יש לי הרגשה רעה עם ערוץ 6 הזה

יש לי הרגשה רעה עם ערוץ 6 הזה

שהפרקים הבאים השבוע יהיו שידורים חוזרים מהקרב נגד מקיטה (טוב וג´יטה ) ולא המשך הסידרה . תמיד ערוץ הילדים עושה קונצים ויש לי הרגשה שהיום אפילו נראה שידור חוזר . מהפרק שמקיטה הופך לקוף אני מקווה שאני טועה .אבל מאד מקווה

eladi15

New member
עזוב שטיות

הסדרה הזאת כבר תורגמה לאנגלית בכל הפרקים והיא לא כל כך חדשה הם יזרמו איתה עד הסוף אל תדאג

Prophet

New member
דווקא לא נראה לי...

כשהיה לפני כמה שנים פוקימון הם הפסיקו את הסדרה באמצע ואחרי שנה החזירו אותה ואחרי חודש הפסיקו אותה והתחילו לשים שידורים חוזרים ! אני לא סומך עליהם בקשר לדרגון בול... חוץ מזה אני מעדיף שיורידו את התכנית מאשר שיתרגמו אותה כזה גרוע ! מה זה בדיוק פריז שליט הכוכב פריזר ????

אלעד ר

New member
ציפור לחשה לי

שלגיניו (Ginyu) יקראו בעברית גוואטמלה. אבל זה לא ממש מסתדר לי כי זו לא עיר אלא ארץ.

haunter

New member
פריז שליט פריזר?

נשמע נחמד =). מה זה אמור להיות באמת?

TotoGuy

New member
רק לגבי פוקימון..

לא שממש אכפת לי כבר מאיזה פרקים של זה הם יראו או לא, אבל עצבן אותי אז לשמוע אנשים מקטרים כל פעם מחדש שהם הפסיקו באמצע ושהם לא מביאים עוד פרקים. בעצירה הראשונה שלהם, שזה היה בסביבות הפרק ההוא עם ההר געש, זה בדיוק איפה שהאמריקנים עצרו אז. גם הם חיכו הרבה זמן עד לפרקים חדשים, וכשלושה חודשים אחרי שהמשיכו לשדר את הפרקים הבאים שם, אז גם התחילו פה. פוקימון הייתה אחת הסדרות היחידות שהם באמת הביאו מהר עד כמה שהם יכלו הנה, ובכל זאת אנשים קיטרו רק בגלל שהם לא ידעו את כל העובדות.. ולגבי DBZ, אפילו אם לא היו משדרים עדיין את הכל בארה"ב (ודרך אגב, עדיין לא גמרו באמת לשדר את זה שם), זה לא היה קשור בכלל לכאן, כי את הפרקים פה המדובבים מקבלים מיפן, לא ארה"ב. יש להם גישה לכל הפרקים, השאלה כמובן אם הם באמת יחליטו לדובב את כולם בסוף. כי אם הרייטינג לא ידפוק כמו שצריך אז הם לא ימשיכו סתם עם סדרה של כ300 פרקים. ובאמת בלי קשר ליש להם פרקים או לא, הם עדיין יעשו שידורים חוזרים, מתישהו. אל תשלו את עצמכם, זה הרי ערוץ 6..

king kazabubu

New member
צודק ../images/Emo45.gif

הפרקים באנגלית עדיין לא שודרו כולם. חסרים עוד 14 כשעוד כמה ימים יצאו עוד 7. בעברית ממה שאני יודע הם קנו הרי מהיפנית. לכן אם הם מתרגמים לבד את הסדרה מיפנית אז אין להם שום בעיה לתרגם את זה ברצף. אבל אני לא מאמין שהם יעשו את זה. אני לא מאמין שהם יגיעו מעכשיו ברצף עד לפרק 95 שגוקו הופך לסופר סיין. הם יעשו שידורים חוזרים והרבה. כדי למשוך עוד צופים וכדי למסחר את הסדרה.

שמעו שנייה

לאלה שנשארים ערים עד מאוחר שמסתיימים השידורים בערוץ 6 אז יש את הרשימה הזאת של השידורים למחר עם שמות הפרקים , ושראיתי את דרגון בול אז ראיתי שם פרק שכבר היה , וגם למי שיש דיגיטלי יכול לבדוק במדריך שהפרקים הבאים הם פרקים שכבר היו .

walking

New member
ערוץ 1 אנלוגי

בערוץ אחד האנלוגי כתוב שהפרק שהיה אתמול זה אבא אל תמות o_O לא להסתמך על ערוצי זהב. ויש לי דיגיטלי פשוט אני יכול לראות גם את הערוץ הזה

למעלה