יש לי הרגשה

Ezcorp

New member
יש לי הרגשה

שהגענו לתקופה המעצבנת של השנה....האביב...אחלה עונה והכל ולהזדווג זה כיף והכל :] אבל כל העונות מעבר האלו...צפוניות או מזרחיות חזקות למשך חודש חודשיים...אפשר להשתגע...אם יש זמן לטוס זה עכשיו, כי בפעם הבאה שנגלוש בארץ זה כבר יהיה בבגד ים :]

Ezcorp

New member
ועוד משהו לא קשור

מישהו פה מכיר מועדון בת"א בשם המוסד? היה שם בימי שישי פעם?

מכיר, הייתי

אחלה מקום השאלה מה אתה מחפש? איזה מוזיקה? יש שם רחבת נו-מטאל, הארדקור ורחבת אלטרנטיב וישראלי ורחבה של היפ הופ (נדמה לי בחיים לא נכנסתי לשם) ועוד איזה רחבה של מטאל כנראה.. קיצר מקום נחמד אני מעדיף את ימי חמישי שם

מי מאיתנו שהולך ל"מוסד"...

עדיף כבר שילך לבניין ממול...שם נמצאת "אינטרסרף".

arishr

New member
אבל זה זמן מצויין

להכנס לעוד תחום - גלישת רוח וקייט. מי שינסה לא יתאכזב - באחריות!!!

Ezcorp

New member
מי אתה? ומה אתה קשור?

לאולטימייט, הייתי יום חמישי והיה כזה מעפאאאן...אני מכיר להקות והכל אבל הגראולים שהלכו שם היו על סף סגידה שטנית :] אני מעדיף משהו יותר מיינסטרים כמו סיסטם ודיסטורבד..אין פליימס מדי פעם וגודסמק...תה יודע משהו כיף... ועם יש פאנק כמו בלינק לפעמים מה טוב :] אז אתה אומר שיום שישי יותר עדיף? חוץ מרחבת המוזיקה השחורה...אייכס

מי אני ומה אני קשור..? פחחח

א. כנראה שהיית ברחבה של הניו מטאל ולא ברחבה האלטרנטיבית (נראה לי ששם תסתדר יותר) ב. אני לא אמרתי שיום שישי יותר עדיף.. אני אוהב את ימי חמישי אז.. מי אתה ומה אתה קשור?

מה אני קשור לאולטימייט..?

אזה רק ניקניים בנאדם.. אם אתה שומע פאנק-רוק אז אולי אתה מכיר להקה בשם- strung out אז.. יש להם שיר ממש ממש ממש טוב שנקרא ככה.. אולטימייט דיבושן

Ezcorp

New member
וואי אחי לא הבנת אותי לגמריי

שאלתי את הדביל שדיבר על להיכנס לעוד תחום מה הוא קשור...כי הוא לא היה קשור אחי...אל תיקח את זה קשה :]

Wliran

New member
אחי אתה טועה בגדוללל

כנראה שביום ראשון שני יש גל ...יש מצב לשלישי... (לפי הנייבי)

maorubin

New member
שים לב...

הוא רשם על ההרגשה שלו...
ד"א... לא שירשרת למקום הנכון... :)

Black Soul Om

New member
זה לא נכון

הנייבי לא אומר שיהיה גלים... בנייבי יש תכלת וגם זה רק בעוד יומיים... והתחזיות של עוד יומיים או שלוש תמיד משתנות

למעלה