יש לי חברה ערביה
E e r a n666 New member 27/12/07 #4 לא בטוח!! אולי את טעית?? את מדברת על הבית האחרון ואני על הראשון!!!! אני: "יש לי חבר ערבי הוא לא גר איתי הוא ישן די רחוק..." את: "יש לי חבר ערבי והוא אוהב אותי הוא רומנטי ממש נורא מבוקש..." מבינה??? על מה אתה חשבת אלעד??
לא בטוח!! אולי את טעית?? את מדברת על הבית האחרון ואני על הראשון!!!! אני: "יש לי חבר ערבי הוא לא גר איתי הוא ישן די רחוק..." את: "יש לי חבר ערבי והוא אוהב אותי הוא רומנטי ממש נורא מבוקש..." מבינה??? על מה אתה חשבת אלעד??
K kepit New member 27/12/07 #5 אה../images/Emo122.gifאופס../images/Emo9.gif מצטערת,בורכתי במנת משכל מעטה:X צודק צודק(נוו,רצתי לפיזמון..)
אה../images/Emo122.gifאופס../images/Emo9.gif מצטערת,בורכתי במנת משכל מעטה:X צודק צודק(נוו,רצתי לפיזמון..)
L limors2 Well-known member 27/12/07 #7 לי כמעט היה אחד! עליתי פעם לטרמפ עם מישהו שלא שמתי לב שהוא היה ערבי, והוא הציע לי כלמיני הצעות נחמדות ואמר "אל תתביישי, אני אפילו אשלם לך אם את רוצה!"
לי כמעט היה אחד! עליתי פעם לטרמפ עם מישהו שלא שמתי לב שהוא היה ערבי, והוא הציע לי כלמיני הצעות נחמדות ואמר "אל תתביישי, אני אפילו אשלם לך אם את רוצה!"