יש לי הצעה קטנה...

שלמונזה

New member
יש לי הצעה קטנה...

עם כל הסקרים שלנו ולרגל היומולדת של יובל: מה השיר האהוב של יובל? והכוונה מהתקליטים שלו בלבד, ואפשר להכניס את מכת שמש... או שמיצינו את הקטע של הסקרים

אמממממ

המאבק לדעתי הוא בין "ניפגש במאי","בשבילנו",ו"זמן ללכת"... אני נותן את קולי ל"ניפגש במאי".שיר שמאוד מזכיר את סיגנון משינה.

שלמונזה

New member
לדעתי דווקא

יש כמה וכמה שירים שווים כמו נשאר במקום התחנה הבאה זמן ללכת מנגנה ניפגש במאי אני זוכר לא יכול לעצור את זה גורל נדוש ומכת שמש הבחירה שלכם...

שלמונזה

New member
יעל

אני דווקא חולה על השירים שציינת אבל אלו פחות מוכרים ובטח שלא קיבלו הרבה השמעות ברדיו... אבל, איזה שיר את בוחרת כנבחר?

הייי

זה ששיר לא קיבל השמעות לא אומר שהוא לא נבחר!אבל רוצים מוכרים אז אני די אוהבת את לא יכול לעצור את זה מזל טוב יובל!

שלמונזה

New member
יעל (שוב אני)

אני אישית תמיד אוהבת דווקא את השירים הפחות מוכרים...! אני למשל חולה לע חוף הבורחים, לדעתי זה שיר מקסים! הכוונה שלי היתה שברשימה שלי הזכרתי את השירים היותר מוכרים כי לא לכולם יש הדיסקים של יובל וסביר להניח שאת השירים שהזכרתי יכירו יותר... מותר להצביע גם לשירים לא מוכרים (מה עם סינים יפנים למשל?
)

ANIGO MONOTOYA

New member
אווווייי באמת!!!

כמובן וכמובן ש"לא יכול לעצור את זה" יקח פה בגדול... (אני מקווה)

darksideonline

New member
השיר שלוקח בגדול זה../images/Emo106.gif

התחנה הבאה, רק רציתי שתדעו שממליכי המלכים מוריקי הפחים נביאי הסמים גיבורי הקרב עכשיו נולד אדם רק רציתי שתדעו שכולנו על אותה הסירה אין כמו יובל!!!! פשוט אין!!!!

שלמונזה

New member
ידעתי ידעתי ידעתי

שתבחר בשיר הזה... גם אני רוצה לבחור בו (למרות שבטח לא יכול יקח)!!!!! אני אוהבת שירים עם משמעויות...

שלמונזה

New member
סיכום ביניים (1)

לא יכול לעצור את זה 3 התחנה הבאה 2 נפגש במאי 1 גורל נדוש 1 מקווה שלא פישלתי פה בתוצאות... תמשיכו לבחור!

שלמונזה

New member
מי זה שכחנו?

הזכרתי כל פעם שהשירים של יובל מהאלבום ומכת שמש! האם זו הבחירה שלך?

יא,יש לי היום המון שאלות

בקשר לעכשיו את בוכה,בסוף יש מן קטע שאי יכולה להגדיר אותו רק כצעקות,בכל מקרה משתתפת(ככה כתוב בדיסק)מרלה גלן שאני משערת שהיא זאת שתורמת שם את הצווחת אופרה כי...זה לא ממש נשמע שיובל מסוגל\רוצה\יכול להשמיע דבר כזה אזזזזז -מי זאת לעזאזל מרלה גלן ואיך משינה הגיעו אליה? רוב תודות:)

יא,יש לי היום המון שאלות

בקשר לעכשיו את בוכה,בסוף יש מן קטע שאי יכולה להגדיר אותו רק כצעקות,בכל מקרה משתתפת(ככה כתוב בדיסק)מרלה גלן שאני משערת שהיא זאת שתורמת שם את הצווחת אופרה כי...זה לא ממש נשמע שיובל מסוגל\רוצה\יכול להשמיע דבר כזה אזזזזז -מי זאת לעזאזל מרלה גלן ואיך משינה הגיעו אליה? רוב תודות:)

‡NoK

New member
הוא אומר..

אוקיי שימו
:
"אני מתרחק לאט בעולם אכזר ואני פוחד אני מתרוצץ ערום בכיכר הכפר וכולם צוחק אני לבד.."

למעלה