יש לי חלום

NecroWizard

New member
יש לי חלום

להקים להקת epic power metal ישראלית שתשיר נושאים מהמסורת היהודית. נכול שהייתם רוצים לשמוע שירים כמו "מצדה", "מגנו של דוד" או "חלומו של יחזקאל"? תחשבו על שיר פאוור מטאל עצבני שנגמר בצעקת פאלסט עצבנית כמו: "מצדה לא תיפול ב-ש- נננננננננננייייייייייייתתתתתתתתתתת!!!!!!! (תתארו את זה כמו הסוף של בבילון של EDGUY) נכון זה נשמע לכם מגניב ואתם רועדים מהתרגשות? לא רק לאיטלקים יש מלכים וקסמים, לא רק לגרמנים ולסקנדינבים יש אבות קדמונים לוחמים. גם פה בארץ אפשר לקיים פאוור מטאל מלא בפנטזיה ואנשים מבוגרים שמשחקים בחרבות! אני מצטער, קצת נסחפתי אבל זה יכול להיות די מגניב, אם יש פה מישהו שמנגן/שר אז אולי אפשר לעשות משהו... בכול מקרה איזה שמות אפשר לתת לכזאת להקה?

Blade Of Fire

New member
חחחח

אפשרי... זה בהחלט יכול להיות מבדר... ואל תשכח שאורפנד לנד עשו משו כזה עם כל הדיסק MABOOL... ו...ממ... בייבל פאוור נשמע טוב..

NecroWizard

New member
מה זה עם תקים?! תעזרו לי להקים

אני מנגן על גיטרה (כמה מקורי, אני כל כך מיוחד
...) ובטוח שיש בינכם כמה אנשים שמנגנים על גיטרה/באס/קלידים/תופים/אקורדיון/מרימבה/מחבתות וסירים, או אנשים שרוצים לשיר, ויודעים שהם יכולים להרעיד את משכנו של האלים עצמם, בקולם האימתני. אם יש פה מישהו באיזה חוג תאטרון במתנ"ס שכונתי זה גם טוב, נוכל להשתמש באפקטים ותפאורה זולה לצילומים שיופעו על הדיסק. ותתחילו להציע שמות, אני אזרוק כמה כדי לגלגל את העניין: "תפארת"-"דברי הימים"- "איירון צידקיהו"......

NecroWizard

New member
אבל האם יש לך שיער כמו פאביו ליאונה

או מבטא איטלקי מצחיק ?

RoCKeR121

New member
אתה בדיוק העתרת את החיים שלי!!!!

אני גם נראה כמו פאביו וגם שר כמו פאביו וגם יכול לעשות את הפרצוף המצחיק שהוא עושה בכל התמונות(או שאולי סתם הפנים שלו מעוותות) אני רוצה גם!!!!

Blade Of Fire

New member
סוגדי איוב?

נו... זה קשוח למדי... כל הקטע עם השטן שהעביר אותו עינויים וכאלו....

NecroWizard

New member
בובה, הייתי קונה לך גלגשת ליומולדת

רק כדי שיהיה לך יותר קל להגיע לחזרות!

למעלה