יש לי חידון!

Sweet-heart

New member
יש לי חידון!

יש לי חידון הארי פוטר שאני עשיתי. הראשון (זה שמופיע למטה) זה על ספר א` רמה א` בבקשה תענו על החידון! חידון ספר ראשון רמה א`- הוספת 2 נק` לבית- ( כל אחד ) 1. באיזה רחוב גרים בני משפחת דרסלי? 2. מהו שמה הפרטי של גברת דרסלי? 3. איפה נולד הנחש שהארי פגש בגן החיות? 4. מהי הסיבה שבגללה מר דרסלי לקח את כל משפחתו לבקתה באמצע הים? 5. לאיזה בית שובץ הארי פוטר? 6. מהו שמו של בנק הקוסמים? 7. את מי פגש הארי בחנות ``חלוקים לכל עת בהנהלת מדאם מלקין`` מלבד מדאם מלקין? 8. לאיזה פונדק הביא האגריד את הארי בפרק ``סמטת דיאגון``? 9. מהו שמה של חנות החיות בסמטת דיאגון?- הקף את התשובה הנכונה: א. סמלטינגז ב. איילופס ג. אוליבנדרס ד. הדובשנריה 10. השלם: ``פוטר, זהו אוליבר ווד. ווד – מצאתי לך _____.``

shai.m

New member
זה קל...

1-דרך פריווט מס.4 2-פטוניה 3-ברזיל 4-הוא ניסה לברוח מהמכתבים שנשלחו מהווגוורטס. 5-גריפינדור 6-גרינגוטס 7-מאלפוי, דראקו 8-הקלחת הרותחת 9-איילופס 10-אין לי מושג...

shai.m

New member
מעריצים מוטרפים!

אביגיל-כאן בפורום, רוב המעריצים, הם חולי הארי פוטר רציניים (כמוני) והחידון שלך לא כל-כך מתאים למעריצים שקראו את הספרים כמה פעמים (הפסקתי לספור כמה פעמים אני קראתי כל אחד...)...אבל סחטן על היוזמה וההשקעה (חבל שאין עוד יוזמות נחמדות כאלה...).

MegA~MooN

New member
Peace of cake....

1. דרך פריווט מס`4 2. פטוניה 3. ברז(סססס)יל 4. הוא חטף קריזה מכל המכתבים שהגיעו מהוגוורטס וחשב שבבקתה לא יגעו אליו מכתבים 5. גריפינדור כמובן 6. גרינגוטס 7. את דראקו מאלפוי ימח שמו 8. הקלחת הרותחת 9. איילופס 10. ``מחפש`` צריך לעשות סקרים כאלה גם על הספרים האחרים, במיוחד על הרביעי... אהבתי! :)

דוד דב

New member
אני עניתי אבל כל אחד פה יוכל לענות

1. דרך פרוויט מספר 4 2. פטוניה 3. ברזיל 4. כי הוא חשב ששמה הוא לא יקבל את המכתבים מבית הספר לקוסמים 5. גרינפדור 6. גרינגוטס 7. דראקו מאלפוי 8. פונדק הקדחת הרותחת 9. איילופס 10. מצאתי לך מחפש

פגעסוס

Well-known member
תיקון קטן בנוגע לשאלה 3

כל התשובות שנענו אינן נכונות. הנחש שפגש הארי בגן החיות לא נולד בברזיל. הוא נולד בגן החיות והוא מעולם לא ראה את ברזיל.

למעלה