יש לי חולשה ...NICI

ssyוM

New member
יש לי חולשה ...NICI ../images/Emo9.gif

אני מכורה למוצרים של nici
( עם חולשה מיוחדת ל- Jolly mäh ) אחרי שרכשתי ( וגם קיבלתי כמה מתנות
-בלי לרמוז
) כמה וכמה מוצרים שלהם הופתעתי לראות היום בקטלוג של רוונסבורגר 2007 שיש גם פאזלים
. אז הזמנתי אותו

123נעמי

New member
איזה יופי- אהבתי

תמונה משגעת יש עוד אחד בסידרה שניקרא חברים גם הוא משגע בהצלחה

ssyוM

New member
נכון ...../images/Emo13.gif ../images/Emo51.gif

ויש עוד אחת נוספת מדליקה, של Jolly mäh בסגנון מורדילו . אני אתחיל עם זו ונראה איך אתקדם הלאה

מממאיה35

New member
תתחדשי!

אני מחזיקה את עצמי כבר איזה שבועיים לא לקנות את המיקי מאוסים החמודים שנעמי הראתה פה לפני ... מחזיקה מעמד עד ש.. ובנתיים זורקת רמזים לסביבה עד כמה אני רוצה את כל הסדרה (סה"כ 4 במספר, לא נורא..) <עוד חודש יומולדת> ואגב, מה עם הפוטומוזאיק שלך?
שלי קיבל אתמול התקדמות - הרכבתי את צנצנת הדבש
. אני לא בבית עכשיו, אולי כשאגיע הביתה אעלה תמונה לעדכון (אני כמו אמא פולניה גאה - מצלמת את הילד וההתקדמות שלו
)

123נעמי

New member
אני לא התאפקתי

והזמנתי 2 מהסידרה של המיקי מאוס אני מחכה לה כבר שבועיים כולם עכשיו עם המשפט המכולה עוד לא הגיעה לארץ:) הבטיחו לי אותם השבוע נראה:)

מממאיה35

New member
אוצ'

גם אני רוצה!!! טוב האמת אני מחכה שיתחיל חודש חדש, יהיה חשבון נקי בויזה
איזה הזמנת?

ssyוM

New member
קטעים ../images/Emo70.gif

גם אני באתי היום לחנות בגישה ש...אני מרכיבה את כל הסידרה
( נשבעת , תשאלו את האדרים
) . תכננתי מקום על הקיר לארבעתם . אז שניים מהם היו בחנות שניים הזמנתי ולבסוף החלטתי לבטל ולהמתין עם זה . לבסוף הזמנתי את הפאזל הזה של ניקי ופאזל נוסף שאני מתכננת להרכיב, למסגר ולתת מתנה - היפיפייה האפריקאית. לגבי הפוטומוזאיק ...הקפאתי את תהליך ההרכבה . למעשה זו הפעם הראשונה שקורה לי דבר כזה, הוא דורש המון סבלנות, הוא מ-א-ו-ד קשה וכשיש לי מעט זמן להרכיב בשבוע אני מעדיפה פאזל שאני יכולה לזרום עם ההרכבה שלו . כל הכבוד לך - על בשרי למדתי להעריך את ההרכבה של פאזל שכזה.

האדרים

New member
תודה על גילויי ההערכה...

שוב תודה על הערכת המאמץ והקושי, בשם אמא אדר שהרכיבה כבר 2..... ועוד אחד ממתין בצד לשעת כושר (אולי כשרומא תסתיים.....)

jocie1

New member
תתחדשי, רעיון מעולה לזרום עם פאזל

ואחרי מנוחה לחזור לפוטומוזיאק, לסירוגין, בהצלחה!!

ssyוM

New member
תודה על התגובות - אין אותו ולא יהיה

אותו בארץ
יאללה...ebay.

למעלה