זה "פיץ אביר" תקראי את רוצח מלכותי.
Y yaarangel New member 4/4/04 #33 נמנמ. זה פנטזיה??... וקוראים לו פיץ והוא אביר או שהשם שלו זה פיץ אביר?? סתם התחשק לי לשלוח הודעה..אבל אני בכל זאת אשמח אם תענו..!!
נמנמ. זה פנטזיה??... וקוראים לו פיץ והוא אביר או שהשם שלו זה פיץ אביר?? סתם התחשק לי לשלוח הודעה..אבל אני בכל זאת אשמח אם תענו..!!
ל ליסאן New member 4/4/04 #34 כן זו פנטזיה של רובין הוב שמו זה פיץ, לאבא שלו קראו אביר ולכן קוראים לא פיץ אביר. ואני לא רושמת שום דבר נוסף כדי לא להרוס.
כן זו פנטזיה של רובין הוב שמו זה פיץ, לאבא שלו קראו אביר ולכן קוראים לא פיץ אביר. ואני לא רושמת שום דבר נוסף כדי לא להרוס.
W Wing Chan New member 1/4/04 #7 נו מילא "לבורים בינינו" .. הרשה לי - פחחחח. חכם: טקיזיס. תם : טקיזיס. רשע : טקיזיס. אינו יודע לשאול: טקיזיס. והיא שששששעמדה! והיא שששששעמדה! טקיזיס *הולך להביא ביד על תמונות של טקיזיס*
נו מילא "לבורים בינינו" .. הרשה לי - פחחחח. חכם: טקיזיס. תם : טקיזיס. רשע : טקיזיס. אינו יודע לשאול: טקיזיס. והיא שששששעמדה! והיא שששששעמדה! טקיזיס *הולך להביא ביד על תמונות של טקיזיס*
Y yaarangel New member 1/4/04 #10 אל תגיד לי מה להגיד!!!../images/Emo3.gif אני אוהבבבתתת להגיד דיסלקטים... ואני ב-ת נא להפנים!!!!
M midnight dragon New member 1/4/04 #14 יש לי תשובה מאוד קצרה. רייסטלין להכל! (למה? כי מי שלא יבחר אותו יהפך לצפרדע! חחחחחחחחחחח)
S SNoochy BooChyS1 New member 2/4/04 #26 פחחחחח........./images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif LOL...
ל לאורנה נסיכת קלינסטי New member 2/4/04 #15 מה שמזכיר לי..../images/Emo72.gif../images/Emo116.gif זוכרים את הטופיק לפסח שמרב כתבה בשנה שעברה?איפה הוא?
מה שמזכיר לי..../images/Emo72.gif../images/Emo116.gif זוכרים את הטופיק לפסח שמרב כתבה בשנה שעברה?איפה הוא?
N NJS New member 2/4/04 #17 יש לי תשובות! חכם-תניס/רייסט רשע-רייסט/קיט תם-גדילן/קרמון שי"ל-תניס/פיזבן
K KeNd3r New member 2/4/04 #21 יש לי יש לי יש לי ../images/Emo67.gif *פההה* חכם - רייסטלין רשע- רייסלין תם - קרמון שאינו יודע לשאול - קרמון יחי התאומים!
יש לי יש לי יש לי ../images/Emo67.gif *פההה* חכם - רייסטלין רשע- רייסלין תם - קרמון שאינו יודע לשאול - קרמון יחי התאומים!
A Anubis the Great New member 4/4/04 #36 תשובה דה טבא יו {כן כן..חזרתי...אם אתם בכלל זוכרים אותי...או, אלוהים אני מקווה!} חכם: רייסטלין ברשומות רשע: רייסטלין באאגדות תם: רייסטלין בתחילת כבשן הנשמה שאינו יודע לישאול: קרמון בכול הספרים...
תשובה דה טבא יו {כן כן..חזרתי...אם אתם בכלל זוכרים אותי...או, אלוהים אני מקווה!} חכם: רייסטלין ברשומות רשע: רייסטלין באאגדות תם: רייסטלין בתחילת כבשן הנשמה שאינו יודע לישאול: קרמון בכול הספרים...
Y yaarangel New member 4/4/04 #37 ברוך השב..!!..../images/Emo24.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo65.gif
M midnight dragon New member 4/4/04 #38 אני זוכרת אני זוכרת!! ברוך השב ברוך השב!! כמה חוזרים יש לנו!! ^^