יש לי ווידוי. אני מבסוט מהנשים כאן. יש רמה.
P puma141 New member 27/10/13 #10 Xי הוא מתכוון לסוכריות על מקל! ילד, אולי די?! אל תדבר ככה לידו, הבנת?!
P puma141 New member 27/10/13 #13 תשלום על מה כפרה נשמה.... אני לא חייבת כלום-לאף 1 בעולם....... מי הכי אוהב אותך בעולם הזה, תגיד? *בעולם הוירטואלי כאילו*
תשלום על מה כפרה נשמה.... אני לא חייבת כלום-לאף 1 בעולם....... מי הכי אוהב אותך בעולם הזה, תגיד? *בעולם הוירטואלי כאילו*
P puma141 New member 27/10/13 #22 זו מין.. מין. מין? מין?! מין?!!!!! תגיד.. אתה מסתדר עם שבלוניות? עם.....תבניות שחוזרות על עצמן? זה נותן לך ביטחון? לא כי.......אותי זה פשוט משעמם למוות..... אבל מה שמבאס-זה שתמיד השבלוניות, התבנתיות מנצחת. כמעט הכל! אולי כי עבור אנשים זה יציבות, ביטחון... ואני? שתרעדדדדדדדדדדדדד לי האדמה מתחת לרגליים! שיעופווווווווווווווווווו כל הניצוצות של חוסר הידיעה מעלי.... איפה אתה בתוך זה?
זו מין.. מין. מין? מין?! מין?!!!!! תגיד.. אתה מסתדר עם שבלוניות? עם.....תבניות שחוזרות על עצמן? זה נותן לך ביטחון? לא כי.......אותי זה פשוט משעמם למוות..... אבל מה שמבאס-זה שתמיד השבלוניות, התבנתיות מנצחת. כמעט הכל! אולי כי עבור אנשים זה יציבות, ביטחון... ואני? שתרעדדדדדדדדדדדדד לי האדמה מתחת לרגליים! שיעופווווווווווווווווווו כל הניצוצות של חוסר הידיעה מעלי.... איפה אתה בתוך זה?