יש לי הרגשה

יש לי הרגשה

שבשבוע הבא נחזה בהיסטוריה בהתהוותה- ניצחון ראשון בנוקיהו מזה כמעט 10 שנים, ובפעם הראשונה בהיסטוריה- יותר מניצחון אחד בעונה על מכבי.

אי אפשר לדעת....

בגלל שהגמלים לא זכו בגביע המדינה, והם עפו מהיורוליג בעונה הזאת, ספאחיה והילדים יעשו הכל בשביל תואר אחד לפחות העונה.. אליפות... זה אומר שהם ילחמו בשיניים.. מה שבטוח, יהיה מעניין..

bobas

New member
הפועל תפסיד.

אני הייתי ממליצ לדן שמיר לוותר על המשחק הזה מראש. ולהכין את הקבוצה לפיינל פור.

bobas

New member
לא ברור למה.

מכבי מגיעה פצועה למשחק הזה ,אחרי הפסד ופוגרום במלחה,הדון רק אתמול טען שרימון העשן זו פרובוקציה ולמרות שהאוהד שנתפס הוא אוהד מכבי ,הוא מאשים כמובן את הפועל ,הוא מנסה לחמם את האווירה. (שימות).הולך להיות חם. שנית,המשחק הזה הוא סוג של אמירה לקראת הפיינל פור והמחלה תרצה להציג משחק שאומר לכולם פה בנוקיה אנחנו הכי טובים. שלישית,זה משחק שלא קובע כלום.ששמיר יעלה עם החמישיה השניה שיראה בזה סוג של אימון טוב וזהו.. רביעית,שימון לא יאפשר לאוהדי הפועל להיכנס טוב אולי 100 כרטיסים ולא יותר ואוהדי מכבי כל המנויים שלהם יבואו...בקיצור רוב מכריע לצהובים שם .. חמישית,אני אוהב את צסקא. שישית,ששימון יתאבד.

מתי כבר

מנהלת הכדורסל הישראלי תחוקק משו לגבי הכרטיסים במשחק?! שיהיה כמות אוהדים שווה, לפי דעתי חייב למכור שליש מהכרטיסים רק לאוהדי הקבוצה המתארחת!

bobas

New member
עכשיו אתה מבין?

למה התכוונתי. זה היה צפוי ,זה משחק שכולו תודעת פיינל פור.משחק לא גדול של מכבי אבל זה מספיק לניצחון ברור. שמת לב בשידור שנוקיה לא מלא? מכבי העדיפו לא למכור כרטיסים העיקר שלא יהיו שם אוהדי הפועל.. מוות.

near33

New member
דן שמיר אשם בהפסד...

בושה!!!!!!!! מצ"ב הטעויות 1- הוא פתח עם גולמץ במקום עם מוריס ובכך איפשר למכבי לפתוח עם יתרון 14 בנקודות ויתרון פסיכולוגי בראש 2- במקום לשחק חזק בפנים על אוסטין ומוריס ולהביא את הגבוהים של מכבי לבעיית עבירות , הם שיחקו בחוץ 3.- מה זה ההגנה הרכה הזו, מישהו פה שכח להרביץ, מה כ"כ קשה לעצור את ארנולד.

bobas

New member
שטויות,

כשטפירו באופן עקבי רואה את נוקיה ורועדות לו החמינדוס,ושאוסטין חושב שהמשחק הוא בצד אחד של המגרש ,ובאוארס תקוע איפה שהוא בשער הגיא ,אתה לא יכול לנצח את מכבי בנוקיה בלי השלושה האלו.גולמאצ כבר מזמן אמרתי כוסית ומוריס היחיד ששיחק היום. וגם ג'נקינס היה לא רע... הבעיה של הפועל לא קשורה למאמן.

ניל33

New member
למה הוא פתח עם גולמץ ולמה...

הוא לא תירגל הליכה אגרסיבית פנימה? ולמה ההגנה של הפועל הייתה כ"כ רכה? אילו טעויות אקוטיות

Fantasy WRC

New member
אני חושב שדווקא הגנה הייתה חלשה

הם כלל לא שמרו במשחק, אפילו לא ליד קו של שלשות!!! בושה!

למעלה