יש לי הרבה שאלות

afashem

New member
יש לי הרבה שאלות

אבל אני אקצר. האם אתם שולחים את הילדים שלכם לעסוק בפעילות גופנית כגון שחייה, כדורגל, כדורסל וכו'? אם התשובה היא כן האם זה עוזר לילדים עם ADHD במידה ולא מה כן הייתם ממליצים חוץ מלגרור את הילד לאיבחונים בלתי פוסקים, פסיכולוגים ופסיכיאטרים למינהם? לתשובתכם אודה

אנרגטית

New member
הילדות שלי הולכות לחוגי מחול וספורט

ילדים אי אפשר לשלוח, אולי רק בגיל צעיר. אי אפשר להכריח אותם לעשות משהו נגד רצונם. זה טוב מאד לשלב פעילות ספורטיבית יחד עם טיפול תרופתי (במידת הצורך). אני לא כל כך מבינה למה אתה כותב "אבחונים בלתי פוסקים" עושים אבחון ממצה פעם אחת וזהו,ובמקרה הצורך חוזרים עליו כעבור כמה שנים כדי שיתפוס לתיכון.

דליה.ד

New member
ילד עם ADHD

צריך לנהל חיים נורמליים ורגילים ולקבל חוגים - כמו כל ילד אחר - בהתאם לכישוריו, כישרונותיו, רצונו ויכטולת המימון שלכם. חייהם לא מורכבים מאבחונים ומרופאים - זה חלר קטן מהחיים כי לא שונהים כל הזמן בקופת חולים, נכון? איני יודעת בן כמה הילד שלך אבל אספר לך על החוגים של ילדי: הגדולה - עכשיו סיימה י"ב וגם חוגים - אבל שיחקה כדורעף בקבוצה בליגת בתי ספר תיכוניים, שחתה, למדה אורגנית ופיתוח קול (לא הכל ביחד כמובן). השני - בן 16 - שחה 4 שנים בחוג מקצועי (והיה אלוף הנגב), כיום מתופף על מערכת תופים ומשחק כדורעף. השלישי - בן 10 - חוג כדורגל פעמיים בשבוע ושחייה, מתחיל תופים בשנה בהאבה. הרביעית - בת 8 - חוג ג'ודו פעמיים בשבוע וחוג כדורגל.

דליה.ד

New member
סליחה על פליטת המחשב - אני

מקלידה מהר ולא בודקת...

b a r b a i m a

New member
הבן שלי בן 10 הולך לחוג כדורסל

מתוך בחירה שלו (והמלצה שלי). מצאנו סוף סוף חוג שהוא אוהב והוא התמיד לראשונה בחייו במהלך כל השנה!! במה זה עוזר לו? מבחינת ה-ADHD זה לא עוזר זה עוזר לו כפעילות גופנית שחשובה בלי כל קשר להפרעת קשב או לא - ספורט זה בריא. זה עוזר לו להשתלב חברתית - החברים שו ביחד איתו בחוג וזה מקרב ביניהם. וזה לא קשור לאיבחונים, פסיכולוגים ופסיכיאטרים...

zivadina

New member
3 סיבות טובות לעסוק בספורט אצל ADHD

כל המומחים ממליצים באופן גורף על עיסוק בספורט עבור ילדים ומבוגרים ADHD. הסיבות הן: א. סיבה פיזיולוגית: בזמן ספורט יש פעילות מוגברת של החומרים שלא כל כך עובדים אצל ADHD כשיגרה. ב. סיבה התנהגותית: הספורט מקנה משמעת עצמית ותרגול הצבת מטרות והשגתן. ג. סיבה חברתית: ספורט בקבוצה מאפשר השתלבות בקבוצה תחת פיקוח של מבוגר.

למעלה