יש לי טסט ...

avinusha

New member
יש לי טסט ...

שלום רב לכם. מחר .. סליחה, היום (אנחנו אחרי 12:00 ?!?!) יש לי סטס, בשעה 12:15, הסטס הוא בבאר שבע (מקום מגוריי) הייתי רוצה לבקש מכם כל עצה שיכולה לתרום לי בזמן הטסט. מה עושים כדי להתרגש פחות ? שמעתי שאין מצב שהרגל לא קופצת על הקלאצ' בגלל ההתרגשות, יש פיתרון ? מה לשתות, לאכול בבוקר ? מה עדיף ? להיות ראשון או שני בטסט ? (המורה שאל אותי מה אני מעדיף ואמרתי ראש, בחירה טובה ?) אשמח לקבל כל טיפ .. ממש כל טיפ, שיכול לעזור. בתודה מראש, נ.ב טסט ראשון ...

yoni162

New member
קודם כל, עדיף ללכת לישון

דווקא אם אתה מתרגש עדיף להיות שני, אבל זה לא משנה כ"כ. טיפ? שים לב לדברים הקטנים: שכולם חגורים, גם מי שמאחורה, תפנה את הראש כשאתה מסתכל ימינה ושמאלה שהטסטר ידע שאתה מסתכל, סיבובי פרסה במגרשים תמיד לעשות בגלישה בהילוך ראשון, ותהיה נחמד אל הטסטר.

yoni162

New member
באמת שאין לי מושג

היתה הצעה לפני זמן מה לשלב מן מבחן כזה בטסט, סללום, זינוק בעליה וכו'..לא יודע אם כבר התחילו עם זה. בטסט הרגיל ספק שיצא לך לעשות סללום, אלא אם כן המצב יצריך את זה. אבל אין שלב שבו הטסטר בוחן אותך על סללום אם לזה התכוונת.

M o l

New member
למה אני ער בשעה כזאת אני לא יודע,

כשאתה מסתכל במראות, תראה לטסטר שאתה באמת מסתכל, תפנה תראש, תרים תראש, שהוא יראה שאתה מסתכל, כשאתה יוצא מהרכב אם אתה ראשון תסתכל במראה, תחגור מאחור, תקפיד על נסיעה חלקה, פניות נכונות, תאותת. תנהג כמו שאתה יודע, ושיהיה המון המון המון בהצלחה!

למעלה