יש לי חמוס חדש,החמוסה מפליצה (אייף)

N a d a v 1 6

New member
יש לי חמוס חדש,החמוסה מפליצה (אייף)

חח כן כן יש לי חמוס זכר!!!!! חמודדדדדד גורון בן חודש וחצי...קטן קטן אוכל כמו סוס. הוא והחמוסה כבר ישנים להם יחדיו הוא כזה מתוק!!!!!!!! שלקחתי אותו אז החמוסה שלי הייתה איתי והיא הפליצה עליי כזה נוד פעם ראשונה שלה!!!!!!!!!!!!!! יאוו איזה ריח בהתחלה חשבנו שזה מבחוץ כיי היינו באוטו ואנחנו עוד סגרנו את החלונות הרמתי אותה והרחתי לה מרחוק את הטוסיק..ואיזה ריח כמעט הקאתי ריח של מנוע מקולקל..חחח כמה צחקתי כמעט השתנתי ואבא שלי בכלל צחקנו כי סגרנו עוד את החלונות היה מזה צחוקים!! חבל לכם על הזמןןןןןן קיצר אז יש לי חמוס חדש זכר סייבל אבל יפפפפפפפפפפפפפפפפפפההההההההההההההההההההה סייבל בהיר קצת מזכר קינמון.:) בכל אופן אני חושב על שם?:) איילת חשבתי לגנוב לך את השם שנתתם לחתול סוניק:) לקרוא לו סוניק:) מה אתם אומרים? אני אצרף תמונות בהמשך:)

carmikush

New member
יאאאא איזה כיףףףףףףףףףףףף

כל כך רצית חבר ללולה!! סוף סוף!! יהיה שמייח אצלכם חחח. גם אני אקנה עוד חמוס אבל בעונת ההמלטות הבאה.

Sweet Fantasy

New member
תתחדש ../images/Emo70.gif

מזל טוב
חשבתי שתחכה עוד קצת עם זה.. מה קרה? ממי קנית אותו? ובכמה?

יואוווווווו הם מפליצים???../images/Emo5.gif

אלוהים ישמור חשבתי שאלוהים נתן להם רק את הריח גוף וחנן אותם בדברים אחרים

Sweet Fantasy

New member
לעיתים נדירות

בעת פחד\בהלה לרוב זה קורה כשהם רואים חיה אחרת

Lovable Stray

New member
יש לך מזל ../images/Emo6.gif

שלי מרוקן את הבלוטות גם מתוך שינה, כשהוא מתרגש, כשהוא פוחד, כשהוא סתם שוכב ומתפנק.. בקיצור, כל כמה ימים ולפעמים כל יום.

Sweet Fantasy

New member
את יודעת

נראה לי שאת צריכה לשאול ווטרינר על זה .. זה לא בדיוק נורמלי "גזים" קבועים

zulli

New member
שחרורים מרובים

מכיוון שחמוסים באים ממשפחת הבואשים (חמוס מבאיש) תופעת השחרורים שלהם ידועה ומוכרת לכולנו... לפעמים אם יש שחרורים מרובים צריך לרוקן את הבלוטות האנלאיות מדי פעם (כן כן בדיוק כמו עם כלבים) זה פותר את הבעייה ואין שחרורי גזים "רעילים" מתוך שינה וסתם ככה... פעם בחודש, קופצים לווטרינר (שיסריח אצלו - למה אצלנו) שירוקן את הבלוטות (מומלץ לעשות את זה באויר הפתוח), ואז יהיה בית נטול ריחות...

N a d a v 1 6

New member
:) אייף זה מסריח אבל עובר כ"כ מהר

שזה שטותי לעשות את הניתוח הוט' שלי אמר שוטרינר שממליץ להוציא את הבלוטות פשוט ר=ו=צ=ה להרוויח עלייכם כסף וזה נכון. אלא אם כן השחורר של הפליץ;) חח קורה כל הזמן..אז כן כדאי אבל ככה סתם זה שטותי פעם 1 שהיא הפליצה וזה לא היה כזההה נורא זה היה נורא אבל לא משהו שאני אמות ממנו! אלא לא הפסקתי לצחוק מזה כי בכלל חשבנו שזה מבחוץ מכירים את זה שפתאום יש ריח מסריח? שנוסעים באוטו ריח של פרות וכו'. וזהו;)

N a d a v 1 6

New member
אגב יש לו שם!!!!!!!!!!!!!!!!

קוראים לו SONIC סוניק:) השם גנוב..חיחיחי..אבל אין חמוס שקוראים לו ככה:) אז סוניק&לולה החמוסים:) ללולה אנחנו בכלל קוראים ג'מוס\ג'מוסה:) חחח.. הוא קטן חמוד סקסי וכוסון על ויש לו אף ורדרד..שדרוש כזאת נשיקה..:). אז תמונות שלהם יהיו בקרוב פשוט המצלמה שלי לא עובדת ואין לי כח למצלמת נט שלי מצלמת באכות של 10 אגורות.

WTR

New member
אבל אם תאמץ את החתול יהיה לך חתול

וחמוס באותו השם, לא? אה ו.. מזל טוב

למעלה