יש לי ידיד

קליה א

New member
יש לי ידיד

עוד לא נפגשנו ויש ביננו בעיקר שיחות טלפון. ההתחלה היתה סבירה בהחלט ועם הזמן פשוט אין לי כל כך רצון לדבר איתו. אין לי בעיה להיות בקשר איתו פעם בשבוע-שבועיים אבל לא כל יומיים! ולא לשעה שעתיים כל שיחה. איך אומרים לידיד שאת רוצה להיות בקשר איתו אבל לא כל כך הדוק ובלי לפגוע בו?

אקווה

New member
אוקיי....

מהסיפור שלך לא כל כך ברור מה בדיוק קורה... יש לך ידיד אבל עוד לא נפגשתם? יזה מן ידיד זה? איך הכרתם? הכרתם למטרות רומנטיות ובהתחלה הוא עניין לך ואח"כ כבר לא ממש? אם זה המצב - פשוט מסננים אותו. אם הוא מתקשר לפלאפון מותר לך לא לענות כשאת מזהה את המספר שלו, ואם הוא מתקשר הביתה את אומרת פשוט שאת עסוקה כרגע ולא יכולה לדבר. הוא בסוף יבין את הרמז והשיחות יתמעטו באופן טבעי (ואם לא - וזה יהפוך להיות קרצייתי - פשוט תגידי לו שלא מתאים, או שהתחלת לצאת עם מישהו... תמיד אפשר להגיד משהו...). את לא צריכה להרגיש לא נעים, את צריכה לחשוב על מה שטוב לך..
!

למה להשאר בקשר בכלל?

לא בא לך לדבר איתו אז אל. מה זה "אין לי בעיה להיות איתו בקשר"? את עושה טובה כאילו? לדעתי עדיף לחתוך חד וחלק. לא מעוניינת. תודה ושלום. אל תרמזי לו ואל תעשי לו טובות. זה מעצבן, זה פוגע.

anigno

New member
לא נפגשתם, אבל

גברים הם עם מוזר, מרחוק הם תמיד תולים תקוות רומנטיות, גם אין לגברים יכולת להבחין שמישהי לא מעוניינת במשהו. הכי נוח זה פשוט לומר את האמת, לסגנן את זה כמובן אבל לא להשמיט אף פרט. אחרת זה סתם פוגע יותר, וזאת לא הכוונה, נכון? רוני

למעלה