יש לי ווידוי קטןן

יש לי ווידוי קטןן

טוב א' אני לא פאקצה ואני ממש שונאת פאקצות ב' סת התחזתי לפאקצה כדי ליצחוק על הפורום המטומטם הזה.. אני בכלל לא עובר לתל אביב ולא ראיתי שום ילדה שמנה ולא אמרתי לפחד שהוא שמן... סתם המצאתי סיפורים... ת'כלס הפורום הזה מצחיק רצח כמה שכולם מדברים אם הלייק הזה... אז רציתי לנסות גם.. חחח וזה ממש לא היה כיףף זה היה ממש דפוק ליכתוב כול חצי מילה לייק... וצולל החלומות הוא הבן אדם הכי קורעע שיש.... אז כול מי שחשב שאני קיללתי משהי או משהו טעה.. אז הינה הפרטים האמיתיים שליי קוראים לי אמי אני בת 13 מחדרה שונאת פאקצות בדם.. אבל אוהבת ליצחוק עלייהן... טוב יאללה עפתי ביי -אמי-

d00sh

New member
חח יש פה הרבה מתחזים...

גם אני מתחזה :p אני לא מצחיקה :(?

חחחח מאוד מצחיקה..

מזה עשית לי חקירה... מתי עוברת לאן עוברת איזה בצפר... ואה ואה...

אההההה

חחח ורצית לדעת אם אני משקרת?? קיצור הפורום הזה הכי קורעע שיש.. הטימטום עובר כול גבול..

לאא

ממש לא פריקית... אני ת'כלס לא בעד כול הקבוצות השונות האלה... אני בן אדם רגיל כשצריך להיות ככה אני ככה וכשצריך להיות משהו אחר אני משהו אחר... {אם הבנת משהו}

d00sh

New member
הבנתי.. גמאני כמוך!!!

אני שמחה לדעת שנשארו בני אדם רגילים בעולם הזה.. כולם פריקים/ערסים/פאקצים/פאקצות/פרחות/חנונים.. ררררר איזה באסה :]

חוץ מהבנות שחושבות שפקאצות זה כינוי

יפה... כן יש פה כאלו בנות 10-14 שחושבות שפקאצות זה כינוי סבבה וזה לא אמור להשמיץ... אני לכדתי כמה בזרועי הקטנה=P

אבל אבללל...

פקאצות זה איכסס! פרחות קטנות וצעקניות שמאוהבות ברוני. בעעעעע

d00sh

New member
../images/Emo12.gif את מי לכדת?

יוו תחליפי כינוי ומהר ל:"לוכדת הפאקצות"

גמני מתחזה:p

כל המשתמש הזה מתחזה.. בכלל לא קוראים לי הילה ולא הילע והבלוג שלי מתחזה... באמת!!! פשוט זה כיף להכנס לבועה לפעמים ולהתחזות ולפקאצה:p מה, לא? =* ^^עפתי

d00sh

New member
כן, זה כיף.. אבל נמאס :p

אני התחזתי,[לא כמוך, סתם ירדתי עליהן בכתב פאקצות,וכתבתי לייק ושיואו וכאלו..^^] ועבר לי מהר..
לפעמים אני ממשיכה ולפעמים לא.. מה שכיף..

למעלה