יש לי חלום....

יש לי חלום....

או יותר נכון היה לי... אתמול בלילה חלמתי את אחד החלומות המטורפים שהיו לי... במהלך איזשהו כנס לא זוכרת איזה פגשתי בוויליאם בי דיוויס , כיוון ששנינו היינו בדעה אחת שהכנס על הפנים התפלחנו לנו שנינו והלכנו להסתובב להנאתנו. אני כמובן לא הפסקתי להתרגש מהעובדה שוויליאם בי דיוויס הגדול הולך איתי ואפילו מחבק אותי... אחר כך הוא לקח אותי לסרט השני של תיקים באפלה הסרט בתכלס היה לראות את משפחת מאלדר בחייה הנורמאלים, מאלדר שיחק עם וויליאם, סקאלי בישלה.. זכור לי שקרה עוד משהו נוראי בסרט אבל לא זוכרת מה.. אחר כך המשכנו לטייל להנאתנו ומישהי רצתה לצלם אותנו ובדיוק כשחשבתי "הו הנה תהיה לי הוכחה שפגשתי את וויליאם בי דיוויס" התעוררתי... האם יש פה קריאת הנסתר לקראת הסרט הבא? או סתם חלמתי חלום נחמד?? בכל מקרה סתם היה לי משעמם אז שיתפתי אותכם בחלום....

Gilliana

New member
לא סתם חלום...

... אם כי נחמד בכל מקרה. אני יכולה לנסות לפרש אותו מהבחינה הפסיכולוגית אם תרצי ויש לי הרבה מה להגיד, אבל רק אם תסכימי.

Gilliana

New member
אוקיי! ../images/Emo13.gif

אז ככה: קודם כל - דיוויס, או יותר נכון המעשן, הוא דמות מפתח אצלך ואני חושבת שלא רק אצלך אלא שרובנו רואים בו משהו מסתורי, לא ממש יודעים איך לאכול אותו (זוכרת את תוצאות הסקר?), משהו מרתק. מישהו שיכול לתת לנו תשובות על שאלות שלאף אחד אחר אין תשובה עליהן. שאלה כזאת היא למשל - מתי לכל הרוחות יצא כבר הסרט??? וכשהו כבר יצא, מה יקרה שם? אז את מבינה? את מחפשת תשובה לשאלה שמאד מציקה לך ומי שמבחינתך הסמכות העליונה לתת את התשובה הזאת הוא המעשן! זה לדעתי הגרעין שסביבו מסתובב החלום - הצורך לקבל תשובה סופית לעניין הסרט. ועכשיו - לעניין מה שקרה בסרט עצמו: קודם כל - ויליאם חזר וזאת כמובן השאיפה שלך מאז ומתמיד - להחזיר את ויליאם. בחלום באה השאיפה הזו לידי ביטוי - הגשמת חזרתו של ויליאם. מלבד זאת, דיברנו לאחרונה בפורום על איך היו נראים החיים של סקאלי ומאלדר בלי חקירות ובלי פאראנורמל ובלי חייזרים והגענו למסקנה שקשה לנו לראות אותם בלי כל אלו. לכן גם בסרט קורה משהו נורא, כדי לא להסיט את הנושא לגמרי ולא להפוך את השניים לזוג "נורמלי" לגמרי, שהרי למרות שמצד אחד את חושבת שכריס התעלל בהם מספיק ושמגיעים להם חיים רגועים ונוחים, את לא יכולה לראות אותם לגמרי מחוץ לאותה מסגרת מוכרת וידועה. זהו, אני חושבת שכיסיתי הכל ואם שכחתי משהו אז אני עוד אוסיף ובסוף יצאה לי מגילת העצמאות ואני מקווה שתצליחי לקרוא עד הסוף בלי לתת למחשב בעיטה :-}

בגדול הכל נכון....

אני חושבת שקלעת לעניין... חוץ מהעובדה שלא ממש פגשתי את המעשן אלא את ויליאם והוא היה ממש אחר, נחמד, אדיב, צחקן....

Gilliana

New member
אז גם לזה יש לי הסבר:

זוכרת שדיברנו לא מזמן על הפרק EN AMI ושבעצם הפרק הזה מציג צדדים יותר אנושיים של CSM? המעשן היה שם מאד סימפטי לשם שינוי - פחות מעשן, יותר דיוויס. יותר נעים לקבל את דיוויס החייכן מאשר את המעשן הקר והנוקשה. למעשה, השילוב הכי מוצלח יהיה המזג של דיוויס עם הידע שיש למעשן, לא?

זה בטוח...

הוא בהחלט יהיה האיש המושלם... תראי דיוויס גם כתב את הפרק הזה כנראה שגם הוא חושב כמונו שהמעשן צריך להיות עם האופי שלו (כלומר של דיוויס) ...

Gilliana

New member
ועוד יותר מזה:

האם אנחנו באמת יכולים לנתק לגמרי את הדמויות מהשחקנים? האם בדיוויס אין משהו מהמעשן כמו שבדיויד אין משהו ממאלדר? לגבי דיויד לפחות, ככל שאני קוראת יותר דברים שהוא אמר או שומעת אותו בראיונות, אני מגיעה יותר ויותר למסקנה שיש לו ולמאלדר הרבה יותר במשותף ממה שנראה בהתחלה. עכשיו כשגילית לי שדיוויס גם כתב את הפרק (ולא ידעתי עד עכשיו) - זה עוד יותר מחזק את ההשערה שלי ובודאי בודאי את כל מה שאמרת.

medu

New member
הרקולס נגד קווין סורבו..

דיויס נגד המעשן, ג'יליאן נגד סקאלי, דוכובני נגד מאלדר.. האם אתם באמת יודעים למה אני מתכוון? האם זה לא הצד הניסתר שלנו? למה אנחנו בחרנו להיות סקאלי, הזהירה, ההגיונית, המציאותית, ולא רצינו להיות מאלדר איש האוויר, או המעשן המעורפל?... כי בסדרות, כמו בצד הניסתר שלנו, מותר לנו הכל.. ממש ממש הכל!!! ובחיים?? האם מנהלת הפורום תרצה באמת לפגוש את פוקס מאלדר? או את דיויד דוכובני? האם אנחנו מקבלים אחד את השני במידה כזו, שנהיה מוכנים לקבל כל אחד מאיתנו כמו שהוא, או כמו שהיא, עם כל מה שיוצא מהנשמה שלו, ושלה, עם כל מה שאנחנו מחביאים, עם כל מה שאנחנו משחקים כלפי חוץ? אני לא יודע..

1Shir

New member
אם הבנתי נכון, אני לא מזדהה

אני בהחלט אוהבת את הדמויות כאילו הן קיימות גם בחיים, אני לא מעדיפה את השחקן על הדמות. ולדעתי מנהלת הפורום באמת היתה רוצה לפגוש את פוקס מאלדר, ואפילו יותר מכך.. לפחות אני היתי רוצה לפגוש אותו, למרות שכמו שאני מכירה אותו ואת סקאלי, הם בטח לא היו רוצים לפגוש אותי.

תודה שיר על התמיכה...

נכון, אני מודה, חלומי הגדול הוא לא לפגוש בדיוויד (אם כי היה והבחור נקרה בדרכי בטח ובטח שלא אסתובב לצד השני, שלא תטעו). אבל בנוגע לפוקס מאלדר אני חושבת שזה אחד מחלומותיי הגדולים ביותר לפגוש באדם הזה. הוא אדם מעניין ומקסים.. לצערי לעולם לא אוכל לפגוש בו.

1Shir

New member
אוקינוס מתוקה ../images/Emo24.gif

כמו שאמר פעם מאלדר, never* give up on a miracle*...

שיר יקירתי...

המשפט הזה הוא נר לרגליי מאז אמר אותו מאלדר... התמונה של שניהם עומדים אחד מול השני כשראשיהם נוגעים נמצאת לי מול העיניים על מסך המחשב .. זה בהחלט משפט שאני מאמינה בו.. אבל לצערי מאלדר הוא דמות דימיונית הדרך היחידה לפגוש אותו היא להשתתף בסרט או לזכות בכרטיס קסם ולהכנס אל תוך הסדרה (כמו בסרט אחרון גיבורי הפעולה) ... אם היה ולו אחוז סיכוי בודד לפגוש את מאלדר תאמיני לי הייתי מפעילה קסמים ניסים והופכת עולמות כדי להגשים את זה...

medu

New member
אז את בעצם סקאלי, עינת

ואל תתביישי בזה! כולנו רוצים להיות מאלדר, אבל באמת באמת אנחנו סקאלי - הגיוניים, מפוקחים, חיים במציאות העגומה.. אבל הכי באמת באמת, אנחנו יכולים להיות גם מאלדר, כי בכל אחד מאתנו מסתתר הפראנואיד הסקסי, שרואה קונספירציות בכל פינה, ומביט על החיים במבט ילדותי וקסום... ואת כן יכולה לפגוש את מאלדר, בלי להכנס אל תוך המסך.. סעי אל המקום שהם צילמו בו את הסידרה, ותיכנסי אל תוך הסט, ומאלדר כבר יחכה לך שם..

medu

New member
לא לפי השאלון

לפי אינטואציה, מה שיש בדרך כלל לנשים.. את מאוד מציאותית. הגיונית, שואלת את עצמך ואת כולם המון שאלות, אז אולי את סקאלי? אין ספק שאת מעריצה את מאלדר!! אבל אם את מעריצה וכמובן גם אוהבת את מאלדר, אז איך את יכולה להיות בעצמך מאלדר?? את חייבת להיות סקאלי כדי לחשוב ככה על מאלדר, שהוא אישיות שונה לחלוטין מאשר סקאלי..

יש בזה הגיון

הבעיה היא שאני ממש לא מזדהה איתה. אני חושבת שלו הייתי מצורפת למאלדר תוך שעה - שעתיים מאלדר היה הופך להיות הצד הרציונלי בינינו..

medu

New member
מאלדר??

רציונלי??? אני לא חושב שאת היית מתאהבת בכזה מאלדר רציונלי...

למעלה