יש לי התוודות קשה...

arwen

New member
יש לי התוודות קשה...

אבל, לפני ההתוודות- אני בת, בכיתה יב`, ואני מאוד שמחה שככה קבלתם אותי יפה ( והפיתות כבר בתנור) . ועכשיו הוידוי- אתמול ראיתי את הסרט ``מעודדות צמודות``. נהנתי. ומאז אני כל היום מדלגת לי בתנועות פונפוניות ושרה לעצמי שירי עידוד....אני מזועזעת מעצמי....מה לעשות??

Sprite

New member
זה נורמלי לחלוטין!!

וזה גם הכי כיפ בעולם להשטתות ככה!! אז תהני לך! גם אני נהנת לשמוע שירים קיטישיים ולקפץ! וזהו תהני כל עוד את יכולה לקפוץ ולשיר יחדיו!!

nocturnal_

New member
לא נורא

לא נורא

.זה יכול לקרות לכל אחד (?!) . כל עוד זה זמני, תהני

PsiChO

New member
הטעות הראשונה שלך...

הטעות הראשונה שלך הייתה שהלכת לראות סרט כמו ``מעודדות צמודות``. לא הייתי בקולנוע מאז ימי מאטריקס, רק בגלל שאני לא הולך לשלם שלושים שקל בשביל לראות סרט על בנות עם חולצות צמודות שרוקדות בלי שום עלילה. את השיגעון שלך ניתן להרגיע. תשכרי איזה סרט טוב מהוידאו. סרט טוב! לא אמריקאן פאי או משהו, למרות שצחקתי לאללה ממנו. יודעת מה. קחי אמריקאן ביוטי, הסרט הענק הזה ירגיע אותך... אה בעצם הלכתי לסרט הזה בקולנוע... מישהו רוצה לעשות חישוב לפני כמה זמן זה היה?

yulia_tb

New member
אין פה שום טעות, ולא צריכים להיות כאלו ``רציניים`` כל הזמן

בואו תישמעו משהו מפחיד...

חברה שלי, נעמה [אני חייבת להפסיק לכתוב עליה], בלונדינית ונכון לעכשיו לנקסינטונית. היא החליטה שהיא רוצה להיות מעודדת. מעודדת של פוטבול ובסקטבול [לא כדורסל..]- ותודה לאל לא של הוקי [תחשבו על מעודדת על הקרח]. המדים שלהם הם חצאית קצרה בכחול צהוב וגופית נוער תואמת- בחוץ שלג כמובן. אה, ושכחתי פונפונים. קראפי... עוד משהו משם- מישהו שאל אותה מה מעשנים בישראל- היא ענתה נרגילה. לכו תסבירו לאמריקאים לבנבנים מה זאת נרגילה- הם חושבים שזה קשור בקראק [?]. לא משנה, אני מושפעת משאר ההודעות היום- עימכם הסליחה.

למעלה