יש לי חום

אפרת**

New member
יש לי חום ../images/Emo123.gif

אוףףף... אתמול החום שלי הגדיל לטפס עד 39. וזה לא נראה לי שפעת כי בשפעת תמיד יש הרגשה נחסית כזאת וכאן לא ממש היתה לי. רק חום. זהו. קצת אולי מין תחושות של "קר לי" אבל זהו. לקחתי אופטלגין בלילה כדי להוריד את החום וכדי שהיום תהיה החזרה בטמפורטורה נורמלית והעוברים לא יהפכו להיות שניצלים. ועכשיו... שוב החום מתחיל לטפס לו. אני מרגישה את זה. מדדתי - 37.5 שוב לקחתי חצי אופטלגין כדי להוריד את החום וכדי שהוא לא יגיע ל- 39 חס וחלילא. מקוה שזה לא עושה כלום להשרשה. אוףףף... עד שנכנס בי זיק של אופטימיות הוא נעלם לו עם החום המרגיז הזה
אפרת.

אני לא יודעת מה זה עושה להשרשה

אבל אני יודעת מה זה יכול לעשות להריון. בכקשה בבקשה אל תמשיכי לקחת תרופות בלי לשאול רופא, טוב? תעשי קומפרסים וכל מיני שיטות של טבעונים בינתיים. ותשארי אופטימית, ותלבשי סוודר, יהיה בסדר!

אולה *

New member
אפרתי, אין שום מניעה לקחת כדורים

להורדת חום. להיפך, זה ממש חשוב. כי הגוף שלך אינו מסוגל להלחם במחלה לבד. אז הרופאים בד"כ אינם אוסרים לקחת תרופות (יש רק לוודא איתם אילו כדורים לקחת). תרגישי טוב, תשתי הרבה.
אולה.

TWEETY =^.^=

New member
הנה רשימת הטלפונים של המרכזים |סיוע

הטרטולוגיים בבתיה"ח. בבילינסון:9377474-03 הדסה: 6758430-02 אסף הרופא:9779695-08 הריופון מרכז מידע תרופתי (תרופות והנקה, ועוד) – 08-9779309 מנהל – דר´ מתי ברקוביץ´, מומחה בפרמקולוגיה קלינית, מומחה בטוקסולוגיה, ומומחה ברפואת ילדים. והנה עוד שני מספרים:פרופ´ מרלוב - "מרכז למידע תרופתי" מרכז רפואי רבין (בילינסון) טל: 7474 937 03 או אצל ברכה שטהל 6911 937 03 והכי חשוב תרגישו טוב

נוג

New member
אפרת שלחת ../images/Emo24.gif ../images/Emo25.gif

על המצח, זה לא נחמד לא חום ולא שפעת, מקווה שזה לא עושה כלום להשרשה ושלעוברים רק יהיה חם ונעים ושיהיה עטופים ומוגנים ברירית הבשרנית. החלמה מהירה מהירה תשתדלי לשתות הרבה שלא תתיבשי מהחום והאופטלגין. המלצה אחרי שתחלימי לקחת חיסון לשפעת.
נוג

נועם@בת

New member
קחי אקמול, הוא חלש יותר ועושה

את העבודה כמו שצריך. אני זוכרת שלחנה היה חום, לא יודעת אם לפני או אחרי ההחזרה, אבל זה כנראה עשה את הרחם שלה למקום יותר אטרקטיבי
תהיי בריאה, והמון המון הצלחה נועם

לי היה חום אחרי השאיבה

אמנם לא כל כך גבוה - הגיע עד 38.5 אבל עדיין חום. גם אני לא הרגשתי חלשה אבל ליאור גילה שאני חמה. אצלי זה היה לפני ההחזרה, לכן הרשיתי לעצמי לא לקחת כלום להורדת החום ולתת לגוף להתמודד לבד עם מה שמפריע לו. אני מתארת לעצמי שאם זה היה אחרי ההחזרה הייתי מורידה את החום עם אקמול כדי לתת לגוף להשקיע את כל הכוחות בהשרשה של העוברים. תרגישי טוב! חנה

אני מכיר אישית מישהי שהיה לה חום 39 |בה

היי אפרת, אני מכיר אישית מישהי שהיה לה חום של מעל 39 מעלות והפרית המבחנה שלה הצליחה ויש לה עכשיו ילד שהוא כבר צריך להיות בן 5 בערך, אז לא לדאוג יותר מדי ולקוות לטוב. מחזיק לך אצבעות

למעלה