יש לי הודעה חשובה... מיכל...~Hypnotic Poi§on~ יש לה נטיות להיסחף! נסחפת!!!
פ פיטפיט New member 1/10/04 #1 יש לי הודעה חשובה... מיכל...~Hypnotic Poi§on~ יש לה נטיות להיסחף! נסחפת!!!
H Hypnotic Poi§on New member 1/10/04 #2 אני אוהבת אותך!!!!!!!!!!! מי שחושב שכרמית היא בנאדם מדהים ויפה ברמות בירים יד
B b e n New member 1/10/04 #5 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif ואני ראיתי אותה. אני יכול להתווכח על זה.
T The Macker Girl New member 1/10/04 #6 אם אנחנו כבר בנושא הזה... חברות שלי אמרו שאת יפהפיה... אני, אישית, אמרתי להן שאת סתם פאקצה מכוערת ושאני לא סובלת אותך
אם אנחנו כבר בנושא הזה... חברות שלי אמרו שאת יפהפיה... אני, אישית, אמרתי להן שאת סתם פאקצה מכוערת ושאני לא סובלת אותך
B b e n New member 1/10/04 #7 צליל אם לא היה לך רובה הייתי אומר לך מה אני חושב עלייך. או שרגע... יש לך רובה ?
B b e n New member 1/10/04 #10 מה אני חושב על מה שאמרת* היתה הכונה, אבל לא סומך על זה שרק 'לפעמים' את עם רובה... חח
פ פיטפיט New member 1/10/04 #13 אולי די לדבר עלי בפורום.... חוץ מזה לא ראיתם אותי(חוץ מצליל) חצי שנה!
B b e n New member 1/10/04 #16 בא לי להרוג אותך ../images/Emo70.gif אני ראיתי אותך. הרבה הרבה פפחות מחצי שנה.. כוסיתתתתתתתתת
B b e n New member 1/10/04 #18 איזה קטעים.. אני דווקא זוכר אותנו ליד השער יציאה שיש מלא אור תפסיקי להתמם