יש לי חתימה חדשה!!! חולי ודנה בחרו שיר אז גם אני בחרתי אחד אם לא אכפת לכם?
א אור 2002 New member 29/7/02 #1 יש לי חתימה חדשה!!! חולי ודנה בחרו שיר אז גם אני בחרתי אחד אם לא אכפת לכם?
S swirrrly New member 29/7/02 #2 לא רציתי לפתוח הודעה חדשה אז אני אנצל את זה כדי להגיד שאני מאוד מתגעגעת לתקופה ששדרו את התוכנית, וקשה לי קצת לראות את הפורום הזה, מרוב געגועים..
לא רציתי לפתוח הודעה חדשה אז אני אנצל את זה כדי להגיד שאני מאוד מתגעגעת לתקופה ששדרו את התוכנית, וקשה לי קצת לראות את הפורום הזה, מרוב געגועים..
נ נ י ב ה ק ל ז ו ן New member 29/7/02 #3 אחלה חתימה אור. ושירלי...גם אני!! אין מה להגיד זאת היתה סדרה מיוחדת ומאד אהבתי אותה אבל לכל דבר יש סוף. כל עוד התוכנית היתה נהנו מאד אבל עכשיו חייבים להתרגל לחיות בלי הסדרה.
אחלה חתימה אור. ושירלי...גם אני!! אין מה להגיד זאת היתה סדרה מיוחדת ומאד אהבתי אותה אבל לכל דבר יש סוף. כל עוד התוכנית היתה נהנו מאד אבל עכשיו חייבים להתרגל לחיות בלי הסדרה.
א אור 2002 New member 29/7/02 #4 תודה לכן, גם אני מאוד מאוד מאוד מתגעגע לסידרה לא אכפת לי לראות את זה שוב אם תהיה אפשרות כלשהי!!! הלוואי!
תודה לכן, גם אני מאוד מאוד מאוד מתגעגע לסידרה לא אכפת לי לראות את זה שוב אם תהיה אפשרות כלשהי!!! הלוואי!