יש לי וידוי!!

אורישקי

New member
יש לי וידוי!!

שדורש תגובה חדשה. אני החלטתי שכמה שאני מת על אורטל אדרי ואני מאד אוהב את רוב הביצועים שלה, היא לא המגה-סטאר שעשיתי ממנה והיא עוד לא בטופ 10 של כל המתמודדים בכוכב לדעתייייייי (משהו בסביבות ה15-20 כזה). כאילו, אני מאד אוהב עדיין תביצועים שלה ("אילו יכולתי" בעיני זה עדיין אחד הביצועים הגדולים שיש ובדיעבד הוא היה במקום גבוה יותר במצעד האישי שלי אם הייתי עושה אותו עכשיו) אבל יש לה די הרבה בעיות לשפר והדיקציה שלה קצת בעייתית. ככה שאני מאד אוהב אותה וגם את האישיות שלה, ולדעתי התואר של המנצח של כוכב נולד 9 עדיין נשדד ממנה ולא מדוד (במקרה שלו לא ממש שיניתי דעה!
). אבל לא, היא לא טובה ברמה שאהבתי אותה אז. אני קצת אפילו אוהב יותר לשמוע את שי ועדאל (כן נטע, עדאל! יש לך בעיה?
) מבית ספר למוזיקה ממנה. טוב פרקתי. מור ואלינור אני מצפה לתגובה שלכם
 

moshavnikit

New member


אני די הדחקתי את העונה האחרונה.. עד כדי כך שאין לי אפילו סבלנות לאלו שכן היו הפייבוריטים שלי כמו הצמד ודוד. אורי, אני שמחה שסוף סוף קלטת שאורטל לא באמת כזו טובה, היא רחוקה מלהיות מגה סטאר, אבל עדיין המצב שלך טעון שיפור מכיוון שהיא עדיין הייתה צריכה לנצח לדעתך
ו.. אני מעוניינת בדירוג הטופ 20 המעודכן שלך, לך על זה, קדימה! אני מחכה..
 

אורישקי

New member
נראלי שמשו כזה

1. הראל סקעת (תדעו לכם שזה המקום היחיד שאני ממש בטוח לגביו בלי שוםם ספק) 2. שירי מימון 3. מארינה מאקסימיליאן בלומין (יכולה לעקוף את שירי אבל עם חומרים יותר מסודרים) 4. מיי פיינגולד (מת עלייה אבל מאכזבת עם החומרים שלה) 5. נינט טייב 6. דיאנה גולבי 7. מאיה רוטמן (מקומות 2-7 תמיד משתנים אצלי אבל זה מה שנראלי הסדר פחות או יותר) 8. בועז מעןדה 9. אוהד שרגאי 10. עדי כהן 11. הראל מויאל 12. שי גבסו 13. אליסה שפרגה 14. ג'קו אייזנברג 15. שירלי לילו 16. אורטל אדרי 17. כרמל אקמן 18. לי בירן 19. מורן אהרוני 20. עידן עמדי אני מניח וואי בדיעבד אין הרבה מתמודדים מושלמים, באמת שה7 הראשונים עוקפים את הבאים אחריהם בדי הרבה. לירון לב מתקרב לשם איפשהו אם את תוהה, אני מחבב אותו ונבראתי לך באמת ביצוע אדיר אבל הוא קצת פחות מעניין אותי, סורי.
 

MoRoSH11

New member
לקח לך הרבה זמן להגיע לזה


ועכשיו ברצינות- מודה שאף פעם לא הצלחתי להבין מה גרם לך כ"כ לאהוב אותה, מה יש דווקא בה.
 

Jason2

New member
יש גם לי וידוי!!!

אני עכשיו חושב שאלביס פרסלי לא ראוי להיות מלך הרוק.
 
למעלה