יש לי דילמה

ירוני41

New member
יש לי דילמה

אני לקראת פירוד ואני יזמתי את המהלך, יש לנו שלושה ילדים בני 9, 4 ושנה, היא אומרת שהיא לא מסוגלת להשאר עם שלושתם ולטפל בהם לבד, והיא מעוניינת ששני הילדים הגדולים ישארו איתה בבית, ואני אעזוב עם התנוק בן השנה, אני עדיין לא יודע לאן אעבור, אם אשכור דירה באזור שכרגע אנו גרים, או אעבור לגור אצל אחותי שגרה באזור מרוחק יותר, ולכן לא נראה לי העניין של להפריד בין האחים האם זה נכון להפריד ביניהם? אשמח לקבל את תגובותיכם.

n o g a1

New member
מכאן זה נשמע

כמו הפעלה בכדי למנוע את המהלך, אולי רק מכאן? קשה לי לחשוב על אחים שנפרדים, קשה לי לחשוב על תינוק בן שנה שאמו לא נמצאת איתו בקשר רציף , קשה... הקושי שלה להתמודד עם 3 ילדים הוא ברור ואובייקטיבית קשה , לכן יתכן שתוכל להציע לה להיות חלק מאד משמעותי. להיות חלק משמעותי בחיי הילדים קודם כל מעצים את הקשר שלך איתם ובאופן עקיף מטיב עימם - הרי אמם צריכה כוחות וככל שתפנה לה זמן לעצמה כך תוכל לאגור אנרגיות להתמודדות.

../images/Emo45.gif../images/Emo127.gifתקשיב לנוגה.........

היא אישה מאוד חכמה
אריק המתוק

ירוני41

New member
אז מה עושים?

אני חשבתי להציע לה שאני אשאר עם שלושת הילדים,כי אולי ככה תתאשת

חן חן40

New member
כמה אפשרויות

חלקן הציעו לך כבר פה, ואני מסכימה בהחלט שאם המשמורת על הילדים תהיה שלך, אז אתה נשאר בבית עם הילדים ואשתך עוזבת. אם מחליטים על משמורת משותפת, אני חושבת שאתה חייב להשאר קרוב, באותה עיר ואפילו קרוב למקום מגורי האישה והילדים. כי במשמורת משותפת, כשחצי מהשבוע הם איתך כולל לינה, הם צריכים להמשיך ללכת לאותו בית הספר/גן/מעון- איך תעשה את זה מעיר אחרת? אני חושבת שפתרונות טכניים הם לא הבעיה. נשמע שאתה בשלב של "לסדר את החיים שלך" ואחר כך נראה איך משתלבים בו הילדים. אולי, רק הצעה,תנסה הפוך? ואולי אני בכלל טועה.

ירוני41

New member
מה הכוונה במשמורת משותפת?

במידה ואני לא גר באותה עיר אלא בעיר מרוחקת עדיין ניתן לאפשר משמורת משותפת? ומה הזכויות והחובות במשמורת משותפת?

ירוני41

New member
מה הכוונה במשמורת משותפת?

במידה ואני לא גר באותה עיר אלא בעיר מרוחקת עדיין ניתן לאפשר משמורת משותפת? ומה הזכויות והחובות במשמורת משותפת?

jdpworld

New member
בהנחה וזה המצב...

תראה לה הדלת...תשאיר את כולם אצלך ובבית בו חיים עכשיו. על תשאל...תגיד. על תגרר,תקבע...על תשחק. תחייה...

ילד בן שנה

היי רוני, לא נראה לי בכל סנריו שאני מעבירה בראשי שאמא תרצה להעביר את הילד בן השנה לאבא ולנתקו מאחיו וממנה. לדעתי יש פה אמירה ועליך לבחון אותה. היא למעשה מנסה להנחית את הבלתי אפשרי על-מנת למסור לך איזשהו מסר חשוב. היא אולי לא רוצה בפרידה כלל ולכן היא מנסה להערים קשיים לא הגיוניים. כך אני רואה זאת מנקודת מבט של אמא ואשה...

eran561

New member
ירוני

קראתי וזה נשמע מאד עצוב לא אוכל ליעץ לך מנסיוני כיון שאני לא מכיר את כל הפרטים . אבל אוכל לומר לך שכל פרידה וכל גירושים גורמים נזק גדול לילדים גם אם תראה אותם שלוש פעמים בשבוע וכל סופש יהיו אצלך, עדיין יתעוררו בעיות אצל הילדים והם יעצימו ככל שיגדלו . לגבי זה שהיא רוצה שתיקך את הילד הקטן אוליי זה קריאת מצוקה מצידה ,אני לא יודע אם ניסיתם לפתור את הבעיות ביניכם אבל אם לא תנסו ברוב המקרים אפשר לפתור אני מאמין שאת הילדים עשיתם מאהבה ולא איזו חסידה הביאה אותם אז תנסו לפתור את הבעיות ותחסכו הרבה לילדים ולעצמכם. בהצלחה ערן

למעלה