יש לי וידוי!

Elenwe

New member
יש לי וידוי!

אני מכור! אני מכור לאינטרנט, ולמחשבים בכלל! זה לא שאני לא יוצא ומבלה, אבל אני לא יוצא ומבלה כמו פעם (לפני שקניתי מחשב, ולפני שחיברתי ADSL). אמממ... טוב. זהו! (ואני לא מתכוון להגמל מההתמכרות הזו, למה לי? במצב של היום, כנראה זה הדבר הכי בטוח לעשות... להתמכר לאינטרנט) אילן.

liz_liz

New member
בוקר טוב אילן ...

ברוך הבא .. ובמצב של היום אני גם מאמינה ...שזה המקום הכי בטוח להיות בו ... אבל אל תשכח יש את החיים האמיתיים בחוץ ... תשלב בין שניהם יותר בטוח .ויותר כדאי ... ליז.

e-magine

New member
ברוך הבא, אילן

תגיד לי בבקשה: האם העולם שחור לבן או שהוא מלא צבעים? זה שלשבת בבית ולגלוש באינטרנט זה דבר בטוח יותא מלהסתובב בחוץ זה ברור. עכשיו למה זה חייב להיות התמכרות? למה זה חייב להיות שעבוד, אבדן הרצון החפשי, חור שחור ששואב אותך פנימה? מה, אי אפשר להנות מהאינטרנט בלי להיות מכור?

Elenwe

New member
העולם לא שחור לבן!

יש בו גם קטעים אפורים זה ברור (עברתי כבר את השיעורים בפסיכולוגיה האלה ממזמן...). למה התמכרות? אם אתה יושב 12 שעות (לפעמים ברצף) מול המסך, ועדיין לא מספיק לך, או שכשאתה יוצא לטיול בחיק הטבע והראש שלך שקוע במה שאתה תעשה אח"כ בבית במחשב ובאינטרנט - אז זה בשבילי נקרא התמכרות! ואגב, אני נהנה מהאינטרנט! אבל... קשה לי בלעדיו... חברים שלי אומרים לי שהמחשב הוא האישה שלי, כי אני לא יכול לזוז ממנו וקשה לי בלעדיו. מקווה שיהיה טוב: "יהיה טוב תמיד אומרים, כל האנשים שנפגשים, בכל פינה בכל רחוב, לחיי עוד לא מצאתי טוב..."

אילן חביב זה קצת הצחיק אותי מה

שהחברים שלך אמרו לך שהמחשב הוא כמו אשה כי מה שהגדרת לגבי הקשר שלך עם המחשב הוא בדרך כלל הפוך מאיך שגבר מתייחס אל אשתו למרות שהכללות זה דבר גרוע מאד

למעלה