יש לי הצעה

תתחדש

New member
יש לי הצעה

כל אחד בפורום יסביר את השם שלו, החתימה שלו, מה הכוונה, מהי נקודת המאסף שלו...

תתחדש

New member
ואני מרים את הכפפה../images/Emo88.gif

שזרקתי... תתחדש. תתחדש... נקודה בסוף או שלוש נקודות שבשרות על המשך, כך או כך, פשוט עשו זאת. אתם לא מחויבים לעבר. מה שהיה- היה. מה שאתם רוצים אפשרי. אין גבול לרצון- הכל יכול להיות.

תתחדש

New member
והחתימה../images/Emo16.gif ../images/Emo62.gif ../images/Emo42.gif

יש אין סוף. זוהי עוצמה מוגבלת. המציאות נתפסת כפרטים נפרדים, לעיתים סותרים זה את זה. יש מול אין, התחלה מול סוף, חיים מול מוות. האור מוגבל הוא הולך ופוחת...מקור האור דועך. כל מה שיש בחיים יכול להמדד במושגים של יש או אין, והכל נגמר בסוף החיים. תאור המציאות מסתיים בנקודה אחת. עצירה. אין המשך. הנר בוער לבדו. הנר הוא אחד. אני.
יש אינסוף.. כעת ישנו חיבור של שתי מילים. ה-ן´ הסופית משתנה ל-נ´ רגילה. היא נפתחת. משהו נוסף מתחולל- חיבור של שתי מילים. החיבור למילה סוף יוצר מילה חדשה, מושג חדש, אינסוף. החיבור הוא מושג מרכזי בתיאור זה של המציאות. אנחנו מבינים שהנורה לבדה לא יכולה להאיר. דרושה תחנת כח שתספק את החשמל. הנורה מאירה בזכות המרת העוצמה הזורמת דרכה. גם תחנת הכח צריכה נורה כדי להאיר, אחרת זאת סתם עוצמה שאינה מאירה. כמובן שהאור יכול להיות חזק בהרבה מאור הנר, ולהאיר במשך זמן ארוך בהרבה. לכן, תיאור המציאות מסתיים בשתי נקודות.. נקודה אחת אחרי השניה. זהו סימן מוזר, לא קיים בדקדוק הרגיל, אך הכל אפשרי באינסוף. הנורה היא אחת ומקור הכח הוא אחד. חייבים את שניהם כדי להאיר. ביחד הם שניים. אנחנו..
ישאינסופ... זהו מישור שונה לחלוטין של המציאות. אין לנו הבנה בו כלל. כל הדברים מתחברים. גם הפ´ הסופית נפתחת. לא מבינים ישירות את רצף האותיות. אפשר לקרוא אותן בצורות שונות. ליצור מילים חדשות.הכל מתחבר.השמש מאירה לכל. "אני שרה לי מיום ליום... אומרים שהשמש שלנו בוערת כבר מיליון שנה, כמה אפשר לבעור ובסך הכל בשביל מה?" - אנחנו לא יודעים. תאור המציאות מסתיים בשלוש נקודות... יש המשך- מהו? בשביל מה? " אור עולה בבוקר... עוצמת את עיני אבל השמש מבפנים" אור ואפילה הם אותה תופעה. האחד מגדיר את השני. האפילה היא העדר אור. האור הוא "העדר" חושך. השמש לא טובעת בים. כשאנו עוצמים עיניים אנו בוחרים להחשיך את עולמנו, אך העפעפיים רק מסתירים את האור. הצל יכול רק לכסות, אך לא לכבות את מקור האור. יתרה מזאת, דווקא באפילת הלילה אנו רואים שיש אינסוף שמשות, אינסוף גלקסיות, אינסופ עולמות. איך אפשר להגדיר אינסופ? איזו תפישה יכולה להיות לנו באינסופ? אנחנו לא יודעים כלום... אהבה-שמחה-אהבה-שמחה. אור,אור,א ו ר - ישאינסופ... כח אחד מחולל את כל התופעות. כל הדברים אחד. אין עוד מלבדו

MsPiggy

New member
אולי נתחיל ממך?

אבל אם אני כבר כותבת את ההודעה הזאת.... נתחיל ממני. טוב מס פיגי זה מהחבובות כמו שאתם יודעים
אני פשוט אוהבת אותה, היא חמודה כזאת... ובקשר לחתימה שלי - טוב משום מה התבלבלתי וקישרתי את מס פיגי לפרה, אז הכוונה בזה היא משהו כמו "אני מס פיגי גאה!" אאאמממ.... מה זה נקודת מאסף?

תתחדש

New member
את רואה

"חבובה" שכמותך... את פשוט הספקת לפני... עד שאני כותב... בכל אופן אם אני מקשר אותך לשמי, אז תתחדשי, פשוט יצרת חידוש: מיס פיגי שהיא
... אני בטוח שבאחת הרפתות יש כזאת, או שהיתה כזאת, או שתהיה כזאת. זאת בטח הפרה הכי טובה... אולי זאת הפרה האדומה? נ.ב. נקודת המאסף היא הנקודה דרכה אנו תופשים את המציאות. ראי בפורום ה"שכן"... של דרך הלוחמים, כמובן. את לא צריכה קישור , נכון?

deep ocean

New member
הממממממ

deep ocean -כי אני אוהבת את הים -כי האוקיאנוס עמוק ומלא ברבדים שונים החתימה שלי: -כי האהבה נמצאת בהכל -כי האהבה היא הכל והצירוף הזה של 3 האייקונים הוא האהוב עלי ביותר ומביע את האושר שבתוכי

אינקה

New member
../images/Emo20.gif "אינקה"...

נכנסתי לפורום "דרך הלוחמים" במקרה לפני כמה חודשים כשחיפשתי את פורום אומנויות לחימה. כשהבנתי כי הפורום עוסק בדרך הלוחמים של דון חואן פשוט נדהמתי. מאחר והסתירה בין ניהול פורום כזה (וברוח זו) לבין דרך הלוחמים של דון חואן הייתה כה גדולה בעיניי, החלטתי לכתוב הודעה ברוחו של דון חואן על הפורום. בחרתי בניק על שם הדרך של הטוטלקים הקדומים, אך מאחר והשם "טוטלק" לא מצא חן בעיני השתמשתי בשם "אינקה" כבררת מחדל הרודפת אותי עד היום
אחר כך העברתי את מרבית זמני בפורום מדיטציה, באידיליה מסוייגת עם דרול-יודע-כל שנמשכה עד לפרידה מתוקשרת היטב... לפורום דרך הלוחמים חזרתי לראשונה כדי לשווק את סדנת ה"מאסטר ויפאסנה" וגיליתי שאמנם אין אלו לוחמיו של דון חואן, אבל אנשים נהדרים וחכמים ההולכים בכנות בדרך של חיפוש תשובות ובדיקה עצמית, אנשים כנים שלא עושים מעצמם מה שהם לא - ולכן כיף להיות איתם בפורום. זה הזמן והפורום הנכון להגיד שאני חש אליכם חיבה עמוקה אותכם, למרות שאיני מכיר כל אחד ואחד מכם אישית - ואולי אני פשוט אוהב את ה"עצמי" המשתקף אלי דרך הכתיבה בפורום...
החתימה מייצגת את הדבר היחיד שלדעתי ניתן לדעת במציאות המשתנה: מאחר וכל הידע שלנו הוא פרשנות שרירותית, הרי שתחושת הטעות היא תחושת הידיעה היחידה והאחרונה שניתן לחוש במידה מסויימת של ביטחון כאשר אנו מודעים לאינסוף אפשרויות הפרשנות על חוויות ה"מציאות". תחושה זו אף מסייעת לשחרור נקודת המאסף ממקומותיה השונים אליהם היא נכובלת בתחושה שאנו יודעים משהו על "מציאות" זו. וזו גם דרך נהדרת להזכיר לאגו את מקומו האמיתי.

תודה לך אינקה ../images/Emo20.gif....

ואני לוקח את ה"חיבה העמוקה" הזאתי שאתה מתאר, באופן הכי אישי בעולם... אוהב, קסם!!!

נטשה אוהבת....../images/Emo68.gif

נטשה...כי אני אוהבת את השם... (לא, לא בגלל החברים של נטשה) אוהבת- כי התחלתי בפורום מיסטיקה ושם הכל ´אור ואהבה´...אז רציתי משהו משורש א.ה.ב...עושה לי קצת בעיות בצ´אטים האמת...אין לי מושג מה כולם חושבים שאני אוהבת...חחחח.... החתימה? אומרת עליי הכל! אני לא יכולה לשמור בבטן אני ישירה, לעיתים תקיפה לעיתים מתפנקת...וזה בא לידי ביטוי בצורה מאוד מוחצנת... ומי שלא אוהב את זה??? שינשק לי ב- !

L i z a r d

New member
לכל המעוניין

שיורד את הקטע Lizard של King Crimson, ויבין במה מדובר מלכתחילה. קצת ארוך אבל שווה. מעבר, לזה, אני אוהב את האופי של הלטאות, זאת חיה מאוד מעניינת. ומישהו סיפר לי שבמסורת אינדיאנית לטאה זה הסמל של "מימד החלום"....הממממ... מקרי

LucyMania

New member
לוסי משוגעת קצת

לוסי כי זה השם חיבה שלי שלקוח מ- lucy in the sky with diamonds ומעוד כמה סיפורים עלי שלא חשובים ממש ומאניה כי יש לי מין שיגעון כזה; התלהבות ואטרף תמידי.

יה-יה

New member
קודם כל - סיפור עוצמה

מאז שנולד השרשור הנוכחי, אני עושה כל יום חיפוש במערכת ´תפוז´, בניסיון למצוא הודעה ישנה נושנה שלי על הסיבה לבחירת השם. כל יום אני מקבלת הודעה - "חלה טעות, נסה מאוחר יותר" (אנחנו כבר מכירים כל כך הרבה זמן ועדיין תשובה רשמית, לקונית... עצוב
). היום החלטתי לפשפש בארכיון. הגעתי לארכיון - 76 עמודים. MY GOD... מאיפה להתחיל???? לא היה לי מושג מתי זה היה. הלכתי על עמוד מסוים וזה לא היה שם. ניסיון שני - בא לי על עמוד 30. והנה ההודעה...
(בהודעה ששם, יש דוגמאות לגילויים של אז, כמובן) המשך ההסבר לשמי: כמו הרבה דברים ביים, אנחנו מגלים אחרי זמן מה מה הסיבה למעשים שעשינו, לבחירות שבחרנו, לדברים שקרו לנו. אז גם הפעם. בכל יום אני מגלה משהו חדש בפורומים (השונים). לא יכולתי למצוא שם יותר ´מתלהב´ מ- יָה-יָה
ולא, לא קוראים לי יעל. לגבי החתימה... מה יש להסביר
אחרי הרבה שנים של המון כוכבים בשמיים ועל האדמה, גיליתי כוכב חדש... והוא הכי יפה בעולם.

יה-יה

New member
השופט אמר לי שלא תבינו משהו ../images/Emo6.gif

אמרתי: "...המשך ההסבר לשמי: כמו הרבה דברים בחיים, אנחנו מגלים אחרי זמן מה, מה הסיבה למעשים שעשינו, לבחירות שבחרנו, לדברים שקרו לנו. אז גם הפעם." הבהרה: הבחירה של השם היתה כי אהבתי את הצליל החמוד יה-יה. ההבנה ´למה בחרתי אותו´ באה רק אחרי זמן מה. {אה, עכשיו הבנתי (השופט לעצמו
}

באותו השירשור יש גם הסבר ../images/Emo9.gif

לכנוי שלי יה-יה תודה, חיפשתי וחיפשתי ולא מצאתי
היה נחמד להסתכל על ההסבר שלי מאז, הרבה דברים השתנו מאז אבל...כנראה שלהתבונן עדיין לא סיימתי
אוהבת

למה "קסם אמיתי?"

קסם: כי אני מרגיש מאוד קסום וגם אני פשוט יודע שאני"קוסם" אמיתי: כי תמיד האמנתי שאני "מזויף". זאת אומרת כיון שהחברה לא שיקפה לי את טבעי הקסום באמת, הסתובבתי בהרגשה שאני סתם אפס מזוייף. "אמיתי" מייצג את השאיפה לתת לקסם שבי "לזהור" במלוא עוצמתו ככה שכולם ייראו ממה אני עשוי באמת. קסם אמיתי

תתחדש

New member
שירו של:../images/Emo26.gif

התחדשות אחרת מילים: נעמי שמר לחן: יובל דור ביצוע: להקת הנח"ל עיבוד: אריק רודיך עייפות בלתי מוסברת. פיק ברכיים לא מובן צל שרב על כל הדרך, ואבק לבן אבל עודך משווע לגשמי ברכה עוד רחוקה מנוחתך אחרי החגים יתחדש הכל. יתחדשו וישובו ימי החול האוויר, העפר, המטר והאש גם אתה, גם אתה, תתחדש. בגנך פורחים לפתע עץ הפרי ועץ הסרק ועץ החלומות ועץ הטוב והרע ומוטלים כל כליך בחצר ביתך לא נשלמה מלאכתך אחרי החגים יתחדש הכל… במסע שלא נגמר בין שדות הצל ושדות האור יש נתיב שלא עברת ושתעבור שעון סמוי מן העין מצלצל לך לא נשלמה אהבתך אחרי החגים יתחדש הכל…

למעלה