יש לי חלום.......

יש לי חלום.......

שכל הזמן חוזר על עצמו וזה מתחיל להפחיד אותי. קראתי שחלומות שחוזרים על עצמם עלולים להתגשם ואני ממש לא רוצה בזה כי בחלום שלי אני מתעוררת ברגע שאני מתה. הייתי רוצה לדעת אם חלום חוזר יכול להתממש והאם יש דרך להפסיק לחלום את החלום הזה. סנדרה

חסרים הרבה פרטים

חלומות חוזרים בגלל קונפליקט כלשהו שמטריד אותך ולא נפתר עדיין. יש משהו שמטריד או מפחיד אותך ולכן החלום שב אלייך שוב ושוב עד שתתמודדי עם הבעיה, לא בגלל שהוא עומד להתגשם. בשביל להפסיק את החלום את צריכה להתמודד עם הבעיה שמוצגת לך בחלום, קשה לי לדעת מה היא בגלל שלא נתת שום פרטים על החלום.

JFK1

New member
פתרון החלום לTWINKLING

שלום לך כידוע לך אני פותר חלומות עלפי התורה וספרי המקובלים ולא על דעת עצמי. עלפי ספרי המקובלים אדם החולם על מותו הדבר מעיד על אריכות חיים והצלחה . לרוב הרקע לחלום הוא איזו שהיא עליה רוחנית כל שהיא עקב מעשה טוב או ענין חיובי לו את קשורה. החלום טוב ומעודד ואל לך לדאוג כלל. אשמח לקבל פרטים נוספים על החלום ותגובתך. בברכה.J.F.K

לצד שמנגד ופותר החלומות

בחלום החוזר אני מתה כתוצאה מכך שאני נדרסת עליי אוטובוס. אבל כל פעם שאני נדרסת זה מסיבה שונה... פעם נדרסתי כי רדפו אחרי חוטפים, ופעם כי ברחתי ממתקפת חייזרים ויש עוד הרבה סיבות..... סנדרה

אם כך...

קרוב לוודאי שאת עוברת שינוי או תחת איום חיצוני שגורם לך לאי שקט ופחד. ייתכן שמשהו בחייך משתנה באופן משמעותי ומלחיץ אותך.

למעלה