יש לי חולשה לנשים

eliavtu

New member
יש לי חולשה לנשים

אז לא, לא התבלבלתי בפורום אבל מה שכן אני רוצה המלצות על להקות רוק שמונהגות ע"י נשים, אבל שיהיו גם טובות <כמו רנסאסנס למשל..> אם זה יהיה פרוג זה יהיה אחלה אבל גם אם לא - זה יתקבל בברכה :) תודה מראש ;)

porcellina

New member
טוב הנה כמה הצעות

בתחום הפולק/מתקדם: The Pentangle The Trees Fairport Convention - סנדי דני עושה להרכב הזה רק טוב. Steeleye Span בתחום המטאל: Nightwish - התפרקו לא מזמן, אבל הסולנית טארג'ה היא אחת התותחיות, זמרת אופרה. Within Temptation - יש להם שלושה אלבומים, השני הוא החביב עלי במיוחד, אבל בשלישי הקול של שרון הוא מדהים. The Gathering - אנק לקחה את ההרכב המדדה הזה והפכה אותו מדום-מטאל לפרוגרסיב איכותי. אל תגביל את עצמך למתקדם. הנשים במטאל הרבה יותר חזקות... :) ליאת.

מורנא007

New member
בפרוג

Curved Air וששת

עמית ע

New member
סולנית היא לאו דווקא מנהיגה

וכל הלהקות שהוזכרו כאן הן להקות של גברים שכותבים את הלחנים והעיבודים ומבצעים + סולנית. אם אתה רוצה שם של מישהי שהנהיגה הרכב - יש את לינדזי קופר, נגנית אבוב, בסון ופסנתר שהנהיגה בשנות ה-80 הרכב רוק באופוזיציה בשם ניוז פרום בבל. היא גם היתה חברה בשנות ה-70 בהנרי קאו ובקומוס, אבל שם היתה פחות דומיננטית.

מורנא007

New member
ניוז פרום בבל

איך המוסיקה של ההרכב? האם הקו המוסיקלי דומה או ממשיך את מה שקומוס עשו?

eld453

New member
שתי להקות מעולות:

האחת, שאני לא יודע להגיד האם מונהגת ע"י אישה.. בכל אופן היא הסולנית המדהימה.. להקת earth and fire ההולנדית, ג'רני קאגמן הסולנית, היא גם מדהימה, קולה כשל גן העדן, והיא גם נראית נהדר. אני מדבר על השנים הראשונות שלהם, תחילת ה 70 לפני שהם הפכו למין פופ מעצבן. (ולא קשור לכלום..) אלבומים מומלצים, או יותר נכון להגיד - חובה : the song of the marching children , atlantis להקה שנייה: mellow candle האלבום המומלץ: swaddling songs אלבום מ 68 נדמה לי, שבזה הם סיימו את הפרק, ואחרי המון זמן הוציאו עוד אחד.. לא ברור לי מה הוא שווה. בכל מקרה, זמרת נהדרת, מובלית שירים נהדרת, ... שווה מאד!

Vul2re

New member
Paatos

הרכב שוודי משובח מלא בחד גיסא במלטרון וסולנית עם קול קטיפתי ומלטף ומאידך בשירי רוק בועטים במקצבים משונים אלבום מומלץ - Timeloss

Osirus

New member
הההממממממ........

טוב בתחום המטאלי יותר אתה יכול למצוא את Arch Enemy,להקת הדת' מטאל המונהגת ביד רמה ע"י הסולנית אנג'לה גוסוו

חגי14

New member
הנה משהו גרמני מצוין עם סולנית

מצוינת - האלבום הוא מתחום הפרוג-פולק , אלבום מצוין לטעמי עם סולנית בעלת קול מלאכי ( ואני לא מת על סולניות בפרוג ). ההרכב נקרא: CAROL OF HARVEST

kurush

New member
White Willow

להקה נורווגית מקסימה נסה את האלבום Storm Season

eliavtu

New member
ממש תודה לכולם!

שכחתי מהשרשור הזה בכלל ולא באתי לכתוב תגובות, אז ממש ממש תודה לכולם!

למעלה