יש לי הצעה..

יש לי הצעה.. ../images/Emo140.gif

אוקי, מורי אמרה לי שזה בסדר להציע הצעות ואני מקווה שגם מנהלת הפורום תסכים איתה (אם לא ואת מרגישה שזה לא המקום שלי, את מוזמנת למחוק בכיף..
) אבל חשבתי על זה שאפשר ממש להרים את הפורום הזה ולהפוך אותו להרבה יותר חברותי ומעניין..
במקום רק לשים סיכומי פרקים, חשבתי אולי לעשות כאן "מיני סידרה" משל עצמנו.. כלומר, פשוט לתת לחברי הפורום לבצע את הפעולות שהבנות עושות (אלו שאפשר..) ולהגדיר לעצמן מטרות וכו'.. וכמובן להיות יצירתיים ולמצוא משימות חדשות אחת/ד לשני/ה.. הייתי מציעה שזה יהיה כמו משחק "גמדים וענקים" כביכול, שכאילו כל חבר/ת פורום ת/יקבל חבר/ה אחר/ת (מבחירה) שת/יהיה המאמנ/ת האישי/ת שלו/ה וכאלה ושכל יום מישהו יתן משימה למישהו אחר (אפשר ומומלץ לתת ימים קבועים..) זה כמובן גובל בשעשוע כי לרובנו כאן אין את ההכשרה לכך ולחלק אין אפילו טיפה מהמידע הדרוש אבל זה יכול להיות ממש נחמד.. תחשבו על זה..
סופ"ש מופלא לכולם/ן (זה מציק לדבר לשני המינים..
)

רסקול

New member
הצעה מופלאה, אלא שאליה וקוץ בה

על מנת ל"חקות" את הסדרה אנחנו זקוקים ל: מאמן/ת שנסמוך עליו/ה אנשים שאינם מפחדים מחשיפה - אפילו הם משתמשים בשם לא אמיתי.

לא חייב להיכנס ממש לדברים

בעייתיים.. אפשר שכל אחד/ת ת/יעשה את חשבון הנפש שלו/ה ות/יחליט מה מתאים לו לשתף..
ואמון זה דבר שנבנה בהדרגה.. אז נראה לי שתמיד אפשר להתחיל במשהו שטחי ולהתקדם משם.. אני חושבת שגם מבחינת היחסים בין חברי הפורום זה יכול לעשות רק טוב..
אבל שוב, זו רק דעתי..

לדעתי זה לא ממש המקום.

יש מלא פורמים של עצות. חוץ מזה שנראה לי שקצת יהיה קשה לתת למישהו משימות דרך פורום כי יהיה קשה לעקוב אחרי הביצוע של זה. אני לא אומרת שכל הרעיון הוא בלתי אפשרי, רק שצריך להקים קבוצה כזאת של אנשים שאשכרה יפגשו אחד עם השני פנים מול פנים.

אוקי,

אני פחות רואה בעייתיות במפגש פורום אחת לחודש אבל איך שאתם רוצים, זו סתם הייתה הצעה..

כמובן.. ../images/Emo3.gif

אל תדאג, לידי יהיה לך חם מאוד ולא תהיה לך ברירה
(גם אני מאוד צנועה
)

הי ממוש עדידוש

כל ההצעות של כל הגולשים מתקבלים בברכה בין לישם לבין לשמוע יש הבדל משמעותי. לגבי המשימה שלך זה פשוט קצת גדול פה לפורום הנ"ל. הרבה כאן נמצאים תחת הגדרה מסוימת ולא רוצים להחשף לגבי משחקים אחרים ודומים אפשר ובכיף אשמח

אז אפשר להתחיל לחשוב על דברים ../images/Emo13.gif

ולבצע.. כי יש המון וחבל שאתם לא מנצלים את זה לפורום..

אם נפגש אחת לחודש אולי כן.

בעצם אולי אני סתם פוסלת מהר מידי, ואם לאנשים יש נכונות להפגש אז אולי זה אפשרי. אני יודעת שמאז שהתמכרתי לסידרה אני לא מפסיקה לפנטז על להשתתף בה. כמובן שאפילו לא שלחתי מכתב והבעתי את רצוני, כי לאן אני אשלח לאמריקה? ואם הם יסכימו אז רק הכרטיס טיסה יעלה לי מלא כסף. שלא לדבר על זה שאני יגיע לבית ואאלץ לתקשר עם הבנות אשכרה באנגלית, והפעם אם אני לא יבין איזשהי מילה אז לא יהיו לי כתוביות. ואפילו בנושא הבעיות, אני לא בטוחה שמישהו יבין אותי כשאני יגיד שאני מתוסכלת מהעבודות בארץ בגלל שלא אוכפים כאן את "חוקי השכר מינמום." הרי באמריקה אין כזאת רמאות בשכר לעובד.

ToryMaster

New member
יש שעשוע ויש עבודה

אני לא חושבת שאנשים בלי הכשרה מתאימה או לפחות רקע מתאים יכולים לקחת על עצמם כזה תיק, אני יודעת שאני לא הייתי מסוגלת, במקרה הטוב זה לא יעזור, במקרה הרע זה יכול אפילו להזיק.

אוקי, תקשיבו..

לא דיברתי על לעשות כאן טיפול פסיכולוגי לאנשים, התלהבתם..
סה"כ כל הפורטרט העצמי שהן עושות אפשר לבקש להכין כזה או לכתוב תחושות ורגשות לגבי משהו/ מישהו.. אפשר אפילו תרגילים כמו "רשמו את 10 הפריטים הכי סקסיים בעינייכם".. רק הצעתי לקחת את הסידרה ואחרי שרושמים סיקור שלה גם למצוא משימה אחת שהייתה שפם ואפשר לשים בפורום, זה הכל.. סה"כ חשבתי שיהיה יותר נחמד אם זה גם יהיה בחלק מהמשיחות אחד על אחד ולא כולם יחד אבל אם זה מבהיל אתכם ונשמע כמו טיפול אפשר גם לא ולעשות רק דברים קבוצתיים... תרגעו בבקשה, לא הצעתי לאף אחד טיפול מאף אחד ולא ביקשתי שתספרו לי על כל הילדות ועל הפחדים הכי גדולים שלכם..
כולה הצעתי משהו להרמת הפורום... הבנתי שלא מתאים לכם, בעיניי זה חבל אבל סבבה, שיקול שלכם.

ToryMaster

New member
אוקי, זה משהו אחר

אני חושבת שהרעיון באמת לא הובן בהתחלה, משימות כאלה, סתם לשעשוע, זה דווקא נחמד.

רשמתי מראש שזה לצורך שעשוע ../images/Emo12.gif

ההבדל היחיד הוא שאז נתתי את רעיון האחד על אחד ועכשיו לא.. כנראהפורמט אחד על אחד מפחיד אנשים משום מה..
אבל אני מאוד מציאותית ויודעת יפה מאוד מה זה אינטרנט ומה זה פורומים.. (אני מנהלת אחד משל עצמי..) ככה שלא הייתי מציעה משהו מופרך..

ToryMaster

New member
לא קשור

[רק עכשיו ראיתי שאת מנהלת
] לפחות איך שאני הבנתי את הכוונה במקור, זה באמת עם פן טיפולי, וזה באמת מאוד מרתיע.

ממש לא פן טיפולי ../images/Emo13.gif

אני בשנה השלישית בתואר הראשון שלי בפסיכולוגיה ובכל זאת לא מוכנה לקחת על עצמי אחריות גבוהה כ"כ..
חייב הכשרה לכזה דבר ובטח שזה לא חכם לעשות את זה בפורמט פורומי! אך ורק לצורכי שעשוע..
וחפירה של כל אחד עם עצמו בתוך עצמו כמובן..

אהלן

חברים לא לשכוח לקחת הכל בפורפורציות כי מדובר בפורום ואתם לא מדברים פה פנים מול פנים אנחנו משתמשים פה במילים לפעמים העברית קשה עברית שפה קשה חח אז לשים לב הכל למען שעשוע וכיף לא צריך להוציא דברים מהקשרים עדי ניסתה להביא לפורום משהו מאוד כיפי ומשעשע אני חושבת שזה מגניב דווקא תלוי איך מפרשים כל דבר את מוזמנת להציע עוד רעיונות יש לך את זה

למעלה