יש לי השארה

הנינגה

New member
יש לי השארה../images/Emo58.gif

עם הכוחות עוברים בגלגולים אז נראה לי שלסילר יש את הכוח של פיטר אבל חושב שהוא צריך לאכול את המוח שלהם לכן נראה לי שבעונה הבאה הוא יבין את זה (ויש רמז בפרק שפיטר פוגש את סילר וסילר אומר לו שהוא בדיוק כמוהו או משהו כזה) וזה אומר שיש לו את הכוח של קליר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo11.gif

אם היית מצליח להרכיב משפט תחבירי אחד המכיל טיפה היגיון אולי היו מבינים אותך ומגיבים לך

Slow Cheetah

New member
הוא התכוון שמבחינה עקרונית הם אותו הדבר..

פיטר סופג כוחות, וסיילר לוקח אותם. שניהם בסה"כ כלום [אנשים רגילים] בלי לפגוש אנשים אחרים בלי כוחות [סיילר לא יכול לקחת בלי אנשים אחרים, ופיטר לא יכול לספוג בלי אנשים בלי כוחות].

blkblk

New member
הא? ../images/Emo58.gif

אתה טוען שלסיילר יש את הכוח של פיטר אבל הוא חושב שהוא צריך לאכול מוחות בשביל להפעיל את הכוח? אני חושב שאתה טועה מאחר והכוחות של פיטר וסיילר שונים. אמנם שני הכוחות מאפשרים להם להשיג "טריקים" חדשים אבל בסופו של דבר הם כוחות שונים שפועלים בדרכים שונות, סיילר יודע איך להשתמש בכוח שלו. ולא, זה לא אומר שיש לו את הכוח של קלייר זה הקש לוגי שגוי לפי דעתי.

נעה666

New member
סילאר לא אוכל מוחות!

די נמאס! אני מכריזה בזאת על האגודה למען סילאר (האל"ס). אנחנו (כלומר אני) נסביר לעולם (כולמר אתם) שסילאר לא אוכל מוחות!!!

ליליאן8

New member
סיילר לא אוכל מוחות...

זה שהוא חותך לאנשים את המוח זה רק כדי להמחיש לנו שהוא מוציא את המוחכדי לבחון אותו ולגלות איך הוא עובד... אפשר לראות את זה בפרק עם השעונים שמראים אותו אומר שיש לו כשרון לראות איך הדברים הקטנים עובדים.. למשל: כשצ'נדרה סורש בא אליו וסיילר הקשיב לשעון ואמר שהוא מקולקל.

t a m u s

New member
מצטרפת לאגודה שלך האל"ס

אין לסיילר ת'כוח של פיטר ושל קלייר כי אם הוא היה יכול לקחת לאנשים תכוח מבלי לחתוך תמוח אז הוא היה עושה אתזה לשאר האנשים ועד עכשיו היה צריך להיות לו אז כבר את כל החות של האנשים שאיתם הוא ניתקל בהם עם החוכות המיוחדים ואם זה ככה אז הוא גם הי הלוקח תכוח של עדן והיה חוסך לעצמו הכל למה הטעם והמאמץ לחתוך תמוח שהוא חותך אותם הוא רואה איך הכוח מתפקד במוח כמו שהוא "רואה" איך הגלגלי שעון מתפקדים שהוא תיקן תשעון הישן הזה בפרק :שישה חודשים קודם לכן" ובנוגע לשעון של צ'נדרה סורש שהוא ידע שהוא מאחר זה בגלל היכולת שלו הוא הקשיב ושם לב לאיטיות של המחוג בשעון והקשיב לצליל וקלט שהוא מאוחר ו בכמה שניות יש לו כוח של להבין תדברים כיצד פועלים אחרי הכל הוא הופיע ברשימה של הדוק'

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ואם הוא כן?

מאיפה את יודעת מה הוא עושה איתם?אני דווקא חושב שהוא כן אוכל אותם!<__________<

t a m u s

New member
אל תיהיה מגוחך

אם כל הכבוד לדעה שלך וזכותך... אמנם הפכו את סיילר לפסיכופט שהורג אנשים בשביל כוחח זה לא אומר שהוא סוג כלשהו של מפלצת הוא בנאדם אמנם הוא מפלצת מיליולית אבל לא פיזיתת אני לא מאמינה שהמפקים היו הופכים אותו לסוג של חניבעל הקטור אחרי הכל זהו סדרה לילדים בערך....מגילאים 13 אם היוא היה סוג של..אוכלי מוחות אז היו נותנים אזהרה מוגבל לילאים כלשהם חוצמזה תאמין לי שהןם לא היו לוקחים תסיון לשדר משו כזה מבלי לשים אזהרה אחרי הכל ארה"ב ידועים כאנשים שתובעים משפטית על שטויות והיו תובעים גם עלזה... מישו מסכים איתי,..?????.....

blkblk

New member
הוא רוצח סידרתי

לא יודע אבל אצלי זה נחשב בתור סוג של מפלצת. חוץ מזה מצדי שיעשה אהבה עם המוח, מה שבטוח הוא שהוא אכן מתעסק עם האיבר הזה בדרכים סוטות.

למעלה