cry for a shadow
New member
יש לי הכבוד-
להיות הראשונה (והיחידה?) שכותבת משהו על ההופעה של משינה אתמול
היה אדיר! בהתחלה באתי לשם קצת מבואסת במחשבה של "אוי שיט סאבלימינל והצל בהופעת חימום
", אבל לאחר שריפת שעות מרובה (הגעתי ב4 וחצי בערך לכפר), אני וחברות שלי הלכנו לבמה המרכזית וחיכינו שההופעה תתחיל. בהתחלה תיכננו לשבת עד שההופעות חימום יגמרו ואז לקום למשינה.. אבל בסופו של דבר ציפתה לנו הפתעה, והמשוגע שעונה לשם שחר אבן צור עלה לבמה
אני מאושרת עד הגג כשהוא פתח עם השיר "2052", וכמובן איך אפשר בלי "גשם חזק" ועוד כמה שירים שלו שלא זיהיתי....... לקראת סוף ההופעה שלו הוא מתחיל לזיין לנו את השכל... ואני כבר קיוויתי שהוא לא ישיר את עירומים, ובדיוק אז התחיל ערומים. כמובן איך לא, אבן צור מוריד חולצה ומתחיל לפתוח את המכנסים... אבל הוריד אותם רק כמעט עד סוף התחת, ולא פחד להראות את התחת שלו למצלמות... אבל אני מודה, היו כל כך הרבה אנרגיות בקהל (לפחות איפה שאני עמדתי) שכן, כן, גם אני שרתי את ערומים
אז שחר ירד, ואנחנו חיכינו, עם אלפי אנשים מזיעים ומגעילים, וחיכינו.... וחיכינו.... ובסוף הם עלו. 3 שירים החזקתי מעמד, ואז לא יכולתי לנשום יותר, ולקחתי את חברותיי והלכנו אחורה, לעמוד בין הכיסאות לעומדים. ההופעה היתה מעולה, הם נתנו את כל הנשמה, זה העפיל על ההופעה ב2 לחודש, למרות שאני כרגיל התאכזבתי שהזיקוקים היחידים שהיו היו ב"אין מקום אחר"
טוב, אני גרועה בלסקר על הופעות, אבל היה גדול, ונהנתי, ולסיום יש לי רק דבר אחד להגיד- "מאוהב.... מאוהב... בנסיכה עם שערות בגב
" חהחהחהחה!
להיות הראשונה (והיחידה?) שכותבת משהו על ההופעה של משינה אתמול