יש לי חברה שאביה היה חולה במחלה זאת, האם היא עוברת בתורשה ואם אפשר להסביר מה זאת המחלה
M mazal4 New member 3/8/04 #1 יש לי חברה שאביה היה חולה במחלה זאת, האם היא עוברת בתורשה ואם אפשר להסביר מה זאת המחלה
ח חייםלוי Member מנהל 3/8/04 #2 שלום וברוך הבא ../images/Emo24.gif כדי שתהיה רגוע תקרא את המאמר של ד"ר ברק על מה היא אפילפסיה במאמרי הפורום ואת הערך תורשה ואפילפסיה במילון המונחים- למעלה בשורה הכחולה.
שלום וברוך הבא ../images/Emo24.gif כדי שתהיה רגוע תקרא את המאמר של ד"ר ברק על מה היא אפילפסיה במאמרי הפורום ואת הערך תורשה ואפילפסיה במילון המונחים- למעלה בשורה הכחולה.
H hai001 New member 3/8/04 #3 מחלת האפילפסיה (מחלת הנפילה) הינה מחלת מוחית, שהסימפטום העיקרי בה הינו התקף פרכוסים למחלה יש ביטוים רבים: התנהגות מוזרה, שינוים בהכרה, ותנועות מוזרות. גם לאבא שלי יש מחלת האפילפסיה מצורף כאן את הסוגי התקפים מה יש לעשות בשעת התקף
מחלת האפילפסיה (מחלת הנפילה) הינה מחלת מוחית, שהסימפטום העיקרי בה הינו התקף פרכוסים למחלה יש ביטוים רבים: התנהגות מוזרה, שינוים בהכרה, ותנועות מוזרות. גם לאבא שלי יש מחלת האפילפסיה מצורף כאן את הסוגי התקפים מה יש לעשות בשעת התקף