יש לי חבר..

יש לי חבר..

הדת קורעת אותו ממני.. מה לעשות? איך אני גורם לו להבין (גם אם זה לאט לאט) שהוא לא יצליח "להשתנות" ולהיות סטרייט? איך אני מביא אותו למצב של שלמות עצמית? שוב, גם אם זה יקח לא מעט זמן.. אני כל כך אוהב אותו.. וגם הוא אותי, ולכן זה כל כך קשה.. המצב רגיש מאוד, אז מי שיש לו דברים לא נחמדים לומר, אז לפחות שיסנן מילים.
בקיצור, קשה לנו מאוד.. חסרי אונים.

קובי001

New member
הלואי שהיו קיצורי דרך...

כנראה שרק עם הזמן יגרום לו לגבש זהות אמיתית...לי זה לקח 6 שנים.. לי יש בעיה אחרת..כול בחור שמחייך אלי ישר אני חושב שהוא בקטע וכדאי להתחיל איתו..

אולי תיראו יחד את "ואהבת"

הסרט "ואהבת" הוא הסרט העלילתי הטוב ביותר שהופק השנה על ידי בוגרי בית הספר לקולנוע "מעלה" - כך הוכרז אמש (יום א') בסיומו של טקס שנערך בירושלים. הסרט, של הבמאי חיים אלבום, מתאר את סיפור התמודדותו של בחור ישיבה, הנאבק בנטייתו ההומוסקסואלית. בסופו של תהליך, מגיע גיבור "ואהבת" לתובנה שמאבקו לעולם לא יישא פרי - ועליו להתמודד עם עצמו ועם אלוהיו. זהו סרט בית מדרשי מצמרר, שהוא גם סיפורו האישי של אלבום. Ynet

יו.. אני כל כך צריך את זה...

איפה אני יכול להשיג אותו? ראיתי את הכתבה בYnet אבל לא מצויין שם איפה אפשר לראות את הסרט... /tapuzforum/images/emo51.gif /tapuzforum/images/emo70.gif

שלום תל אביבי .

אתה יודע איך ניתן להשיג את הסרט הזה על גבי דיוידי בעתיד הקרוב ? זה נראה גם סרט נחמד . ישר כוח לבמאי חיים אלבום.

dkey

New member
תשמור על עצמך

אני מאוד מקווה שתצליח. מלאכתך לא קלה שכן הוא חייב לבד להגיע למסקנה שזה מי שהוא ואתה מי שהוא באמת רוצה. כשהוא מדבר על הדת וכו' זה לא בדיוק משדר אהבה אליך אלא משדר חלומות שלו שהוא צריך להבין לבד שלא נועדו לו וזה לוקח זמן להבין זאת. כל אחד והקצב שלו. לדעתי תמוך בו. תמיכה כללית עוזרת להבין מה בעצם טוב. מפזרת את ענן הבלבול. פתיחות ושיחות על הכל יתכן ויועילו שזה מהדברים החשובים ביותר בזוגיות. יחד נותן המון כח להתמודד. אבל גם תשמור על עצמך. אמנם כנראה קצת מאוחר להציע זאת שכן אתה מאוהב אבל בכל אופן, אתה צריך לקחת בחשבון שיתכן והוא יעדיף לבחון אם הוא יכול להשיג את אושרו על ידי רדיפת חלומות השוא הללו. במקרה כזה אתה תצטרך לאסוף את השברים ולהמשיך הלאה. אני מקווה שבעזרתך הוא יבין מי הוא וכמה אתה בעצם אהוב וחשוב לו יותר מהכל (ששוב, זאת התוצאה של זוגיות טובה).

טוהרtoar

New member
תגובה חשובה ביותר

חשוב לי להגיב וחשוב לי שהדברים ישמעו מסיבה פשוטה ש"הייתי בסרט הזה" ומהצד השני. אין לי כל כך זמן להרבות במילים וחבל לי על כך. אז אני אנסה לכתוב מעט שיכיל את המרובה. חשוב שתבין שהחבר שלך "מוקף" מכל הכיוונים. ההרגשות שהוא חש מתנגשות עם היום-יום שלו בכמה אופנים עם ההלכה שהוא מכיר, עם החבר'ה איתם הוא מסתובב, עם האנשים בבית הכנסת, עם המשפחה, עם מה שהוא לוּמד... זה לא קל בשבילו, ולא תמיד הוא מוציא מהפה מה שהוא חש בחדר שלו. הכי הכי חשוב שתמשיך לעמוד על המשמר בשבילו. גם אם נוצר איזשהו ריחוק מצידו לכמה זמן, להמתין שם בצד בשבילו. אל תרפה. אם שניכם חשים אחד כלפי השני אל תרפה. בנימה אישית קצרה. בזמנו היה לי חבר כשהייתי בישיבה. הוא אמנם גר קרוב לבית שלי אך הישיבה הייתה רחוקה והייתי הרבה מזמני שם. בוא גם נגיד שלא הייתה לי הרבה מוטיבציה לעזוב בשבילו, למרות שחשתי כלפיו רגשות חזקים. כמובן שזה היה בין השאר מהפידבקים שקבלתי מהסביבה. יום אחד, לאחר זמן, הוא אסף אותי במכונית שלו והתפתחה לה שיחה. הבקצרה הוא הבהיר שהוא לא יכול להמשיך את הקשר באופן בו הוא מתנהל ויש לו שאלות על הקשר בינינו. לאחר מספר משפטים אני פרצתי בבכי. לא משהו רצוני כמו משהו שפשוט השתחרר מבפנים. זה כנראה מה שגרם לו לקפוא ולא לומר מילה. אני התחננתי בפניו שלא יוותר. בסוף "הפי-הנד" הוא החליט להמשיך. המשכנו משם עוד כחצי שנה עד שהקשר נפסק מסיבות אחרות. הנקודה שחשוב לי להדגיש זה שבזכות העקשנות שלו על הקשר, גם שהוא לא קיבל ממני הד חיובי כראוי [באמת אדם מקסים לדעתי, דר"א], הצלחנו עם הזמן להגיע לקשר נהדר. כמובן עם עליות-ירידות שתמיד יש. בקיצור. אני מציע שלא ללחוץ אך גם לא לוותר. דברים יתבהרו עם הזמן.

וואו אחי..

אני כל כך מזדהה, כל כך מבין.. עשה לי טוב לקרוא את מה שכתבת, זה די נותן לי תקווה.. הוא החיים שלי, ואני נקרע כי הוא נקרע. הוא כל הזמן שואל אותי- ``רן, איך אתה סובל את זה? איך אתה סובל אותי?`` והתשובה שלי נשארת תמיד אותו הדבר, שאני אוהב אותו ושהאושר שלו, הוא גם האושר שלי... קשה לי, קשה לי לראות את חבר שלי פעם בשבוע, לפעמים רק לכמה שעות או רק ללילה, הגעגוע טורף אותי, אבל אני שם בשבילו, אני עושה את הכל בשבילו, לאט וברכות, בלי להלחיץ, כמו שאמרת. אני לצידו והוא יודע את זה, תומך בו ומשמש כמשענת. אני אוסיף אותך ב``ה כשאגיע לבית, אני עכשיו מהפלאפון. תודה!

כבעל נסיון

אתה לא יכול באמת לקצר לו את הדרך, בטח שלא במודע. אבל אם תראה לו כל הזמן את האושר, שלות הנפש, האהבה העצומה שיש לכם יחד - זה עשוי לתת לו רוח גבית חזקה.

גנימדס

New member
דברים שמנסים להיות נחמדים

חבר טוב הוא תמיד חבר (אלא אם כן מכרת סמים לילדים בפעוטון ) שישאר אתך, ושיקשיב לך . מנסיון , ראיתי חברים. וראיתי חברים. היה לי חבר טוב שאמר לי ש"עד שהשטויות לא יוצאים לך מהראש אל תדבר איתי" ולעומתו יש לי חבר טוב שעדיין מסתקרן לדעת איך נראית האוויטה.( שניהם דתיים). כל אחד ואחד מגיב בהתאם לאופי שלו ולבגרות שלו. לפעמים הבורות היא המפתח.קל לפחד ממה שלא מכירים. בחברה השמרנית מלמדים שהומו=רע. ופתאום הוא מגלה שזה לא ככה. ואולי אתה צריך להיות "רע"? כדאי להסביר לו שהמשואה הזו לא נכונה. אם אפשר לדברק איתו-כדאי לרמוז לו שהוא לא באמת יודע מה אמור להפך אותך לרע כל כך עכשיו....ומה הוא באמת יודע על הומוסקסואליות? ומניין הדעה השלילית שכנראה יש לו? אני הייתי מנסה לעבד על הקטע של הבורות. אבל................. אתה לא יכל לגרום לבן אדם להבין אם הוא לא רוצה להבין, אתה לא יכול לגרום לבן אדם להקשיב אם הוא לא רוצה להקשיב . אם הוא אוהב אותך ,הוא יקשיב לך. אם הוא אוהב אותך הוא יזכור שאתה בדיוק אותו אדם שהיית מקודם, והכי חשוב: אם הוא אוהב אותך הוא יבין שאתה קצת סובל למרות שאתה מחייך תמיד.

למעלה