדת!!!!!!13

מה נשמע כולם? מלא זמן לא הייתי כאן, הפורום נראה לי די שומם... חייבים לעורר אותו הא? למי שיש רעיונות שישרשר מתחת, יש את כל פסח... ליאן, מה עם המצגת?

meital G

New member
יו שוקו! ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

אתמול בלילה דיברתי עם ליאן. ואמרתי לה שהסתכלתי בלוח האירועים וראיתי שמחר (היום) יש לך יום הולדת. אמרתי לה שאני זוכרת שמזמן מזמן הסתכלתי בלוח האירועים... וחשבתי לעצמי שזה עוד הרבה זמן (כל ה"אירועים" שם היו אחרי אפריל) (מישהו מוכן להסביר לי אחת ולתמיד איך אפריל הגיע?!?!?!?!) ואז אפילו אמרתי לה שאני אשלח לך היום מסר ואשאל אותך לאיפה נעלמת. אז קודם כל, המון מזל טוב. בן כמה אתה? :) שפע ברכות ואיחולים. בלה בלה בלה בלה. ועכשיו תסביר לי, למה "מלא זמן לא היית כאן"? זה שרשור שמוקדש רק לך. שרשרו פה את איחולכם וברכותיכם. במידה ולמישהו יש רעיון איך "מעירים את הפורם", פתחו הודעה. או להבדיל, תתחלו לכתוב הודעות! (רעיון מקורי,אה?) יום הולדת שמח !

yellow cheese

New member
מזל טוב../images/Emo70.gif

שוקו15

New member
תודה רבה לכולם!../images/Emo157.gif

דבר ראשון רציתי להגיד לכולם חג שמח וכשר
. תודה רבה לכל מי שכתב לי מזל טוב ויומולדת שמח , מאוד כיף לקבל כאלו דברים. מיטל, לשאלתך למה לא הייתי פה, יש לי תשובה פשוטה, פשוט לא היה לי על מה להגיב.... דרך אגב, קראתי באתר החדש של עלית על הסיור במפעלים שלהם. מישהו היה שם? תשרשרו חוות דעת על המקום, כי יוכל להיות שאני נוסע לשם.... חג שמח, ותודה על התשומת-
.

למעלה