יש לי דילמה

יש לי דילמה

בעקרון אני מוכנה לחתום שאין לי סיכוי שיקחו אותי ושאני יעבור את הסינון הראשון מכיוון שאני לא רזה , אני גם לא שמנה אבל אני יודעת שלתוכנית טלויזיה רוצים מישהי רזה . וחוץ מזה ב90 שניות שזהו זמן האודישן לא ניתן לבחון כישרון של בן אדם אלא רק לראות את המראה החיצוני שלו ומזה להתרשם . אני יודעת שאני כישרונית ושאני יודעת לשחק . אז אני מתלבטת האם כדאי ללכת לאודישן למרות שאני יודעת שאין לי סיכוי כי אני לא רזה , או שאני שלא ילך עכשיו אלא ילך בשלב אחר בחיים שלי. כי מצד אחד אני רוצה ללכת כי זה חלומי ומצד שני , על מי אני עובדת? על עצמי? ..... מעניין אותי לדעת האם יש סיכוי שהם יקחו אותי אולי לדברים אחרים שקשורים למשחק כמו פרסומות טלויזיה או דברים אחרים בסגנון ? כי אם כן אז זה יותר נחמד ללכת לאודישן... אני כבר שלושה ימים אומרת כן, לא ,,,,, אני משנה את ההחלטה שלי כול דקה , כול החברים שלי אומרים לי תלכי מה יש לך להפסיד.... ונכון אין לי מה להפסיד אבל בכול זאת האם כדאי לי ללכת על דבר שאני יודעת בבטחון שאני לא הולכת להתקבל אליו? אין לי בעיה עם הטקסט הזה הוא באמת קל .... אבל ב90 שניות מי יכול לבחון כישרון משחק?.... עיזרווו לי כי אני כבר לא יכולה לעזור לעצמי

Aspen

New member
היי.

אני לא מכירה אותך, אבל אני אומרת לך תלכי! מה שאני רואה כאן הוא חוסר ביטחון, וזה מה שעלול להפיל אותך באודישן, ולא מבנה הגוף שלך. הם אומרים בפירוש במחפשים כישרון לזה. כישרון במשחק. אם יש לך, יופי. אם אין לך, חבל. ואין כאן קשר לגוף (למרות שזה נכון שאנשי טלוויזיה די עושים סלקציה בנושא הגוף ואלו הרזים יותר נבחרים, אבל זה לא אומר שאין שמנים או כמעט שמנים בטלווויזיה. סתכלי מסביב, אין רק רזים). אז קודם כל תלכי, ומה שחשוב תראי הרבה כריסמה וכישרון ונורא חשוב גם שתראי ביטחון. הם יראו את זה אם יהיה לך. וזה מה שיראו חוץ מהכישרון. תסמכי על עצמך ועל כישרונך ולא על איך שאת נראית.

תודה

תודה על התמיכה והכול... רק רציתי לדעת איך מגיעים לגני התערוכה הרי שם זה האודישן. אין לי מושג בתל אביב ...

Aspen

New member
באתר

באתר של האודישן הגדול של דרכי הגעה ברכבת, אוטובוס ורכב פרטי. פשוט כנסי ל"איך נרשמים לאודישן" ואז "איך מגיעים לאודישן".

למעלה