יש לי הודעה משמחת!!!

גילמון

New member
יש לי הודעה משמחת!!!

האתר שלי, ש-niiko ו-ווילו רוזנברג מכאן בצוות שלו... נפתח!!! אם אתם רוצים להוכיח שדיג´ימון יותר טוב מפוקימון בארץ - הצביעו לאתר! אני מנסה לצרף קוד הצבעה, בתקווה שהוא יעבוד...
<script src=´http://best.iao.co.il/make_ad.asp?id=640&Cat_Id=3&type=4´></script>​
הכתובת היא: http://members.lycos.co.uk/kalomom אבל היא זמנית... וחוץ מזה לחצו כאן כדי להגיע לאתר

גילמון

New member
תיקון טעות...

בכתובת שמסרתי בקישור הייתה כנראה תקלה. תנסו בכתובות האינטרנט הנלוות בהודעה זו או בכתובת שראיתם בהודעה הקודמת

Digi Lista

New member
אני אכנס, אראה ואז...

אם זה יהיה טוב אני אכניס את זה לעמוד הקישורים שלנו, אוקיי?

גילמון

New member
../images/Emo51.gif

תודה רבה... ואם זה לא קשה, אז תצביעו ותוכיחו שדיג´ימון יותר טוב מפוקימון בארץ... אה, תגיעו לעמוד ההצבעה ע"י לחיצה פה

גילמון

New member
!!!THANK YOU GOOG PEOPLE

רציתי להודות ל-כ-ו-ל-ם על כל הכניסות! אתם פשוט
אבל יש משהו קטן ששכחתם... להצביע לאתר... אני בכלל נכנסתי לעסק של הטופסייטס כדי להוכיח שדיג´ימון מנצח את פוקימון בארץ, אז בבקשה תעזרו! בכל אופן
לכולכם אני
אתכם!!!

Digi Lista

New member
../images/Emo92.gif ו...

אני יכולה לבקש פרסום באתר שלך לפורום הזה?אחרי הכול גם אני אשים(כשרק אני אצליח ללחוץ על העכבר בלי לצרוח מכאבים)את כתובת האתר שלך בקישורים כאן...זה הוגן לא?...

niiko

New member
הי ליסטה, טוב עכשיו לעניין אחרת

תחשבו שזאת הודעת צ´אט... גילמון, סליחה שלא עניתי לך במייל´ס...

גילמון

New member
בהחלט כן - וגם תקבלי!!!../images/Emo39.gif

ממילא התכוונתי לתת פרסום לפורום הזה באתר שלי, כיוון שפה יש ממש אחלה חבר´ה וחברים טובים, הדיון פה מעניין, ובכלל-כיף פה! אני מתכוון ליצור לינק לפורום שלך באינדקס האתרים אצלי באתר. זה רק עניין של זמן עד שהאינדקס יעלה לאתר דרך אגב - יש לי עוד כתובת (מקוצרת!) לאתר והיא: www.digimonet.vze.com ונא לסגור את חלון הפופ-אפ שיקפוץ לכם - זה "המחיר" שאני נאלץ לשלם תמורת הכתובת המקוצרת...

burhtk1

New member
קנטה בעונה הרביעית???!?!

התמונה לקוחה מפרק...והיא לא ספויילר כי זה סתם תמונה בלי קשר חשוב כל שהוא...אבל מה לעזאזל עושה של קנטה?!?!?

Digi Lista

New member
זה בטוח קנטה?

כי בסדרות יפניות המון פעמים מגלים דימיון מחריד בין דמויות שונות...אבל אם זה באמת קנטה אז...מגניב!!!(מה מגניב בזה?, אני סתם מדמיינת משהו...זה מצחיק)

גילמון

New member
אה... דיג´יליסטה

אני מתכוון לשים פרסום לפורום באתר אבל אני רוצה שהאתר שלי יהיה פה בלינקים! אני רואה אותו וישר שם פרסום אבל קודם שיהיה בקישורים!

Digi Lista

New member
../images/Emo51.gifרבה ../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo13.gif../images/Emo98.gif../images/Emo70.gif

כשתשים את הקישור שיםאת הקישור לדף הקהילה(זה סתם יותר נחמד להיכנס קודם כול לשם...)ושוב תודה רבה, אני מכניסה את זה עכשיו לקישורים כאן.

גילמון

New member
בבקשה רבה!

וגם לך
שאת עוזרת לאתר ומפרסמת אותו בראשית דרכו... ד"א היום העליתי פורום נחמד לאתר אז תכנסו ותראו

Digi Lista

New member
ריגעון גילמון.

היד שלי כואבת עם כול נגיעה בעכבר ולכן כול דבר לוקח לי יותר זמן ביומיים האחרונים, אבל תבדוק עכשיו כי האתר הוכנס לקישורים.

למעלה