יש לי הצעה

lady_anne

New member
יש לי הצעה ../images/Emo62.gif

במסגרת הדם החדש שמוזרם לפורום אני מוצאת את עצמי מתקשה להתייחס ולתת תשובות רציניות לאנשים עקב מיעוט האינפורמציה שהם בוחרים לחלוק. כולנו כאן תחת אותה קורת גג בגלל ההתמכרות. נכון שאי אפשר לבקש מאנשים לחשוף את עצמם לגמרי בפורום שעניינו תמיכה ושהנושא בו הוא עוסק כואב כל כך, אבל אולי אפשר לבקש מאנשים שיגלו בערך מהו גילם. אין דין התמכרות של בני-נוער כדין התמכרות של אנשים מבוגרים: הסימפטומים אולי זהים אבל ה"רגליים" של העניין באות ממקום שונה. אני מוצאת את עצמי נכנסת לכרטיסים אישיים של אנשים לפני מתן תגובה ומגלה בד"כ רק את הניק ואולי לפעמים את המין.אמת שהגיל הביולוגי לא קובע, אבל איכשהו זה בכל זאת משנה. מה דעתכם? ולסיום: נעים מאד - אני ל.א., בת חמישה ל-38 (ב-27/10) ומכורה כארבע שנים.

NeMy

New member
אין בעיה

אני נמי, בת 13. אין לי בעיה לגלות שום פרט עליי, ממש הכל, חוץ משמי. זה הכל. אני ממש מקפידה על השארת שמי הפרטי פרטי.

amiak

New member
אין בעיה..

אני עמיה, בת 17.5 לא יודעת מה הזמן המסויים שבו התמכרתי אבל עם האינטרנט בדם מגיל 11.5 בערך (כיתה ו´) זהו

אז שלום לכם

היי לכולכם, נרים את הכפפה אז אני בן 22 ומכור כבר חצי שנה. (גולש קצת יותר). אז מאחר וקראתי קצת אחורה בפורום בפעם אחרת, נראה לי שקיימים מעין 2 קבוצות עיקריות של ההתמכרות אבל לא קבוצות מתוחמות כולנו כמובן גם כאן וגם שם. א. אילו שמרגישים כאילו הם שעות כל גבי שעות באינטרנט, חיים בתחושת בזבוז זמן ולעיתים אף מזניחים לימודים, עבודה. הגלישה האינסופית יחד עם זאת היא לא הפן היחיד/כמעט יחיד של חייהם. להיפך הם מספרים על חברים או קרובי משפחה שלוחצים עליהם לחזור להתנהגותם הקודמת ולהיות יותר בחברה החוץ אינרנטנטית. ב. לעומתם (אליהם אני שייך) זאת קבוצה שבה האינטרנט אינו נתח זמן מבוזבז, אלא רוב, חלק גדול, מחצית, שליש לא משנה מהזמן מוקדש לו ובעצם מהווה עולם חברתי מלא. אם זה באי.סי.קיו אם זה בפורומים, צאטים וכו´ ואני חושב שזאת הקבוצה היותר בעייתית אולי מפני שברוב רובם של המקרים האינטרנט לא יכול לתת את מלוא הסיפוק של פגישה חברתית בשר ודם. אבל אולי זה לא כל כך לרעה. זהו זרקתי כמה מחשבות שהפריעו לי. מקווה שלא השתעממתם. ואם הפורום פתוח לחדשים אשמח להשאר. ביי.

lady_anne

New member
אני מה-זה קשישה לעומתכם ../images/Emo7.gif

מה שעושה את ההתמכרות הרבה יותר פאתטית, כנראה..

amiak

New member
../images/Emo32.gif אם תקראי למורת הנבוכים

פאטתית, אני אראה לך מה זה... מובן? קצת רספקט לגברת...
עמיה

יה ליידי אן כמה שאת צעירה

אני מאדאם פרפר בת 49 לפעמים נכנסת בניק ארתמיס אני מכורה כבר שנתיים אני חושבת אולי רק שנה וחצי אבל שנה וחצי זה בטוח

ליידי אן מה זה באמת הצבע החום

שבו הניק שלך צבוע? זה אומר שאת מנהלת פורום אחר בתפוז? כלומר שידעו שגם את מנהלת? חוצמזה שכתבתי שאת צעירה עוד לא קראתי מה שכתבת למעלה שאת זקנה לעומתם ללמדך שהכל יחסי לעומתי את ממש צעירה ולגבי הפאתטיות אני גם מרגישה כמוך על עצמי

lady_anne

New member
תודה ../images/Emo25.gif

והאדום זה בהמשך להצעת יעול שלי לאימג´ין לשמש בתפקיד השטיח האדום של האורחים החדשים בפורום ששואלים "מה עושים בפורום הזה" ו"למה פורום התמכרות לאינטרנט נמצא באינטרנט". אחרי שהסתכלתי קצת בגילאים פה עלתה לי מחשבה שאולי בעצם אני בת מזל בכך שהכרתי את האינטרנט רק בגיל מבוגר יחסית. ליבי נכמר על החבר´ה הצעירים שיושבים שעות מול המחשב ולא תמיד יודעים למה. למרות היתרונות של האינטרנט ככלי לימודי או כאמצעי לפיתוח מיומנויות שונות אני תוהה אם הנזק בו לא רב על התועלת, בפרט לאור הכתבה שהיתה היום בידיעות אחרונות על הפדופיל מהאינטרנט. איך אמר מי שאמר: "אלוהים מרחם על ילדי הגן...ועל המבוגרים לא ירחם כלל" (י. עמיחי). נורא מסובך היום להיות צעיר.

e-magine

New member
בכל מחשב הצבע נראה קצת שונה

נורא מוזר אבל לצבע הזה כבר היו שהגדירו אותו כאדום, כחום, כסגול, כבורדו, או כל שילוב בין הצבעים האלה.

actress

New member
גם אני גם אני אחרי כולם אציג את עצמ

אז ככה אני אקטרססס (אני יכולה לחשוף את השם אבל אני רואה שלא כולם עשו את זה ולא נורא) בת 21 וחצי וכמה שבועות ואני שוב לא יודעת כמה שנים אני מכורה כי אני לא סופרת אבל אני יודעת שאני שעות על גבי שעות וזהו, אממ.. ואני נהנת מזה כמובן.

אנה מנה

New member
wellcom to me!

אני מכורה חדשה, בת 23.5, כל היום הייתי על האינטרנט, ותאמינו לי, זה יותר מעניין מהחיים עצמם- הסיפורים הכנים, ההזדהות והפתרונות. בשבילי- זה כמו טיפול. אמנם אין לי הרבה הזדמנויות להכנס לאינטרנט, אך כשאני עושה זאת - אני עושה זאת בגדול- אין לי גבולות- כל היום...גיליתי את הפורומים לא מזמן, עד אז הייתי נכנסת לצ´טים- וזה ממש משעמם, אבל פה- יש עולם ומלואו, אני שמחה על ההתמכרות החדשה (כמובן כשזה לא בא ע"ח דברים אחרים...) וולקום תו מי, אנד איי הופ וות אין מיי האוז וויל בי א אינטרנט(כרגע אני בבית ההורים)

e-magine

New member
ברוכה הבאה,

כל אחד משנינו לא הבין משהו. את לא הבנת מה זאת התמכרות ואני לא הבנתי למה את חושבת שאת מכורה.

למעלה