יש לי וידוי מהלב..

אריאלה34

New member
יש לי וידוי מהלב..

זוכרת איך התנהגתי באותו ערב? לא הייתי ממש אני. לא האני שאת מכירה בכל אופן..זוכרת כמה היפראקטיבית הייתי?מלאת מרץ?אולי מעצבנת באיזשהו מובן. מלאת שמחת חיים.זוכרת איך יצאו לי הרבה שטויות מהפה?זוכרת את הפליטה המטומטמת שיצאה לי וכתגובה את דפקת את המבט הזה שלך.הלא מבין,התוהה..כאילו בא לשאול "מה נסגר איתך"? "הכל בסדר אצלך"? או "את משחקת אותה מטומטמת או שאת באמת כזאת"? בכל אופן, רציתי שתדעי שלא ניסגר איתי כלום, שהכל בסדר אצלי ושאני לא מטומטמת.אולי בעצם קצת.בגלל שהרשתי לעצמי להסתכל עלייך בצורה כזאת ולא עצרתי את עצמי מלהימשך אלייך, מלהסחף עם הרגש.אבל ממתי יש לנו שליטה על הרגשות שלנו? אז זה הוידוי שלי, אם תזכי לקרוא את המכתב הזה באיזשהו שלב תביני את הסיבה להתנהגותי המשונה. תביני הכל. אך יותר מהכל- תהי מופתעת. מופתעת כמו שבחיים שלך סביר להניח לא היית. אני מאוהבת בך.או שמה נכון יותר להגדיר זאת כנמשכת אלייך בטירוף. בכל מקרה, יש לי משהו אלייך ועכשיו זה מציק לי ולא כייף לי להרגיש את זה.סביר להניח שזה יעבור מהר יחסית כי זהו, אני לא אראה אותך יותר בחיים. זהו, אין יותר להתרגש ממך. אין יותר טעם להראות הכי טוב שאפשר לכבודך. תמיד אזכור אותך כחלק נכבד מחיי, את שינית בי המון בלי שאפילו ידעת מזה. תודה ואני מאחלת לך את כל ההצלחה שבעולם מתוקה כי זה מגיע לך אחרי כל הסבל שעברת.עכשיו את בטח שואלת את עצמך את השאלה "למה הסקת שסבלתי בחיים שלי"? התשובה היא כי שמתי לב אלייך, היה לי אכפת ממך וקלטתי כל תנועת גוף שלך ששיקפה לי כמראה את אישיותך ואת תיסכולייך. שיהיה לך רק טוב. ממני,שאכפת לה ממך.

למעלה