יש לי הצעה :

יש לי הצעה : ../images/Emo6.gif

כשגלשתי בעבר לפורום "בנים בלבד" ראיתי שבכל סופ"ש הם פותחים שרשור של שיר שהם מקדישים לסופ"ש, מה דעתכם שנכניס את זה גם כאן? זה לא בהכרח חייב להיות שיר זה יכול להיות סתם סיכום השבוע של כל אחד בכמה מילים או משהו כזה .... משהו/מישהו שעצבן / שימח אותו השבוע משהו כזה... מה אתם חושבים ?

חכה ...‏ ‏

מה הלחץ ? היום יום רביעי,‏ סופ"ש זה יום שישי לא ? או אם תרצה חמישי ? תראה זה רעיון טוב ‏,‏ אני לא כל כך מבין גדול בשירים אבל תפתח למה לא ? שהפורום קצת ידבר על נושאים שונים חוץ מ"הומואים דתיים" אה,‏ כמובן ששירים דתיים,‏ נכון ? ‏

האמת שלא חשבתי רק על שירים דתיים אבל....

אפשר גם שירים דתיים מה שבא לכם, אגב, ברור שלא התכוונתי לפתוח את השרשור היום, רק רציתי לשאול מה דעתכם על ההצעה הזאת ...

סתם שאלה....‏ ‏

למה אתה לא עונה למסרים אישיים? אולי המסרים לא עובדים אצלך ? תבדוק את זה....‏ ‏

אין לי מושג אבל...‏ ‏

תשאלו בקומונה תמיכה טכנית ‏‏(לא תמיכה כספית עבור סטוץ חחח.‏ ‏‏) אולי שם יודעים משהו.‏ אני אישית גולש מנייד אז לא יודע איך זה במחשב.‏ אבל חבל מאוד דווקא שלחתי לשניכם מסרים וחשבתי שאתם לא רוצים לדבר איתי.‏ אוהב.‏ ‏

חחח יא'חמוד ../images/Emo6.gif

חס וחלילה שאני לא ארצה לדבר איתך ... אני אבדוק את זה במחלקה הטכנית.... אגב, תמיד אתה יכול לשלוח מסר ישירות למייל ולא לתיבת מסרים של האתר...

רעיון מצויין וזכור לי מבנים בלבד

חאפשר להרחיב ולמקד ל-5 שאלות/נושאים וכו`. 1. שיר השבוע. 2. אכזבת השבוע. 3. משאלת/תקוות השבוע. 4. אימרת/סלנג/מוטו השבוע. 5. אהבת השבוע. מה דעתכם שנתמקד בנושאים אלה ונרחיב עךיהם את הדיבוור. מצפה לשמוע את דעתכם אחיי, יקיריי ואהוביי

וואי מעולההה .. הכי הייתי רוצה לשמוע את דעתך

הכי הייתי רוצה לשמוע את דעתך על הרעיון שלי... שמח שאהבת... ותודה שהצעת דברים נוספים.

avitano

New member
מבורך בהחלט :]

אתה מוזמן לפתוח שרשור שכזה ביום ו' :]

למעלה