יש לי דילמה

unb®eakable

New member
יש לי דילמה

אני קצת לא יודע מה לעשות ואני צריך עצה בזה. יש לי דפיקות קטנה (ועל תביאו לי מכות) עוד לא ראיתי את אקס מן 2, וזה מוזר שעוד לא ראיתי כי אני אחד האנשים שתיכנן לראות את זה ראשון אני פשוט מכור לאקס מן. ואני לא מאמיין שעוד לא הספקתי לראות את הסרט. אז בכל מקרה ההתלבטות היא עם לראות במחשב כי הורדתי את הסרט, או לחכות בסלנות ליום שיצא לי לראות את הסרט בקולנוע. עד עכשיו חיכיתי כדי לראות אותו בקולנוע משום מה זה לא יוצא. אני ישמח לקבל את תשובתכם...

Hellbeast666

New member
תגידי לי מה אתה חושב?!

אנחנו לא ההורים שלך שנגיד לך מה לעשות תעשה מה בא לך אבל אם אתה כן רואה אותו במחשב רק שתידע שאם אין לך מסך 33 אינץ' עם מערכת רמקולים 5.1 זה מוריד מהאיכות של הסרט (מבחינת אפקטים קוליים וויזואליים)

Lion_Heart

Well-known member
קולנוע!

מחשב זה. . . . זה לא זה!אין את החוויה הקולנועית! אני נהנתי יותר בקולנוע. . . ואני את הסרט הראשון ראיתי בצרפת שם שאומרים מסך גדול אז. . . ויש שם פופקורן מתוק בקולנוע ו. . .טוב אני את שלי אמרתי. . . קולנוע

unb®eakable

New member
תודה ישעתי שהיה לי

את התשובה כל הזמן. אני ינסה להתאפק עוד קצת. תודה לכם. אני יודע שזה הרבה יותר משתלם בקולנוע אבל אתם יודעים העצלנות.....

shacta man

New member
אחחחח צרפת

לפני כמה שנים כשהיתי בפריז ראתי שם בקולנוע את פרויקט המכשפה מבלייר אין שום קולנוע בארץ שמתקרב לחוויה הזו, קיבינימט מה יותר טוב מלאכול צ'יזבורגר כשיש בפרומואים?

למעלה