יש לי חלום I have a dream

יש לי חלום I have a dream

למרות שאני לא מגיעה לקרסוליים של מרטין לותר קינג הגדול... גם אני רוצה ואולי גם לי תהיה אותה תוצאה (פרט לאתם יודעים מה...).

יש לי חלום שביום מן הימים, נוכל לחיות בחברה כזו שממש מקבלת ומכילה את המיניות של האדם. חברה כזו שאם יבוא לי להחליף נוזלים עם פלוני אלמוני כי זיו פניו מצאו חן בעיני או חשתי חיבור בלתי מוסבר או סתם אני חרמנית והוא הראשון שפגשתי, זה יהיה בסדר ואפילו רצוי שאגש ואציע בעדינות ואם זה יתאים נמשיך אל העונג הזה.

יש לי חלום שכל גילויי מיניות יהיו מקובלים מבלי לפגוע בתדמיתו של מישהו.

יש לי חלום שאנשים ירגישו חופשיים - להרגיש, לפנטז, לגעת (בהסכמה הדדית כמובן ובמקום הולם).

יש לי חלום שכמו שיש מסעדות... יהיו מקומות נגישים לסקס... סתם כי בא לנו באותו רגע.

יש לי חלום שאנשים ידעו לכבד ולהכיל אחד את השני, מתוך כבוד הדדי, רצון להיות ביחד, קבלת השונה, קבלת המיניות אצל כל אחד ואחת מאיתנו.

יש לי חלום.....

כל זה כמובן מבלי לעבור על החוק!!!!

חלק מהדברים הללו

הצלחתי להרגיש אותם מתגשמים, אבל אני מסכים שהחברה בכללותה לא יודעת להכיל את החלום שלך.

בפסטיבל "בראשית" הרגשתי פעם ראשונה שיש מספיק אנשים שבנויים לפתיחות רבה, ובחוף הנודיסטים שם הבנתי עד כמה מה שאנשים נלחצים להסתיר כל החיים, יכול להתגלות בצורה הכי פשוטה וטבעית. בעקשנות שלי, הצלחתי למצוא גם נשים שהן פתוחות ולא שיפוטיות, שהן סקרניות כלפי מיניות שאינה שגרתית ומסוגלות להתייחס אליה כמו שהיא, כי בסופו של דבר רוב הדברים שזוכים לתדמית שלילית בחברה המקובעת שלנו הם בגדר זוטות... יש לנו כבני-אדם רשימה סופית של איברי-גוף ודרכים לייצר מגע וסיטואציות שעוטפות מגע כזה -- ובסופו של דבר -- ההגיון בלמצוץ פטמה, או להחדיר איבר לאיבר שקול להגיון לנשק, ללקק, לנשוך, למצוץ, לשרוט, להסניף, לטעום או להפליק על כל שאר המקומות. בסופו של דבר, כולנו לא רחוקים מאותם ילדים שהיינו בגן והיינו סקרנים כלפי גופנו, וסקרנים לשחק במשחקים תמימים -- לפני שהטילו עלינו תדמית לטפח, איומים ופחדים מה יקרה אם נחרוג מהחוקים שמעוררים עלינו שיפוטיות וחוסר סובלנות.

אני שותף לחלום שלך, ומתעקש להגשים אותו.

emily88

New member
יש לנו חלום דומה ועדיין שונה.

אני לא רוצה שיהיו מקומות נגישים לסקס כמו שקיימות מסעדות.
מעבר לכך שאני נהנית מהחיפוש והחיזור, אני לא רוצה לגדול במדינה שסקס פרוץ בה עד כדי כך ולא בגללי- אני יכולה לחיות עם זה בקלות ולהנות. אני חושבת על החינוך, על הילדים שלי, לא רוצה שיגדלו לעולם של סקס. רוצה שיגלו אותו בזמן שלהם ולא מלצעוד ברחובות המדינה.
אני לא רוצה ליברליזציה מלאה לסקס אלא הפחתה של הרתיעה וקבלתו כדבר לגיטימי בין אנשים.
אני לא רוצה שיהיו כינויי גנאי לנשים שאוהבות סקס, לא רוצה שפיטה כי הקטע שלי זה להזדיין לא רוצה להנמיך את הכל לכדי לחישה כשאני מדברת על סקס בבית קפה בשעות הערב.
אני פשוט רוצה שזה יהיה בסדר בעיניי החברה להנות מסקס בסיטואציות שונות, לא רוצה עידוד ותמיכה חברתית אלא פשוט קבלה- חיה ותן לחיות.

חיה ותן לחיות זה נהדר

את יודעת כמה בעיות החינוך השמרני של הורינו עורר?
את יודעת כמה אלימות נוצרה בעקבותיו?

כן... אני רוצה שסקס יהיה כמו כל סיפוק צורך, כמו לישון או לאכול.
אני ממש לא מדברת על פריצות אלא על פתיחות.

את יודעת שככל שדבר מוסתר יותר, מוחבא או אסור - ככה אנחנו רוצים בו יותר. אם סקס יהיה דבר טבעי... זה יהיה נפלא. אני רוצה לילדיי עולם של פתיחות של אפשרויות.

יש לי חלום....

Caro Kan

New member

Flying Rhino

New member
בגדול אני מבין אותך

אבל אם לא היו מוסכמות, לא היה התענוג לשבור אותן

אם כל הציצים היו בחוץ, מה היה כיף בלהוריד חזיה?

אם כל מי שבא לה הייתה נעתרת מיד, איפה הכיף של משחק החיזור?

לפעמים אני מקנא בחרדים שמתחרמנים ממרפק. תחשבו על זה - יש להם הרבה יותר רבדי גירוי. הסף שלנו נשחק.

אני אגיד לך משהו כזה

אני מדבר עם חלק מהיזיזות שלי באופן גלוי על הזיונים שלהן עם אחרים, ומספר להן על הזיונים שלי עם אחרות. אף אחד לא שופט את השני, ואני לא מתבייש להסתובב בפומבי עם יזיזה גם כזאת שיודע לי שהיא משתוללת באורגיות וכל שבוע מתנסה לפחות גם גבר אחד חדש.

העניין הוא שזה נדיר לצפות לפתיחות אפילו דומה מרוב האנשים, כי הם נותנים תחושה שאם רק היו יודעים על מעט ממה שעשית, היו שופטים אותך בחומרה.

Flying Rhino

New member
אני מבין מאיפה בא החלום של בא לי

אני גם מסכים עם תרבות יותר מתירנית ושוויונית.

אני רק מאיר אספקט אחר.

אני אגיד עוד משהו

לגבי דמגוגיה שמבוססת על חוסר הבנה של חופש.

אני לא חלילה טוען שאתה דמגוג, אלא נוגע בנקודה שאנשים שלא מרגישים בנוח עם נושא מסוים נוטים לבוא עם דעה סגורה ודמגוגית עליו.

למשל הנושא של סקס בפגישה ראשונה בגוונים של שחור ולבן. אפשר להימנע באופן גורף מסקס בפגישה הראשונה והשניה, ולהסתער על המיטה בשלישית. יש בזה משהו מאוד רובוטי, אבל נראה שהרבה אנשים צריכים איזה שהוא קבעון כדי להרגיש שהם במקום "נכון", גם אם זה שטות מוחלטת.

אורגיות לימדו אותי הרבה על העניין הזה. קבוצה של אנשים ערומים, חלקן נוגעים חלקם שותים חלקם אוכלים חלקם מתבדחים, ופתאום אתה קולט שכל האירוע הזה הוא דינמיקה חברתית שלא שונה באופן מהותי ממצב שבו כולם היו לבושים ומתנהגים "כראוי".

אז החלום הזה מתגשם ברגעים מסוימים בחיים במקומות מסוימים בהם. במקרים אחרים, אדם יכול לחרוץ את דינך רק מעצם הידיעה שהיית, אפילו פעם אחת, באורגיה.

כלומר, אנחנו רחוקים שנות-אור ממצב שבו אנשים יסתובבו ערומים ברחוב
אפשר להסתפק בצמצום הרבה יותר מבוקר של המרחק הזה.

איםה כתוב

שאין מוסכמות, שאין בגדים, שאין חיזור?!?

יש הכל ביחד עם פתיחות והרגשת חופשיות.

משהו על חיזור

במיוחד ברשת, אבל לא רק, יש זילות מסוימת של המושג חיזור.

מסיבה שקשה לי להבין, אולי כי אני לא אישה, נשים מסוימות רוצות להיות מחוזרות כמעט בכוח. כלומר, קרו מצבים שמישהי ציינה בפניי שאני אצטרך להתאמץ הרבה יותר אם ברצוני להשיג אותה, ואני ראבאק לא יודע אפילו איפה היא גרה -- למה שארצה להתאמץ הרבה יותר כדי להשיג מישהי אקראית שגרה במרחק'שעתיים נסיעה ממני?!

נדמה לי שבמושג של חיזור יש ציפיות שונות ברמות שונות משני הצדדים.

למעלה