יש לי חלום

אבו-דני

New member
יש לי חלום

יש לי חלום שבו ערבים ישראלים מוקיעים את השלטון המושחת הפשיסטי והמדכא את עמו שצומח בשטחי הרשות. יש לי חלום שבנות ערב לא תרצחנה על ידי בעליהן או אחיהן או אביהן יען כי חיללו את כבוד המשפחה בעזרתם האדיבה של עמותת האליטה הערבית בארץ. יש לי חלום שאינטלגנציה הערבית תפעל למען הפסקת הנוהג הנורא של חיסול ערבים חפים מפשע בשם נקמת הדם הברברית. יש לי חלום שמנהל הפורום הזה יתגייס למען עמו ויתחיל להניע אותו לעבר העולם התרבותי בעצם חינוכו לסובלנות ולזנוח את הדרך האלימה... ההייתי או חלמתי חלום?

B.Shokor

New member
אני בטוח שאתם לא רוצים שלום..

עכשיו אני בטוח שיש אנשים שלא רוצים שלום והם פשוט מאוד אוהבים רק לדבר כמו בת-עמי ואבו הזה. כשבת-עמי היקרה אמרה באחת ההודעות שלה שהחלום שלה הוא השלום והוא לא יתגשם אמרתי לה שכן הוא יהיה. עכשיו אני יודע שבת-עמי לא מאמינה בשום דבר, פשוט מאוד היא הולכת עם הראש שלה, רוצים לדעת איך ידעתי? בבקשה.. בת-עמי ואבו הנכבד הזה טוענים שאני מוחק הודעות, לידיעתכם: מהרגע הראשון של פתיחת הפורום ועד כתיבת השורות האלה לא נמחכה שום הודעה כלשהי.. לכו, תחפשו, ותביאו לי הודעה אחת שמחקתייייייי.. אז בת-עמי היקרה שלי, הנה החלום שלך התגשם, אני לא מוחק הודעות, הבעייה היא שאת לא מאמינה לאחרים, אה אה סליחה, את לא מאמינה ל/בעצמך!

בת-עמי

New member
איזה טעות בהבנה הייתה לך.....

אני התכוונתי שהחלום שלא ירצחו נשים על העם וכו` לא נראה לי שיתגשם אבל יכול להיות

eliasys

New member
חלום כנגד חלום

לך יש חלומות בלי עיין הרע,,, הפנקס פתוח והיד רושמת לי יש חלום אחד בלבד.. שאתה ודומיך יתרכזו בעצמם ויראו איפה הם לא בסדר ולא רק יטיפו מוסר לאחרים. אני ממש דואג לך ולבריאותך בגלל החלומות האלה, זה לא בריא לחלום הרבה חלומות. כדאי להתמקד בחלום אחד, חלום שיבטיח את השלום לנו ולילדנו.

למעלה