יש לי חזון !

Death messiah

New member
יש לי חזון !

יש לי כמה רעיונות שאני רוצה לשתף אותם איתכם... תגידו לי מה דעתכם... מה דעתכם שימציאו משחק מנג'ר.. (בסטנדרטים של fm2005) בעברית מלאה? מה דעתכם ששמות השחקנים של כל רחבי העולם יהיו בעברית כמו למשל : PATRICK VIEIRA אז יהיה רשום במקום פטריק ויירה וגם שמות הקבוצות והליגות והכל פשוט יהיה בעברית... וגם שיבטלו את המנוע הדו מימדי ויעשו אותו עם גרפיקה מתוחכמת מצידי שהמשחק יהיה על 2 דיסקים.. אבל אז זה יהיה מושלם.. לא כך? החזון השני שלי הוא שימציאו משחק מנג'ר אבל בכדורסל... עשו מנג'ר להוקי.. אז למה שלא יעשו לכדורסל? עם כל השמות וכל הליגות מאירופ ומה nba... זה יהיה שווה...

בכדורסל זה הרבה יותר מסובך..

לכי תצפי עכשיו במשחק עם 200 סלים במשחק.. בהוקי זה עוד היה איכשהו הגיוני. לגבי הרעיון הראשון,זה בלתי אפשרי..אולי יהיה איכשהו דרך לבנות טלאי שיעלה על המשחק המקורי..אבל אני לא מאמין..

פנגי

New member
אני מכיר את זה

נכון שזה נשמע מגניב אבל המשחק עצמו הוא די עלוב לא קוראים לזה "מנג'ר", זה סתם משחק ניסיתי לשחק אבל זה ממש לא כמו מנג'ר

OFIR 10

New member
../images/Emo13.gif

לגבי אחד- זה דורש לתרגם אלפי מילים ומשפטים, אני לא מאמין שיהיה מישהו פרטי שיעשה זאת, אם זה יקרה זה יגיע מספורט אינטראקטיב (מה שאומר שהסיכויים שואפים ל 0%
). לגבי שתיים- אין לי מושג.. הלוואי

Death messiah

New member
אל תהיה פסימי

לפני כמה שנים כמה חבר'ה הוציאו את הטלאי של המדינה שזה היה הדבר הכי חם.. הם עשו מחקר על כל השחקנים בכל הליגות בארץ שלנו.. לא יודע.. צריך מתכנתים שימירו את השפה והכל... אבל אני חושב שזה בר ביצוע...

למעלה