יש לי הודעה לכולם..................

backstreet girl

New member
יש לי הודעה לכולם..................

תקשיבו..... הדבר הכי שנוא עליי זה לריב ותמיד שאני רואה שהולך לפרוץ ריב ביני לבין משהו מסויים אני אני אעשה את המיטב למנוע את זה גם אם אצטרך להצדיק את ביריב....... אני מבטיחה יותר לא לדבר על התאריך שבו ייצא האלבום של הבויז..... אני לא רוצה שתקראו לי פסיכית או אחת שלא קולטת דברים כי אני לוקחת דברים ממש קשה ואני אפילו על סף דמעות עכשיו... אני לא מבקשת לרחם עליי או משהו פשוט להבין אותי ואפילו לנסות להתיידד איתי...... סיוון: את נשמעת לי ילדה ממש מגניבה ומאוד הייתי רוצה להתחבר איתך ולא לריב איתך.........בבקשה אל תקבלי ממני את הרושם הלא נכון..... תודה רוני

hadasrulez

New member
אנשים תתיחסו!!!

זה חשוב באמת אולי כדי שתעשו קצת סולחה?? אחרי הכל אף אחת לא נכנסת לכאן בשביל לסבול או בשביל לריב עם אנשים מה שחשוב שכולנו פה אוהבות את הבקסטריט! זה נורא קשה להיות אחד מול אנשים שרבים איתו.... רוני אני איתך
hadas נ.ב- אני יודעת שחלק מכן לא תסכימו איתי על מה שכתבתי אבל באמת תשתדלו להמנע מריבים מיותרים

backstreet girl

New member
תודה...............הדס...........

סיוון.........אל תחשבי עליי דברים רעים...... ותגיבי........ אני מצטערת שקיבלת ממני את הרושם הלא נכון........

backstreet girl

New member
אני שונאת חילוקי דעות....למרות שאני

תמיד חייבת להיות שונה מדעות של אחרים....... אני יודעת שקשה להבין אותי........... אבל תנסו.......

backstreet girl

New member
האופי שלי הוא להיות שונה........

אני לא עושה את זה בכוונה........ זה אטומטי אצלי....... כולם אומרים לא אני אומרת כן....... כולם אומרים נכון אני אומרת לא נכון...... כולם רוצים ירוק אני רוצה אדום...... כולם רוצים יום רביעי אני רוצה יום ראשון........

Miss Kitty

New member
אוקיי,

אבל הוויכוח שהיה פה בימים האחרונים, זה עובדות שאת מתעקשת להתכווח איתן.. אין אלבום חדש של בקסטריט. ניק עובד על שלו. בריאן עובד על שלו. האווי עובד על שלו. איי ג'יי עובד על שלו. קווין.. לא יודעת מה איתו..
אלבום חדש של בקסטריט עוד לא הוקלט. אני מצטערת אם זה פוגע בך, אבל אלה העובדות, וכמה יותר מהר שתכניסי את זה לראש, יהיה יותר טוב לכולנו.

backstreet girl

New member
כשאני שוב חושבת על זה..............

נראה לי שאולי כתבתי את מה שאני רוצה שיהיה..... עזבו.........אני לא מובנת........

N i c k i T

New member
אוקיי כולם רוצים שייצא אלבום...

לבקסטריט וכולנו מקוות לזה אבל לבינתיים הם לא הקליטו אם את רוצה לחשוב אחרת אוקיי זכותך ולא התכוונתי לפגוע בך או משהו מצטערת אם כן.. בקיצור אין טעם להתווכח העיקר שלבקסטריט ייצא השנה אלבום וזהו..

N i c k i T

New member
תקראו את זה...

"Backstreet Boys fans around the world are ecstatic because they got a huge surprise today. We all knew that AJ McLean was taping an episode of the Oprah Winfrey show today in Chicago. The subject was on drug addiction and recovery, or so we thought. For the past month, the Oprah people have been reading through fan mail and picking the most die-hard BSB fans to be in the audience the day AJ was there. So during the taping today, all the fans AND AJ got a special surprise... when Brian Littrell, Howie Dorough, Kevin Richardson, and Nick Carter appeared. They surprised not only the fans, but AJ as well. One fan from the Backstreet Boys forum at LiveDaily.com, who was actually at the show today, said that the group made a huge announcement that will make fans extremely happy but she won't tell because she wants everyone to be surprised. Some fans think that it's about Kevin's wife being pregnant; others say it may be about the group album. Nick came there all the way from London (from recording his second solo album) just to be there to support AJ. During the break, one fan noted Nick saying to AJ, "I flew 8 hours from London in coach just to be here with you bro." This episode of Oprah airs on November 24th/25th. More details will probably emerge before then. Read fan reactions to the news here." התגובה שלי: איזה חמודיםםם!!! איזה הפתעה הם עשו לאי ג'י!!! ולמעריצים!!! im so exited, i just cant hide it, im about to lose control and i think i like it!!!

Miss Kitty

New member
יווו!

מתי משדרים את זה בארה"ב?? אני רוצה תמונות! אני רוצה לדעת מה ההפתעה! יו... איזה חמודים!

N i c k i T

New member
זה כבר שודר...

בתוכנית של אופרה...וההפתעה הייתה שכל חברי הלהקה הופיעו כשהיה מתוכנן שרק אי ג'י יהיה שם הם הפתיעו אותו ואת הקהל

Miss Kitty

New member
זה לא שודר..../images/Emo3.gif

זה רק צולם.. והם אמרו משהו חשוב, ואנשים שהיו בהקלטה לא רוצים להגיד מה זה, בשביל שתהייה הפתעה לצופים...

N i c k i T

New member
לא..

אי ג'י בא להתארח בתכנית של אופרה שם הוא בא לדבר על התמכרות לאלכוהול וכו' אבל אז בהפתעה הגיעו כל חברי הלהקה: קווין בריאן האווי וניק והפתיעו אותו ואת הקהל אף אחד לא ידע על זה חוץ מהצוות של התוכנית וניק אמר לאי ג'י שהוא בא בשבילו במיוחד מלונדון (טס 8 שעות!) הייתה עוד הפתעה שאף אחד לא יודע עליה חוץ מהאנשים שהיו באולפן ולא רוצים לגלות וזה בהחלט מעניין... בטח בקסטריט בילו קצת ביחד...טוב לשמוע שהם התאספו ביחד ואולי הלכו לטייל חחח זה נשמע בהחלט טוב

backstreet girl

New member
אה....הבנתי.........איזה יופי......

בהלחלה היה כתוב משהו על המעריצים אז חשבתי שזה המעריצים..... איזה מגניב....... הם אחים בנפש.... הם ממש קשורים אחד לשני........ חחחח..........

למעלה