יש לי היום יומולדת

יש לי היום יומולדת ../images/Emo65.gif

מזל-טוב, אני בת 39! ומה נשתנתה השנה הזו מכל השנים? השנה הגיעה נעמה לעולם, ופתאום אני אמא לשתיים. שנים ארוכות של ציפייה מייסרת נמחקו במבט שובב אחד והחור שבלב התמלא בצחוקה המתגלגל. השנה הגיעו נישואיי לקיצם אחרי 16 שנים משותפות. על אף עיתויה הקשה זו פרידה שהייתה צריכה להתרחש. רוצה רק להדגיש, לכל אותם זוגות החווים שנות טיפולים ארוכות – אל תשכחו את הזוגיות! השנה החלטתי לגשת ללימודי הדוקטורט כדי שאוכל להמשיך ולעבוד באקדמיה. במחשבה שנייה הבנתי שכרגע זה ממש לא מתאים לי והחלטתי לדחות את הלימודים האלה. השנה החלטתי להסתפק במשרה מאתגרת פחות, אך קרובה לבית וללא נסיעות מפרכות. משרה בה שעות העבודה קבועות ואין צורך לקחת אותה הביתה. השנה הבנתי כמה אני רוצה להיות קרובה לבנות שלי ולהתרכז במה שיש לי. השנה נוכחתי כמה גדול ה"יש" שלי. ומה אני מאחלת לעצמי לשנתי הארבעים? להיות מאושרת, להיות שלמה עם עצמי, להסתכל קדימה בעיניים פקוחות, ליהנות ממשפחתי הנפלאה ולזכור תמיד כמה הרבה יש לי. ומזל טוב גם ל"תאומה" שלי, חן123: רוב אושר ונחת!

doe2

New member
יקירתי../images/Emo65.gif

סיכמת כל כך יפה שכבר לא נשאר מה לומר לך. ובכל זאת חייבת להוסיף כמה מילים. אני מעריכה אותך כל כך ואת יודעת את זה לא מעכשיו. איזו שנה עברה עליך, פו... לא פשוטה בכלל ואת כמו גדולה אמיתית, כל כך אופטימית וחזקה. התגברת על כך כך הרבה משוכות ומכשולים, ופנייך קדימה באופטימיות מדהימה. והכי מדהים אותי בך זה האמיתיות שבך. כשאת שמחה את שמחה וכשאת פחות את פחות, אבל תמיד ישרה להדהים, בעיקר לעצמך. כל הכבוד על הדרך שלך
. לצערי לא אוכל לחגוג איתך
אבל מאוד מקווה לראות אותך והבנות יום שישי הבא. ובכל הטוב הזה בכל זאת מזכירה לך שיש איזו משימה לסיים (~דואי הקרציה מודה ומתוודה~). נשיקות
והמוני

מזל טוב יקרה ../images/Emo24.gif

איזו שנה עמוסה וגדולה עברה עלייך, איזו שנה של התפתחות וצמיחה. מאחלת לך שאת השנה הבאה תוכלי לסכם במילים לא פחות אופטימיות ומתוך המשך הכרת כל ה"יש" שבחייך, שרק ילך ויצמח.

מ י כ

New member
מזל טוב יקירה

כמה שהשנה הזו משמעותית עבורך. את נשמעת כל כך שלמה עם עצמך,עם ההשגים שלך,עם ההחלטות שלך,שרק נותר לי לאחל לך באמת לחגוג,לחגוג את מה שיש לך לחגוג יומולדת. המון מזל טוב!

s h r o n i t

New member
מזל טוב ../images/Emo20.gif

מאחלת לך שהשנה הקרובה תהיה טובה יותר ושתהיי מאושרת.

מירל36

New member
מזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo140.gif

איזו שנה עמוסה . מאחלת לך שהשנה תביא איתה רק הצלחות,התגשמויות והתחלות חדשות.

anguly

New member
מזל טוב יקירה../images/Emo13.gif

הרבה שינויים גדולים לשנה אחת שינויים שמשנים את איך שמסתכלים על החיים יש לך, יש לך המון - ואני כל כך שמחה איתך על כל היש הזה תהני ממנו, מכל האהבה האושר והנחת אוהבת אנג'י

חן123

New member
מזל טוב יקירתי

התרגשתי לקרוא את מה שכתבת. כל כך הרבה השלמה יש בין השורות שפשוט עונג לקרוא. מאחלת לך שנה נהדרת עוד יותר, שנה של צמיחה ובניית הקן החם שיצרת לבנות שלך בסטטוס החדש. שנה של בריאות והנאה ותודה שזכרת

יופיופ6

New member
מזל טוב

כתבת כל כך מרגש. מאחלת לך שתהיה לך שנה נפלאה, שנה של עוד הרבה אושר ממה שכבר קיים ויש לך.

רוית ב

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo214.gif../images/Emo48.gif

בריאות ושמחה תמיד מאחלת מכל הלב.

נוטשי

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo65.gifמזל טוב

יום הולדת שמח שבריאות, אושר, נחת והצלחהיהיו לך לרוב.

חמניה1

New member
מזל טוב ליומולדת 39 ויום

גיל משובח. מההודעה שלך את נשמעת מאוד שלמה ומלאה. מאחלת לך באמת שנה מאושרת.

גוליגל

New member
ההודעה שלך מאוד משמחת

קוראים בה בכל מלה שיש לך המון. מאחלת לך ששנתך הארבעים תהיה בדיוק מה שאת מאחלת לעצמך, פלוס הפתעות טובות
אוהבת אותך ומתגעגעת.

debby12

New member
מנהל
מזל טוב ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

מאחלת לך המון אושר בשנה הקרובה, נחת מהבנות, שלווה בעבודה והרבה אהבה מכל הכיוונים.

ה ו ר י ת

New member
מזל טוב

דובונת יקרה- שנה עמוסה ומשמעותית עברה עלייך. מאחלת לך שהשנה הבאה תביא לך המון שמחה, אושר, אהבה ונחת (ובנימה פולנית- רק בריאות..........) שיהיה טוב

מזל טוב לשנה של התחלות חדשות

והרבה הרבה אופטימיות... ישר כוח על הגישה! מעורר הערצה!!!

למעלה