יש לי הצעה....

יש לי הצעה....

שכל אחד יכתוב את חמש הלהקות האהובות עליו (חוץ ממשינה), ואז אולי נוכל להרחיב את הפורום, כי בנינו, כמה באמת אפשר לדבר על להקה אחת שהתפרקה?.....

Mekhasheife1.

New member
אמממ ... טוף אז אני יתחיל ...

חוץ ממשינה : נירוונה המכשפות מופע הארנבות של ד"ר קספר מטאליקה כנסיית השכל ... משהו כזה ... ו - TOPSECRET תתחיל גם אתה לרשום 5 להקות חוץ ממשינה ...

אה וואלה שכחתי...

מופע הארנבות של ד"ר קספר איפה הילד WEEZER מוניקה סקס RED HOT CHILI PEPPERS BLUR OASIS ועוד כל מיני כאלה

Mekhasheife1.

New member
היי! זה יותר מחמש! גם לי יש יותר מ5

אז אני יוסיף גם את מה שאתה אמרת : RED HOT CHILI PEPPERS איפה הילד אינפקציה ועוד מה שרשמתי בהודעה הקודמת ועוד רבים וטובים ...

שלמונזה

New member
הלללללללללו

הכוונה שלך שגם תתחיל לדבר פה על להקות אחרות? כי הפורום הזה נפתח למשינה (ויובל) בלבד! אם אתה רוצה לדבר על להקות אחרות בטח יש להם פורום אחר פתוח. בקיצור, אל תתחילו להכניס פה דברים לא קשורים.

כן, אני יודע,

אבל חשבתי, אולי, כי בכל זאת חייבים להודות שהעיניינים פה קצת חלשים... אבל אם אתם מתנגדים אז בסדר...

ולי הוא נראה דוקא..

ממ גמ ככה התחילו את השרשור הזה כבר ואופיר יחזור רק עוד שבוע למחוק אותו ובקצב של הפורומ יקח לו כמה ימים טובים לרדת לארכיון.. מממ ובבכל מקרה אין יותר מדי אל מה לדבר..
אז..
מוניקה סקס
איפה הילד/ ה-מ-כ-ש-פ-ו-ת
היהודים
צ´ילי פפרס /נירוונה
שייגעצ/אינפקציה / שב"ק ס חחח כל אלה שכתובות באותה שורה זה כי אני אוהפת אותמ באותה מידה או שהסגנונ שלהמ דומה או משו

זה לא ילך אבל בקטן...

עשיתי פעם רשימה הגעתי לאיזה 200...סתם אני זורק אחד ישראלי אחד לועזי רוקפור,רד הוט צ´ילי פפרס

למה? דווקא רעיון נחמד....

תראי, אין לנו *כרגע* מה לדבר עליו כל כך אז למה לא? עדיף על פני ההודעות הלא אינטיליגנטיות במיוחד שהיו פה לפני זמן קצר.
טוב אז הנה הרשימה המצומצמת שלי:
U2
Suede
Radiohead
Tori Amos
REM
Smashing Pumpkins!!!!!!!!!!!!!
The cure
Depeche Mode
Alice in chains!!!!!
Nirvana נו אז זה יותר מ-5. לא נורא.

המממ אוו קיי גם אצלי זה יותר מ5

פחות או יותר לפי סדר מהאהוב לפחות אהוב (אבל לא ממש) LED ZEPPELIN מוניקה סקס PEARL JAM תיסלם GUNS N´ROSES איפה הילד DEEP PURPLE ALICE IN CHAINS REM DEEP PURPLE METALLICA NIRVANA GARBAGE RHCP

N a V e

New member
לא ממש נראה לי.

זה פורום משינה בכל זאת. אני יכול לרשום אין לי בעייה אבל יש לי בעייה אם שאר הלהקות יהפכו לנושא לדיון פה.

טובבבבבב אז.............../images/Emo168.gif

אזזזזזז 5 הלהקות\זמרים\זמרות האהובים\ות עליי הם....:
=ה=מ=כ=ש=פ=ו=ת=
=נ=י=ר=ו=ו=נ=ה=
=מ=ט=ל=י=ק=ה=
=ס=א=ב=ל=י=מ=י=נ=ל=
=מ=ו=ק=י= =D= אממממ וזהווווו.....

למעלה