יש לי חבר !!!!

יש לי חבר !!!! ../images/Emo13.gif

בשם "חברך" שכל הזמן מתחבר מתנתק , יומם וליל .. בשניה שמתחבר כך מתנתק.. ההודעה קופצת כל הזמן.. והוא לא קיים לי ב"חברים" אז מאיפה הוא צץ ואיך אני מבטלת אותו (בכל זאת ,לא מעוניינת בחבר דמיוני) או שבעצם זה באג?

פשוט מאוד

הסירי את ה-V ואז לא יקפצו עודעות חיבור של חברים לא חושב שאפשר רק חבר מסויים, או ברגע שמופיעה ההודעה, כנסי לו לפרטי תראי מי זה לפחות, אם רשם משהו, אולי זה תפוז חדרים?

זה..

נראה לך באמת שאת הפיתרונות האלו , לא ניסיתי? זה לא אדם קיים , לא בשום חדר (דרך החיפוש) וה-v הזה לא עובד עליו

bar35111

New member
גם לי יש את זה .. פעם שחבר היה מתחבר

אלו שרשומים ברשימת החברים בצט, היה רשום, מאז שעשו מערכת חדשה שנה וחצי בערך משו כזה זה מופיע רק כחברך ואז לא יודעים בדיוק מי התחבר ..

GoldenEyes

Well-known member
להלן ההסבר

זה גם פורסם איפשהו בפורום התמיכה כנסי לרשימת החברים שלך הישנה - לא בתפוז עולמות החדש יש את זה בחלונית של הצאט למטה עדכון פרופיל או עדכון כאטיס ואז תיכנסי לרשימת החברים שלך תחפשי שם שורה ריקה בלי ניק תסירי אות הניק הזה ובא לציון גואל

איתן פז

New member
יש איזה אחד אופר בצאט

קוראים אותו סיירוס, מכירה?
עזר לי פעם עם זה. יש לך כנראה ניק פגום ברשימת החברים. הכנסי לרשימה (דרך מערכת המסרים, כיון שמהעולמות החדשים כבר לא ניתן להכנס לחברים הישנים והאהובים
) שם תמצאי את כל הניקים שהוגדרו כחברים עם חלונית לסימון לידם, תראי שיש לך גם שורה או יותר של חברים ללא שם. סמני את החלונית ו"הסירי מרשימת החברים". ומאז לא תדעי כשאני נכנס

למעלה