יש לי חלום.... שהחוקרת והשוטרת יענגו אותי אחרת
ש שוטרת* New member 7/11/01 #2 חוקרתתתת...... ../images/Emo23.gif סקסית, מה דעתך על החלום של סטימפי? שוטרת
ח חוקרת פרטית New member 7/11/01 #3 שוטרת שלי איתך אני מוכנה לעשות הכל אבל רק איתך בקשר לצרוף, אממממ נצטרך להעביר אותם מבחן מיוחד חוקרת
D (DOT.COM) New member 7/11/01 #7 אני מבין...אם כך צריך למצוא פתרון ! אז החלק הראשון של הפתרון יבוא לאחר שאבין למה כל אחת מכמן מצפה.
ח חוקרת פרטית New member 7/11/01 #9 אז ככה את הגברים שלי אני אוהבת מנוסים לא צעירים.... גבוהים... גוף מוצק שתמיד ארצה לגעת ועיניים שאפשר לטבוע בהם.. והכי חשוב שיידע לנשק.... והשאר נראה כשנראה
אז ככה את הגברים שלי אני אוהבת מנוסים לא צעירים.... גבוהים... גוף מוצק שתמיד ארצה לגעת ועיניים שאפשר לטבוע בהם.. והכי חשוב שיידע לנשק.... והשאר נראה כשנראה
ח חוקרת פרטית New member 7/11/01 #11 תראה,תשמע אני גם אוהבת הפתעות אבל שום דבר אתה לא צריך הכל חופשי פה יקירי
D (DOT.COM) New member 7/11/01 #12 בואי נשחק משחק קטן... אני אזרוק "עצם" - ואת אחרי. לא אכפת לי להתחיל.
ח חוקרת פרטית New member 7/11/01 #13 תראה תשמע תקשיב תבין "עצמות " אני לא זורקת אבל תתחיל ונראה על מה שאני יכולה לחשתף פעולה פה
ח חוקרת פרטית New member 7/11/01 #17 תראה מותק יש ויש לא כולם צריכים לדעת ולא הכל אז בגדר הנומרל מה שאפשר להגיד אני אגיד תתחיל.......