יש לי הערה!!!!!!!!!!!!!!!

לונה..

New member
יש לי הערה!!!!!!!!!!!!!!!

מה קורה איתכן? לילה אחד אני לא פה.. וכבר הולכים מכות???? ולא מזמינים את לונה להשתתף????? בכל אופן, רק שיהיה ברור: על קרן ופז לא אומרים מילים רעות!!!!!!! בעצם על אף אחד לא.. אז שהשלום והשלווה יחזרו לשכון פה... טוב שנזכרתי באמת... אז תמשיכו להנות מהחיים והכי חשוב לצחוק כמה שיותר גם כי זה כיף וגם כי זה עושה טוב על הלב אוהבת את כולן המוןןןןןן לונה

קרן^

New member
לונתי המצחיקולה!!!!! ../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif

זה לא נורא כל כך..... איפה היית באמת? הסתדרנו, אבל לא היו מכות היה ככה: 1. מיכל אמרה לי משהו, אחרי שהתבדחתי איתה.. העניין סודר! 2. אבי2 שזה בעצם איש הפח והאיש הלבן, דיבר לא יפה לפז* - העניין סודר! כך ש..... הכל בסדר! (או בסיידר, אם את רוצה
חחחחחחחח
) אני כבר חייבת לצאת..... אז בה ביי לכולן בינתיים אוהבת מאדדדדדדדדדדד קרן

plus

New member
בוקר טוב לונתיייייייי!!

הנה אנג´לינה חדשה בשבילך.. וואי יש לי מלא חדשות מה זה יפות חבל"זזזזזזזזזז נשמתי בקשר לאמסטרדם בייבה אל דאגה כבר לקחתי מזוודה אקסטרה בשביל המתנות למלעונתי היקרה.... אני הולכת לחרוש את כל החנויות סקס ולדאוג לנו ממי... אנחנו נהיה מסודרות.. ואני אביא גם איזו אנשושה כוסית עולם שתארח לנו חברה טוב??????
לונההההההה יאללה רואים אותך שישי??????? בואי לתמונע...
מחבבת + אפילו ++
אאאאאאאאאההההההההההההההההההה (ללא הסבר..)!!!!!!!
אני אני אני אני אני וואי וואי בץ הורגת אותי עם כל הקיטשיות הזו.... איכס עלי... וסחטיין עלייך..
ד"ש מ-
המקופח..!

plus

New member
אני חייבת!!!

הנה ציטוט מהקטע: "gotte go gotte go where the fuck does everybody go when they gotte go??!?!??" משהו כזה..

*אלה*

New member
תשמעי אחותי...

סחטיקה על התמונות... את יודעת להיות עדכנית, אין ספק... אבל מה עם המייל שלי? חיכיתי, חיכיתי, בכיתי , בכיתי, ואין מייל! ממתינה (טו..טו..טווווו....) *אלה*

plus

New member
בכית בכית והנה קיבלת בומבה..

אני יודעת להאריך במיילים כשאני רוצה אה??? טוב גם כשאני לא רוצה... אוףףף

*אלה*

New member
יודעת גם יודעת...

אבל אני תמיד שמחה לקבל ממך סיפורים! חכי שתיפול עליי המוזה, ואז - ווא-ווא מה שתקבלי ממני...
אוף - קר לי פה! נמאס לי מהמזגנים! צ´או במבינה! *אלה*

לונה..

New member
התגובה פה היא לכל התמונות!!!!

אויש תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה לירון אני מתה עלייך את לא יודעת מה היה לי... רעדו לי הידיים נהיה לי חם דמעות של רצח בעיניים!!!!!!!!!!!!! מתה עלייךךךך תודה על המתנות שאת הולכת להביא לי :) כולי אושר ומחכה!!!! חחחחחחחח אמממ... זהו.. אני עוד צריכה להת.. נו איך אומרים.. אה להתאושש ממקודם.. נשבעת לך אני לא נושמת.... לא נורא מותר לי להסחף!!!!!! אוהבת אותך מאוד והמון המון לונה

כ ח ו ל ה

New member
לונה ../images/Emo27.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo37.gif

מ´ניינים איתך?! לא רואים.. לא שומעים..
התגעגעתי

לונה..

New member
כחולוששששששששש!!!!

יה נשמה איך התגעגעתי אלייך!!!!!!!!!!!! לאן נעלמת?? למה לא באה לצ´אט בזמן האחרון???? תחזרי ומיד!!!! אוהבת המון ומתגעגעת לונה המלעונה

כ ח ו ל ה

New member
לונהההההההה

אני לא בבית מיום שבת עד מחר...
חולה עלייך בטירוףףף.. יווו איך התגעגעתי! תהיי בקשר

plus

New member
../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif לונתי!!! ../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif

אני טסה אני בלחץ ממי אבל קבלי געגוע חם נשמתי.. אני אתמול מול הסצנה בג´יה חשבתי שאני מתה מחוסר חמצן.... חולה על האשה הזו.. אלה שכמותה!! יאללה בובה אוף לחץ!!! איכס!!! תשארי מלעונה לונה
לירוןןןן

לונה..

New member
לירון את לא יודעת מה קרה!

הייתה פה לירון אחת בצ´אט והתלהבתי.. ושאלתי אותה אם היא את והיא לא ענתה... כל רגע אמרה לי היי אבל לא ענתה.. אז הבנתי שהיא לא את.. איזה מוזרה.. בכל אופן, עדיין יש לי חששות אז אם זו היית את אז סורי שלא התייחסתי כי ראיתי שלא ענית נסיעה טובה נשמה ותהני!!!!!! אוהבת לונה שנשארת מלעונה רק בשבילך ובשביל זמרת

למעלה