יש לי חבר טוב

ינוקא1

New member
יש לי חבר טוב

עם "יכולות" לא מבוטלות. כשהראיתי לו את הקרניליאן שאני נושא עלי , הוא אמר לי עליה המון מידע שהותיר אותי המום. אין לו רקע קודם בקריסטלים - לפחות לא בגלגול הזה. אתמול החלטתי להביא לו לראות אבן לברדורייט שמאוד יקרה לליבי , הוא ישר אמר - "היא נראית זקנה , כאילו כל כח החיים שלה נשאב ממנה". כמובן לא רואים את זה בראיה פיזית , זו אבן שחורה יפהפיה עם ברק בצבע כחול. אמרתי לו שאכן עשיתי בה המון טיפולים (אני חושב שזה אפילו באיזור המאה). הוא ראה שכדאי לשים את הלברדורייט בתוך מיים למשך שבוע , ולשים במיים גם כן הרדוף וזעתר. לשים את זה במקרר , כי היא אוהבת קור. זה הדהים אותי איך שאבן שלכאורה היא קשה ו"קשוחה" היא בעצם עדינה מאוד ויש לה "דרישות" והיא מתגעגעת לבית הגידול שלה בטבע. עד כאן השיתוף.

Lagrangian

New member
אבנים..

קרניליאן זה מגניב.. אם הייתי יכול לחיות קצת כמו קרניליאן החיים היו קצת יותר כייפים. אל תשכח לגבי הלברדורייט שזו רק הפרשנות שלך במסגרת הנסיבות האלו. לא שאני אומר שהיא לא נכונה, אבל כמו ששמעתי לפני כמה שבועות - דברים שאנחנו מקדישים להם תשומת לב משתנים.. מה שבעצם אני מתכוון שזה מצב שנוצר מהאינטראקציה.. היא הייתה יכולה להיות עכשיו בבטן האדמה מבצעת את האבולוציה הרגילה שלה בשקט.. :)

ינוקא1

New member
פשוט

אמרו לי פעם שמתאים לי קרניליאן , ידידה שלי גם קנתה לי קרניליאן בלי שידעה , וגם אני חושב שזו אבן שמאוד מתאימה לי. לגבי הפרשנות - משהו בעולם הזה איננו פרשנות ? ? ?

נשמע לי אדיר

יש לי חברה שמחזיקה קבוע את האבנים שלה במים, אלה שיהא לא רוצה שישפיעו על המרחב האנרגטי. יש אבנים שזה לא מתאים להם, ברור. אלה שמתפוררות או שמכילות מתכות. אבל חוצמזה, זה לא פעם ראשונה שאני שומעת על מישהו שנותנת לאבן שעובדת לנוח במים. אני תמיד מטהרת אבנים אחרי עבודה. אין מצב שאנח ומחזירה אבן שעבדה לערימה לפני שהיא נשטפה במים ונחה 24 שעות באדמה.

asafasaf26

New member
אבן במים???

זה ייגרום לאבנית, לא עדיף לקבור באדמה לשבוע? שתקבל את האנרגיה הביתית שלה שזה האדמה?

ינוקא1

New member
יש אבנים שאוהבות נחלים.

האמת היא שאותו חבר אמר לי שהראו לו את נחל המשושים , ואם הייתי יכול לשים אותה שם ולקחת אותה אחרי שבוע זה היה הכי טוב. אבל כנראה כרגע נסתפק במקרר עם קצת ענפים בפנים.

למעלה