יש לי היום...

יש לי היום...

בגרות בע"פ... באנגלית. בהצלחה לי
......

היה לי אתמול.. היה אחלה../images/Emo13.gif

נכנסתי אליה אשכרה בוכה מתוך לחץ, ויצאתי עם חיוך
. זה באמת שטיויות, לא משו רציני..

SaMaRa 18

New member
לי היה יום ראשון

וגמני הייתי כל כך לחוצהה!! והייתי ראשונה... אבל היה ממש קל ואפילו יש שמועה שקיבלתי 100 (:) מקווה שזה נכון

סבבה חופים../images/Emo13.gif

הייתה לי בוחנת כל כךךךך חמודע!!
היא ראתה שאני לחוצה פחד, אז היא הרגיעה אותי, הביאה לי מים, אמרה לי ש"כרגע אני לא הבוחנת, אני סתם אחת שרוצה להכיר אותך.."
זה ממש הרגיע אותי. ואז היא אמרה לי ש"כרגע אנחנו סתם מתרגלות, ושתרגישי מוכנה- אז נעשה את הבגרות עצמה".. דיברתי אליה, היא שאלה אותי שאלות, עשינו את הCUE CARDS, ואז היא אומרת לי- "למה את צריכה תרגול? עשית את זה מצויין!!.. זה יהיה גם הציון שלך.. כשהמורה תגיד לך את הציון שלך את לא תאמיני.."
היא הייתה ממש מותק.

מאחלת לך שתהיה לך

בוחנת איכפתית שתשתף פעולה, החוכמה היא לזרוק לה "עצם" על נושא מסויים שעליו תוכלו לדבר בחופשיות ואתם יודעים עליו מילים מסובכות שהיא תראה שיש שליטה מלאה.... וכמובן לא ליפול בגרמר כי הן לא אומרות שטעית פשוט מחכות שתסיים כבר...

תודה רבה ../images/Emo70.gif

ואם זה מעניין אתכם... הלך ממש טוב ! הייתה לי בוחנת כזאת חמודה !!!! דיברנו על "חברים"....

בהצלחה לך!

לנו אמרו שמגיעה אלינו הבוחנת הכי חרא שיש! היא רוצה שכולם יקראו לה ד"ר ואסור לפנות אליה בשמה הפרטי!!!! היום עשיתי דמו בגרות עם המורה שלי ו"בוחנת" שהייתה המורה של 4' יח היא הייתה ממש נחמדה אליי והמצחיק הוא שכל מה שעשיתי נכון ולא נכון היא עצרה אותי והסבירה למורה שלי מה לעשות לגבי זה כי זה פעם ראשונה שהוא בוחן וניגש יחד איתנו לבגרות והוא לחוץ יותר מאיתנו כל הזמן אומר לנו תעשו ככה אל תעשו את זה אל תגידו ככה ...ממש טמפון...

למעלה